הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזות ביד קדמית

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
מה קורה חברים?

רציתי לדעת מה ההבדלים בעבודה על היד קדמית בן פטישים לשאר האחיזות?

נותן דגש על משהו?

זה בעיקר "נותן דגש" על שרירים מעט שונים (ברכיאליס, ראש קצר, ראש ארוך, ציפורן קטנה, חתול גדול). אם צריך את זה או לא? תלוי. בהתחלה לא צריך בכלל. אני אישית משלב את זה פה ושם באימון כי שמתי לב שזה עוזר לי במשיכות, אבל גם אז פעם בשבוע ול-2 סטים.

• פותח/ת השרשור
זה בעיקר "נותן דגש" על שרירים מעט שונים (ברכיאליס, ראש קצר, ראש ארוך, ציפורן קטנה, חתול גדול). אם צריך את זה או לא? תלוי. בהתחלה לא צריך בכלל. אני אישית משלב את זה פה ושם באימון כי שמתי לב שזה עוזר לי במשיכות, אבל גם אז פעם בשבוע ול-2 סטים.

אז אם אני עושה פעמיים יד קדמית רצוי בכל זאת לדחוף את הפטישים באחד האימונים?
כי הברכיאליס שלי עובד באחיזה רחבה מאוד עם מוט אולימפי.

ולמה בהתחלה לא צריך את זה?

ובתכלס כמו שאתה אומר...הוא עוזר במשיכות כי הוא עובד כמעט בידיוק באותה הצורה אז עדיין יש מקום אחרי המשיכות לתת עוד סטים של פטישים?

אני אישית מעדיף פטישים על פני הכפיפה הרגילה כי שמתי לב שזה עוזר לי יותר, אז אני עושה 2 סטים של פטישים וזהו. בהתחלה לא צריך את זה כי זה לא ממש נחוץ, זה סתם יכול לפגוע בתרגילים המרכזיים וההתחזקות תהיה גם ככה פונקציה של התרגילים המרכזיים.
לגבי שילוב אחרי משיכות, אני לא רואה עם זה בעיה, זה גם ככה פעם בשבוע (לא הייתי עושה יותר מפעמיים בכל אופן). גם תלוי במשיכות עצמן, אחרי סט אחד כבד של דדליפט אני לא רואה בעיה, אם זה כבר נפח צריך להכניס את זה בצורה חכמה יותר.

ב"פטישים" ניתן להפיק הכי הרבה כוח כי יש הכי הרבה שרירים בתהליך הכפיפה.
זהו בגדול.

התרגילים האלה טובים כתרגילי עזר, אפילו ריפ ממליץ להשתמש משלב מסוים (בינוני ומעלה). חבל להיתקע בעמדה של "אני הארדקור אחי" כשהם יכולים לעזור למשיכות וללחיצות. רק לא צריך לבנות תוכנית אימונים סביבם.

התרגילים האלה טובים כתרגילי עזר, אפילו ריפ ממליץ להשתמש משלב מסוים (בינוני ומעלה). חבל להיתקע בעמדה של "אני הארדקור אחי" כשהם יכולים לעזור למשיכות וללחיצות. רק לא צריך לבנות תוכנית אימונים סביבם.

הם טובים רק אם זה גורם לך אושר לפמפם, לשיפור ביצועים עדיף כבר להביא ביד.

לא נראה לי שאף אחד מהם נמצא במצב הזה כרגע.

הם טובים רק אם זה גורם לך אושר לפמפם, לשיפור ביצועים עדיף כבר להביא ביד.

זה משהו שאני צריך באמת לבדוק. כי משהו שיפר משיכות, ואת שניהם עשיתי באותו זמן (ולפעמים במקביל!).

לא נראה לי שאף אחד מהם נמצא במצב הזה כרגע.

ריפ דווקא נוטה לחשוב שה-intermediates נמצאים בשלב הזה יותר מאשר ה-advanced.

זה משהו שאני צריך באמת לבדוק. כי משהו שיפר משיכות, ואת שניהם עשיתי באותו זמן (ולפעמים במקביל!).

ריפ דווקא נוטה לחשוב שה-intermediates נמצאים בשלב הזה יותר מאשר ה-advanced.
עדין לא נראה לי שאחד מהם נמצא בשלב הזה.

• פותח/ת השרשור
ב"פטישים" ניתן להפיק הכי הרבה כוח כי יש הכי הרבה שרירים בתהליך הכפיפה.
זהו בגדול.

סבבה אבל אחרי כל המשיכות מה שאני צריך זה איזה תרגיל או מקסימום 2 לתת דגש על היד הקדמית..אז אם מצטרפים יותר מדי שרירים חוץ מהיד קדמית זה ייה נחמד לסט או שניים בשביל הגיוון

אתה יכול גם בשביל הגיוון והדגשים לעשות זומבה ואז פילאטיס ואז יוגה בשביל לשם דגש על הנשימה...🤡

סתם, ברצינות, תעשה איזה אחיזה שבא לך זה חסר חשיבות לגמרי כי התרגיל הזה בגדול רוב הסיכויים לא יתרום לך לכלום. אני עושה סט-שניים פעם באיזה שבועיים כשיוצא לי בסוף היום נפח בטקסס וזה רק אם נשאר לי כוח וזמן מה שכמעט אף פעם לא קורה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול גם בשביל הגיוון והדגשים לעשות זומבה ואז פילאטיס ואז יוגה בשביל לשם דגש על הנשימה...🤡

סתם, ברצינות, תעשה איזה אחיזה שבא לך זה חסר חשיבות לגמרי כי התרגיל הזה בגדול רוב הסיכויים לא יתרום לך לכלום. אני עושה סט-שניים פעם באיזה שבועיים כשיוצא לי בסוף היום נפח בטקסס וזה רק אם נשאר לי כוח וזמן מה שכמעט אף פעם לא קורה.

חחחחחח איזה גנובב

למה לא ייתן כלום...אחרי כל המשיכות דווקא 3-4 סטים של דגש על קדמית יכול לתרום לי בקטנה

חחחחחח איזה גנובב

למה לא ייתן כלום...אחרי כל המשיכות דווקא 3-4 סטים של דגש על קדמית יכול לתרום לי בקטנה

זה יכול גם להרוס לך. לא חסרים דיווחים של מתאמנים, כמו גם של מאמנים עם קצת יותר ניסיון ממני וממך, שהעבודה המבודדת רק הרסה להם, והידיים שלהם התחילו לגדול כשהם הפסיקו עם תרגילים מהסוג הזה.

• פותח/ת השרשור
זה יכול גם להרוס לך. לא חסרים דיווחים של מתאמנים, כמו גם של מאמנים עם קצת יותר ניסיון ממני וממך, שהעבודה המבודדת רק הרסה להם, והידיים שלהם התחילו לגדול כשהם הפסיקו עם תרגילים מהסוג הזה.

אז זהו שנכון שהפורום כאן דוגל בכוח והתפתחות מתרגילים מורכבים וככה גם אני...
אבל אני לא יכול להתעלם מזה שגדלתי בעקבות תרגילים מהסוג הזה ששימשו לי לעזר אחרי עבודה חזקה בתרגילים מורכבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית