עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע שזה הזמן לחיטוב אני עושה חיטוב כבר 5 ימים , אבל אנשים פה הגזימו , אתה רואה אותי באמיתי באמת נראה לך 26% שומן ?, "אתה סתם שמן עם מסה" , מראה לי תמונה של איזה מישו עם כרס עצבני אומר לי זה 25% אחרי זה אומר לי אתה 26% O: , אין לי כרס אין לי כלום
מזה משנה אחוז שומן, תחטב עד שימצא חן בעינייך, בהצלחה.מכבד את מי שאמר יש מסה אבל חייב חיטוב וכאלה , ככה גם אני חושב , אבל תגובות כמו אתה סתם שמן או אם הייתי רואה אותך ברחוב לא הייתי חושב שאתה מתאמן בכלל זה לא במקום , רומן ההוא יכול להעיד שאני ממש לא 26% שומן הבטן שלי שטוחה , ומבחינת חזה לחזה שלי היו ימים טובים יותר כנראה שבאמת הגזמתי עם המסה ועם כל הלהט להמשיך ולהמשיך גם נפצעתי בכתף ככה שהמשקלים בחזה ירדו (כבר חודש וחצי בערך) ועל כתף אני לא יכול להתאמן בכלל, אתם אומרים 25 כשיש תמונה שמראה ש25 נראה ככה וככה , אני ממש לא נראה ככה, בכל מקרה תודה לעוזרים
אני חייב להגיד שהתמונה קצת (הרבה) מלחיצה
ערכתי מצטער
אם אחרי העריכה יש תמונה שלו עומד בעירום עם מלבן קטנטן, אני ממש מפחד לחשוב מה היה לפני 😲
אם אחרי העריכה יש תמונה שלו עומד בעירום עם מלבן קטנטן, אני ממש מפחד לחשוב מה היה לפני 😲
חחחחאם אחרי העריכה יש תמונה שלו עומד בעירום עם מלבן קטנטן, אני ממש מפחד לחשוב מה היה לפני 😲