הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איך הטכניקה?

roihezki

משתמש מתחיל
157
1
נק' מוניטין:
237
157
1

ההקשתה בנצ גדולה ממה שהייתי בדרך כלל עושה וגם הקטע עם הרגליים די חדש לי אני חושב שזה סבבה.
הסקוואט אני כבר לא בטוח אני חושב שחסר טיפה עומק בחזרה הראשונה ושהחזרה האחורנה לא חלקה מספיק. בכללי כבר לא כואב הגב אבל הוא טפוס בגלל הבנצ.
החתירה נראית לי סבבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ממה שראיתי

לגבי הלחיצה - תיכנס טוב ללחיצה - לעבור טוב ההכנה לפני עם השיטה של דייב טייט.

לגבי הסקוואט - הברכיים טיפה נוטות קדימה לא משהו נורא.

בבנץ' אתה לא כל כך יציב תנסה לקחת הרגליים טיפ יותר קדימה [לכיוון הנגדי מהראש כאילו]
ולדחוף חזק את העקבים לרצפה זה כבר יגרום לרגליים שלך להיות מכווצות ותיהיה יותר יציב

ובסקוואט הבירכיים גולשות דחוף אותם חזק אחוצה לצדדים

בבנץ' אתה לא כל כך יציב תנסה לקחת הרגליים טיפ יותר קדימה [לכיוון הנגדי מהראש כאילו]
ולדחוף חזק את העקבים לרצפה זה כבר יגרום לרגליים שלך להיות מכווצות ותיהיה יותר יציב

ובסקוואט הבירכיים גולשות דחוף אותם חזק אחוצה לצדדים

לא אמורים בבנץ' לקחת רגליים כמה שיותר אחורה כדי להיות מכווץ,שרק קצות האצבעות יגעו ברצפה וללחוץ כנגד הרצפה?

נערך לאחרונה:
עד שלב מסויים.. ככה אתה לא יכול להפעיל כוח בכלל עם הרגליים
בכל זאת אתה רציך להיות יציב וללחוץ את העקבים לרצפה.. ככה

בתמונה הזאת אני מתכוון אך ורק לרגליים! התחת חייב לגעת בספסל משך כל הלחיצה!

watchyourform_main.jpg

ומהמצב הזה עם הרגליים לנסות להגיע עם העקבים לרצפה.. זה לא עומד לקרות, אבל זה גורם לך להיות לחוץ ולהפעיל כוח עם הרגליים בלחיצה

לעומת זאת אצלו הבסיס של הרגליים ממש לא יציב ואין אפשרות ממש להפעיל איתן כוח
שינסה דבר ראשון רק לנסות ולהגיע עם העקבים לצפה זה אמור לסדר את זה, אבל אם הוא לא יכול הלגיע לפוזיציה מתאימה שייקח אותן טיפה קדימה כך שיוכל להפעכיל כוח בצורה יעילה

אז למה בכל התחרויות PL הם לוקחים את הרגליים ממש אחורה? משהו שקשור בחליפות?

לא.. כי הם מספיק גמישים לקחת את הרגליים אחרוה ועדיין להיות בעמדה שהם יכולים להפעיל כוח

fund-arch2.jpg

לא.. כי הם מספיק גמישים לקחת את הרגליים אחרוה ועדיין להיות בעמדה שהם יכולים להפעיל כוח

fund-arch2.jpg

אני מבין,אבל כל עוד אתה מכווץ ומקבל כוח מהרגליים זה לא משנה איך הן מונחות? כמובן שהתחת מונח על הספסל

אני מבין,אבל כל עוד אתה מכווץ ומקבל כוח מהרגליים זה לא משנה איך הן מונחות? כמובן שהתחת מונח על הספסל

כן..

תסתכל בסרטון ותראה שהרגליים שלו קצת משחקות ולא יציבות

אם הוא היה מגיע לפוזיציה נכונה מבחינתו והגוף שלו היה מכווץ - הוא לא היה מזיז את הרגליים

• פותח/ת השרשור
אוקי בבנצ לקחת תרגליים קדימה ולדחוף את העקבים לכיוון הרצפה.
ובסקוואט להוציא את הברכיים יותר החוצה.
עוד משהו?

• פותח/ת השרשור
אתה לא שובר מקביל בחלק מהחזרות..
אני חושב שב2 הראשונות אני לא שובר מקביל
שים לב שבסקווט שוב רואים סימני התחלה של ישיבה למטה ולא אחורה..... אל תתן לזה ללכת ולהחמיר.

פעם אחרונה שלקחתי תחת אחורה כמעט נפלתי אז מיתנתי קצת כנראה יותר מידי.
אימון הבא להתיישב אחרונה יותר ולשים לב לשבירת מקביל.

• פותח/ת השרשור

בנצ וחתירה אני חושב שהם סבבה.
סקוואט חזרה ראשונה טיפה גבולית מבחינת עומק נראה שזהו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי הבנץ'- אתה אמור לדחוף עם הרגליים ככה שכל הגוף שלך ילחץ אל הספסל באזור השכמות/כתפיים.
לפי איך שזה נראה בסרטון קשה לי להאמין שאתה מצליח לדחוף עם הרגליים כשהם עד כדי כך אחורה.

תנסה להציב את הרגליים במקום שתוכל להפעיל ממנו כוח בעזרת הרגלים לדחיפת הגוף לתוך הספסל.(תשחק עם זה עד שתמצא את המקום המתאים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית