הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
חשבתי לנסות אולי לעבור לHB לראות אם יותר נוח לי,עכשיו השאלה שלי היא:
ראיתי סרטונים וממה שהבנתי מהם:
משקל על העקבים,ראש קצת מעל הישר משום שהגוף עוקב אחרי הראש(חשוב-מאוד!),מוט באזור הטרפזים,ברכיים החוצה?,HIPDRIVE?.

כול אלו ממה שהבנתי צריכים להיות מיושמים כשמבצעים HB אשמח אם תענו לי על המודגשים בעיקר כי אני לא בטוח בהם בכלל.

תודה

squat.jpg

f2b71f0e09f24c360d10e864729d05a7.jpg

מוט בחלק התחתון "מדף" של הטרפזים העליונים\אני מעדיף אחיזה רחבה סגורה\חזה החוצה\אין היפדרייב כמו בLB\לגבי הבירכיים ניתן לראות בתמונה

נערך לאחרונה:
מה זה לעבור ל-HB כי אולי זה יותר נוח? ברצינות מי "עובר" טכניקה לא משנה לאיזה כיוון לשם הנוחות?

• פותח/ת השרשור
מה זה לעבור ל-HB כי אולי זה יותר נוח? ברצינות מי "עובר" טכניקה לא משנה לאיזה כיוון לשם הנוחות?

אני,אם אני ארגיש שיותר מסתדר לי עם הטכניקה מאשר LB שהטכניקה שלי בו קצת בעייתית,יש איזו בעיה בלנסות?

כן, וזה לא שאתה נתקע ולא מתקדם בסקוואטים שלך אז אתה חושב ש-HB איכשהו יעזור. זה לא משנה באיזו טכניקה אתה עובד, כל עוד לא תאכל אתה לא תתקדם לשום מקום.

• פותח/ת השרשור
כן, וזה לא שאתה נתקע ולא מתקדם בסקוואטים שלך אז אתה חושב ש-HB איכשהו יעזור. זה לא משנה באיזו טכניקה אתה עובד, כל עוד לא תאכל אתה לא תתקדם לשום מקום.

את העניין האוכל אני מבין,גם במשקלים נמוכים הטכניקה של הLB שלי לא טובה כמה שאני מנסה לתקן אותה,אני שוגה באיזושהי צורה בכך שאני מנסה HB לראות אם יותר נוח לי ומסתדר לי עם הטכניקה?

למה אתה מנסה? ;ssagsz

• פותח/ת השרשור
למה אתה מנסה? ;ssagsz

כי הסקוואט שלי ממש נמוך ואני מרגיש שהטכניקה היא זאת שעושה לי בעיות,ממה שמתי-לב רוב האנשים עושים סקוואט נמוך בקצת מהדדליפט שלהם,הסקוואט שלי בשיא עומד על 85 קילו והדדליפט 115,שתבין את ההבדלים(משקלים ממש נמוכים תכלס) וגם בסקוואט של 85 אני מרגיש התפקששות בטכניקה בזמן-העלייה,חשבתי אולי לנסות HB לראות איך הולך,אם לא אז חוזרים ל LB ומנסים לעבוד על הטכניקה כמה שיותר,העניין הוא שאני מפחד שאני אפצע בLB

יש גם אנשים עם 140 סקוואט ו 190 דדליפט ... נו ו..........
יש אנשים עם 130 בנץ' ו 150 סקוואט נו ו.................

להתנדנד בין טכנקיה לטכניקה לטכניקה לטכניקה.. לא יביא לך כלום
תמשיך ללמוד LB.. תאכל כמו שצריך ותתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית