הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי כיווץ שכמות והרמת גב תחתון בבנצ'

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
אני מרגיש נוב לשאול את זה, אבל בכל מקרה 😃
הרבה פעמים אני רואה אנשים שממליצים לכווץ את השכמות ולהרים את הגב התחתון בזמן הבנצ', בטענה שזה מוריד לחץ מהכתפיים ומגייס עוד קבוצות שריר.
אשמח לסרטון או משהו בסגנון שמסביר איך אפשר להגיע למצבים הנ"ל,
תודה מראש:)

מעולה אני אבדוק ברביעי למרות שמחר אני מתאמן חזה 😛 (אני ישיג סרט מדידה)
יש לו סרטון שמראה שבלחיצה עם רגליים באוויר בשיטת ליצנים רגילה הטווח תנועה הוא 17 אינץ' ובשיטה שלו הוא 7 אינץ'.

אני לא צריך סרטון או בטיח, גיל ימדוד מחר ואני ביום רביעי ונשווה תוצאות.

הוא מלמד עוד המון דברים בטכניקה חוץ מזה, שריפטו לא מזכיר אפילו. באמת שהדבר האחרון שמישהו שיודע איך לוחצים בWS יכול להגיד זה שהבנץ שריפטו מלמד יהיה יותר בריא למפרקים או שריפטו נותן יותר דגש על כיווץ ויציבות מדייב טייט חחחחחחח

בקשר להודעה שלי מאתמול, אם אני לוקח את הסרטון HB שעידן העלה ומשווה אותו לHB של פט מנדס? זה הופך את הסקוואט של עידן לבושה לספורט?
חחח האנשים שאומרים לך מה לכתוב 😣😣

הפוסטים שלך מראים טיפשות ברמות גבוהות מהרגיל ולכן המסקנה המתבקשת היא שצוות המאוננים שלכם התכנס לוועידה על מנת לתת לך עצות.

הוא מלמד דברים לא מעניינים/לא יישימים לאנשים שלא מתחרים בבנץ', במיוחד עם בנץ' עם חליפות. אולי שכחת שהמטרה של אנשים ב-WS היא קצת שונה מהמטרה של אנשים שריפטו מלמד ללחוץ.

לא עידן ולא פט מנדס לא מתחרים ב-HB סקוואט, ולכל אחד יש טווח תנועה שונה שהוא יכול לרדת אליו וסיבות ומטרות שונות באימונים. אני לא משווה בין טווחי תנועה של אנשים שונים, אלא בין סגנונות לחיצה. אני מקווה שתצליח להכניס את זה למוח הקטן שלך.

אגב, חבל שדייב טייט לא מאמן אותו:

אני בטוח שהוא היה הופך לסטרונגמן הרבה יותר טוב אם הוא היה מקצר את טווח התנועה בבנץ' שלו ל-5 ס"מ!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא צריך סרטון או בטיח, גיל ימדוד מחר ואני ביום רביעי ונשווה תוצאות.

עוד יומיים.. בשלישי 🤡

יש לו סרטון שמראה שבלחיצה עם רגליים באוויר בשיטת ליצנים רגילה הטווח תנועה הוא 17 אינץ' ובשיטה שלו הוא 7 אינץ'.

מכיר את הסרטון
הוא משווה שם ממצב שהוא שטוח גלמרי על הספסל בלי שום הקשתה
לבין הקשתה מטורפת עם ספק תחת באוויר

אני אבדוק ונראה באמת מה המצב

הפוסטים שלך מראים טיפשות ברמות גבוהות מהרגיל ולכן המסקנה המתבקשת היא שצוות המאוננים שלכם התכנס לוועידה על מנת לתת לך עצות.

הוא מלמד דברים לא מעניינים/לא יישימים לאנשים שלא מתחרים בבנץ', במיוחד עם בנץ' עם חליפות. אולי שכחת שהמטרה של אנשים ב-WS היא קצת שונה מהמטרה של אנשים שריפטו מלמד ללחוץ.

