הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
לצערי הגעת לשלב שבו אני מסיים את המאסה הארוכה שלי(למי שמתעניין אני מסיים כי עליתי כבר 19-20 קילו ואני בקושי מצליח לעלות 100 גרם בשבוע כבר,וכי חייבים להתחטב קצת 😉)
בכל מקרה התחלתי את המאסה על 50 קילו +\- וסיימתי על משקל שנע בין 69 ל70,אכלתי כמו מטורף העלתי די הרבה במשקלי עבודה (בעיקר בבנץ' פרס שהצלחתי לעלות בו יותר מ20 קילו) וגם במסת שריר,.
למה אני מספר את כל זה? כי אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך למנוע כמה שפחות איבוד של כוח ומסת שריר בחיטוב(ואולי אם זה אפשרי גם לנסות להתחזק טיפה תוך כדי).
הבנתי שתפריט דל פחמימה במאזן חיובי (200 מעל הRMR) יעזור אבל מה לגבי תוכנית אימונים בזמן החיטוב?
תודה לעונים.(ולמי שמוכן להשקיע ולעזור איך לדעתכם אמור להיראות התפריט דל הפחמימה שלי? אם כמה פחמימות להתחיל?)

תפריט במאזן חיובי לא משנה גם אם הוא דל פחממה לא יוביל אותך להורדה בשומן, חיטוב=הורדת משקל ע"י גירעון קלורי(שאיפה לאיבוד כמה שיותר שומן ופחות שריר).
אני ממליץ פשוט להתאמן חזק, לישון ולאכול מספיק חלבון - ככה תמזער\לא תאבד שריר בכלל...

צריך להיות מאוד יצרתי כדי לאבד מסת שריר שתראה ויזואלית עד 12% שומן, פשוט תעשה גירעון קלורי עם מספיק חלבון ו 2-3 אימוני משקולות בשבוע וזהו.

שוב פעם דל פחמימה. נמאס כבר חח. לפי מה שאתה מתאר עלית הרבה במשקל ואני מניח שהרבה מאוד מזה זה שומן. אם תתחיל יש על חיטוב דל פחמימה אתה תרד אבל מה תעשה שתגיע לאיזור ה 12% שומן? כבר לא יהיה לך איפה לשחק מבחינת התזונה ואם תמשיך עם תפריט כזה לאורך זמן אתה ללא ספק תשרוף את רוב השריר שהרווחת. תעשה חיטוב שפוי ונורמאלי תאכל פחמימה (פחמימה זה טוב למי שמתאמן חזק ויש לה אפקט שמירה על מסת שריר) ושתגיע לאחוז שומן נמוך תוכל לשלב תפריט דל פחמימה שיוכל לעזור לך לרדת עוד

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה על העזרה אני יתחיל אם חיטוב רגיל ולקראת 12% ככה אני יתחיל דל פחמימה (למרות שאני מאמין כשאני יגיע ל12% אני יחכה קצת ואז יתחיל לעלות שוב).
מישהו יכול לענות לגבי השאלה על תוכנית אימונים מתאימה לחיטוב? משהו שיעזור לשמר את המשקלים הנוכחיים שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית