עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בעיקר "נותן דגש" על שרירים מעט שונים (ברכיאליס, ראש קצר, ראש ארוך, ציפורן קטנה, חתול גדול). אם צריך את זה או לא? תלוי. בהתחלה לא צריך בכלל. אני אישית משלב את זה פה ושם באימון כי שמתי לב שזה עוזר לי במשיכות, אבל גם אז פעם בשבוע ול-2 סטים.
התרגילים האלה טובים כתרגילי עזר, אפילו ריפ ממליץ להשתמש משלב מסוים (בינוני ומעלה). חבל להיתקע בעמדה של "אני הארדקור אחי" כשהם יכולים לעזור למשיכות וללחיצות. רק לא צריך לבנות תוכנית אימונים סביבם.
לא נראה לי שאף אחד מהם נמצא במצב הזה כרגע.התרגילים האלה טובים כתרגילי עזר, אפילו ריפ ממליץ להשתמש משלב מסוים (בינוני ומעלה). חבל להיתקע בעמדה של "אני הארדקור אחי" כשהם יכולים לעזור למשיכות וללחיצות. רק לא צריך לבנות תוכנית אימונים סביבם.
להביא ביד בפרונציה או סופינציה?הם טובים רק אם זה גורם לך אושר לפמפם, לשיפור ביצועים עדיף כבר להביא ביד.
הם טובים רק אם זה גורם לך אושר לפמפם, לשיפור ביצועים עדיף כבר להביא ביד.
לא נראה לי שאף אחד מהם נמצא במצב הזה כרגע.
עדין לא נראה לי שאחד מהם נמצא בשלב הזה.זה משהו שאני צריך באמת לבדוק. כי משהו שיפר משיכות, ואת שניהם עשיתי באותו זמן (ולפעמים במקביל!).
ריפ דווקא נוטה לחשוב שה-intermediates נמצאים בשלב הזה יותר מאשר ה-advanced.
להביא ביד בפרונציה או סופינציה?
ב"פטישים" ניתן להפיק הכי הרבה כוח כי יש הכי הרבה שרירים בתהליך הכפיפה.
זהו בגדול.
אתה יכול גם בשביל הגיוון והדגשים לעשות זומבה ואז פילאטיס ואז יוגה בשביל לשם דגש על הנשימה...🤡
סתם, ברצינות, תעשה איזה אחיזה שבא לך זה חסר חשיבות לגמרי כי התרגיל הזה בגדול רוב הסיכויים לא יתרום לך לכלום. אני עושה סט-שניים פעם באיזה שבועיים כשיוצא לי בסוף היום נפח בטקסס וזה רק אם נשאר לי כוח וזמן מה שכמעט אף פעם לא קורה.
חחחחחח איזה גנובב
למה לא ייתן כלום...אחרי כל המשיכות דווקא 3-4 סטים של דגש על קדמית יכול לתרום לי בקטנה
זה יכול גם להרוס לך. לא חסרים דיווחים של מתאמנים, כמו גם של מאמנים עם קצת יותר ניסיון ממני וממך, שהעבודה המבודדת רק הרסה להם, והידיים שלהם התחילו לגדול כשהם הפסיקו עם תרגילים מהסוג הזה.