לא עידן ולא פט מנדס לא מתחרים ב-HB סקוואט, ולכל אחד יש טווח תנועה שונה שהוא יכול לרדת אליו וסיבות ומטרות שונות באימונים. אני לא משווה בין טווחי תנועה של אנשים שונים, אלא בין סגנונות לחיצה. אני מקווה שתצליח להכניס את זה למוח הקטן שלך.

אגב, חבל שדייב טייט לא מאמן אותו:

http://www.youtube.com/watch?v=rx_dPwQQozc

אני בטוח שהוא היה הופך לסטרונגמן הרבה יותר טוב אם הוא היה מקצר את טווח התנועה בבנץ' שלו ל-5 ס"מ!

אז ברגיל אני רושם, אבל כשאני טיפש אני מצטט אותם? מחמיא לי האמת 😍😍

איך להוריד את המוט כמה שיותר נמוך על החזה זה לא מעניין\ישים?
איך להשתמש בגב כמה שיותר זה לא מעניין\ישים?
איך לשבור מרפקים פנימה ולהימנע מהקירוב כתף שאני רואה בסירטונים ב70s'big זה לא מעניין\ישים?
ועוד לא התחלנו לדבר על ה"cues" שהוא נותן בשביל יציבות וכיווץ...

אגב 500LBS זה חלש, בWS באימונים של לחיצה צרה הם עובדים עם קשת מינימלית ומרימים יותר מזה (אמנם עם ציוד).

אתה שוכח שחוץ מ2 שורות שיצאו לו מהפה אי פעם שהן לקמר כמה שיותר את הגב ולנפח כמה שיותר את החזה והבטן, כל מה ששונה בשיטה שלו מהשיטה של ריפטו זה דברים שנועדו לשתף כמה שיותר שרירים בהרמה. אתה רוצה לשדרג טווח תנועה אתה יכול לעשות קשת מינימאלית. השיטה היא הרבה יותר מזה, והיא יותר טובה.

אז ברגיל אני רושם, אבל כשאני טיפש אני מצטט אותם? מחמיא לי האמת 😍😍

לא, גם כשההודעה באה ממך היא בדרך כלל מטומטמת, כמו שהוכחת בהמשך ההודעה הזאת.

איך להוריד את המוט כמה שיותר נמוך על החזה זה לא מעניין\ישים?

לא, זה לא מעניין ולא ישים. אם אין עליך חליפה התנועה של המוט נקבעת בצורה די יחידה ע"י האחיזה שלך וה-setup. כדי להוריד יותר נמוך תצטרך להקשית יותר חזק.

איך להשתמש בגב כמה שיותר זה לא מעניין\ישים?

לא, זה לא מעניין. יותר מזה, זה מטומטם. יש לך מושג על אילו תנועות הרחב גבי אחראי?

איך לשבור מרפקים פנימה ולהימנע מהקירוב כתף שאני רואה בסירטונים ב70s'big זה לא מעניין\ישים?

לא, גם זה לא מעניין ולא ישים אם אין עליך חליפה ואתה לא מוריד את המוט לבטן.

ועוד לא התחלנו לדבר על ה"cues" שהוא נותן בשביל יציבות וכיווץ...

כן, cues מטורפים של יציבות. מסתבר שאיכשהו לשיים את הרגליים ליד האוזניים כדי שתהיה לך קשת מטורפת משפיע על היציבות הלטרלית שלך על הספסל.

אגב 500LBS זה חלש, בWS באימונים של לחיצה צרה הם עובדים עם קשת מינימלית ומרימים יותר מזה (אמנם עם ציוד).

"אמנם עם ציוד". לא אמרת כלום!
אם תקרא, תראה שזה סרטון אחרי קריעה של שריר.
אה כן, "אמנם עם ציוד", אחי!

אתה שוכח שחוץ מ2 שורות שיצאו לו מהפה אי פעם שהן לקמר כמה שיותר את הגב ולנפח כמה שיותר את החזה והבטן, כל מה ששונה בשיטה שלו מהשיטה של ריפטו זה דברים שנועדו לשתף כמה שיותר שרירים בהרמה. אתה רוצה לשדרג טווח תנועה אתה יכול לעשות קשת מינימאלית. השיטה היא הרבה יותר מזה, והיא יותר טובה.

אני לא שוכח כלום. אני טוען שזה בולשיט. השרירים שמופעלים נקבעים ע"י התנועה, ולא ע"י הרצון שלך לפצל את המוט לשתיים או להרגיש שאתה "חותר" עם המוט בדרך למטה. השיטה נועדה ללחוץ כמה שיותר בתנאי תחרות. נקודה.

חחח וואי אתה רציני?
כאילו עכשיו התחלת סט, הורדת לאן שאתה מוריד תמיד, חזרה הבאה זה בלתי אפשרי להוריד למקום אחר כי זה נקבע על ידי הsetup? אם תנסה להוריד לצוואר אתה לא תצליח? או לבטן העליונה?

לא מתוק שלי, המוט פשוט יפול לך על הצוואר כשהמשקל יהיה כבד. המרפקים תמיד חייבים להיות מתחת למוט כדי שזה לא יקרה.
אתה כן יכול להוריד אותו יותר נמוך ממה שצריך, אבל זה יהיה מפגר ולא נכון. ככל שמסלול המוט מתרחק מקו ישר כך התנועה שלך פחות אופטימלית.

לא מתוק שלי, המוט פשוט יפול לך על הצוואר כשהמשקל יהיה כבד. המרפקים תמיד חייבים להיות מתחת למוט כדי שזה לא יקרה.
אתה כן יכול להוריד אותו יותר נמוך ממה שצריך, אבל זה יהיה מפגר ולא נכון. ככל שמסלול המוט מתרחק מקו ישר כך התנועה שלך פחות אופטימלית.

אתה יכול להוריד אותו לצוואר עם המרפקים מתחתיו, כל מה שאתה צריך זה להרחיק את המרפקים אחד מהשני.
"להוריד אותו יותר נמוך ממה שצריך" זה להוריד אותו למצב שהמרפקים יהיו מתחת לספסל כמו שדוחקים אצל ריפטו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא אוהב את הלחיצה שלו, אבל הוא מוריד בדיוק בהתאם לאיך שהוא תופס. המוט יורד בקו די ישר בלי ניסיון לכוון לבטן, לזין או לצוואר.

אגב, אולי כדאי לעיין בספר החוקים של IPF.

After receiving the signal, the lifter must lower the bar to the chest (the chest, for the purpose of the
rule, finishes at the base of the sternum / breastbone)

The feet must be flat on the floor

The spacing of the hands shall not exceed 81 cm measured between the forefingers​

והרי התוצאות

היום כמו שאמרתי מדדתי את המרק מהמוט בקו ישר לחזה ב2 השיטות טייט/ריפטו

בשיטה של טייט המרחק היה - 30.5-31
בשיטה של ריפטו - 34

אני מוכן להקריב 3 ס"מ מטווח התנועה כדי להיות יציב פי כמה + להשתמש יותר ברגליים בזמן הלחיצה

והרי התוצאות

היום כמו שאמרתי מדדתי את המרק מהמוט בקו ישר לחזה ב2 השיטות טייט/ריפטו

בשיטה של טייט המרחק היה - 30.5-31
בשיטה של ריפטו - 34

אני מוכן להקריב 3 ס"מ מטווח התנועה כדי להיות יציב פי כמה + להשתמש יותר ברגליים בזמן הלחיצה

מעולה, תודה על העדכון. אני יעדכן גם מחר אם ייצא לי להתאמן ואם לא אז בפעם הבאה.

בוא נראה.

אתה מקטין את טווח התנועה ב-10%. אם נהיה לארג'ים אז זה מוסיף לך למשקל 10% במקרה הטוב, אז סה"כ העבודה שאתה עושה קטנה יותר מהעבודה המקורית, והשרירים עובדים בטווח תנועה יותר קטן.
נשמע כמו הדרך הנכונה להתחזק!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית