הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום תקופת מסה על 108 קילו , תמונות

• פותח/ת השרשור Wrath
  • פורסם בתאריך
אחי מה נישמע זה רומן מבית החייל גם!!🤩
ואללה אחי 108 קילו מפלצתי אבל זה הזמן לחיטוב:161bd:

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה הזמן לחיטוב אני עושה חיטוב כבר 5 ימים , אבל אנשים פה הגזימו , אתה רואה אותי באמיתי באמת נראה לך 26% שומן ?, "אתה סתם שמן עם מסה" , מראה לי תמונה של איזה מישו עם כרס עצבני אומר לי זה 25% אחרי זה אומר לי אתה 26% O: , אין לי כרס אין לי כלום

אני יודע שזה הזמן לחיטוב אני עושה חיטוב כבר 5 ימים , אבל אנשים פה הגזימו , אתה רואה אותי באמיתי באמת נראה לך 26% שומן ?, "אתה סתם שמן עם מסה" , מראה לי תמונה של איזה מישו עם כרס עצבני אומר לי זה 25% אחרי זה אומר לי אתה 26% O: , אין לי כרס אין לי כלום

אין צורה של חזה בכלל
באיזור בין היד אחורית לכתף רואים את מצבורי השומן
בתמונה של הגב רואים הרבה שומן שגב לא צובר המון שומן יחסית

אז בערך 25%
אתה יכול לא לקבל את זה ולחשוב שאתה 16%

רוצים לעזור לך, זה הכל

• פותח/ת השרשור
מכבד את מי שאמר יש מסה אבל חייב חיטוב וכאלה , ככה גם אני חושב , אבל תגובות כמו אתה סתם שמן או אם הייתי רואה אותך ברחוב לא הייתי חושב שאתה מתאמן בכלל זה לא במקום , רומן ההוא יכול להעיד שאני ממש לא 26% שומן הבטן שלי שטוחה , ומבחינת חזה לחזה שלי היו ימים טובים יותר כנראה שבאמת הגזמתי עם המסה ועם כל הלהט להמשיך ולהמשיך גם נפצעתי בכתף ככה שהמשקלים בחזה ירדו (כבר חודש וחצי בערך) ועל כתף אני לא יכול להתאמן בכלל, אתם אומרים 25 כשיש תמונה שמראה ש25 נראה ככה וככה , אני ממש לא נראה ככה, בכל מקרה תודה לעוזרים

מכבד את מי שאמר יש מסה אבל חייב חיטוב וכאלה , ככה גם אני חושב , אבל תגובות כמו אתה סתם שמן או אם הייתי רואה אותך ברחוב לא הייתי חושב שאתה מתאמן בכלל זה לא במקום , רומן ההוא יכול להעיד שאני ממש לא 26% שומן הבטן שלי שטוחה , ומבחינת חזה לחזה שלי היו ימים טובים יותר כנראה שבאמת הגזמתי עם המסה ועם כל הלהט להמשיך ולהמשיך גם נפצעתי בכתף ככה שהמשקלים בחזה ירדו (כבר חודש וחצי בערך) ועל כתף אני לא יכול להתאמן בכלל, אתם אומרים 25 כשיש תמונה שמראה ש25 נראה ככה וככה , אני ממש לא נראה ככה, בכל מקרה תודה לעוזרים
מזה משנה אחוז שומן, תחטב עד שימצא חן בעינייך, בהצלחה.
מציע לך לעשות SS אחרי החיטוב.

• פותח/ת השרשור
טוב תמונה אחרונה לשכנע אתכם לרדת מה20 , אם זה עדיין נראה 25 אני יתחיל ללכת לפגישות של שמנים אנונימים:
tgdy1xnlclmn.jpg

רואים טיפה תאלכסונים עדיין ..

נערך לאחרונה:
22 אחוז לפחות. אתה מכניס את הבטן אל תגיד שלא. משקלי העבודה שלך גם נמוכים מאוד יחסית לגוף שלך.

מציע לך לחטב ברצינות ואז להתחיל תכנית כוח כמו SS.

• פותח/ת השרשור
טוב זה נהיה מגוחך כבר מה זה אתה מכניס את הבטן , עוד מעט תגיד לי ערכתה תתמונה , אנערף שמתה מישו שיקח לך תשומן אחורה שלא יראו

לפי דעתי אתה לא 25% אבל בסביבות ה 20%
מה זה משנה אבל 19 או 23? אם בא לך תחטב ואם לא בא לך תמשיך...
לפי דעתי לפחות תחטב לסביבות ה 95~ קילו ותראה משם מה הולך

אם אחרי העריכה יש תמונה שלו עומד בעירום עם מלבן קטנטן, אני ממש מפחד לחשוב מה היה לפני 😲

+1

ולבחור, אתה נראה SOFT, אל תקח אישי אבל עלית בהרבה שומן.

קח את עצמך בידיים יש לך בפורטל אחלה מאמרים לחיטוב, תעשה חיטוב ותראה טוב (לדעתי ככה זו לא צורה להראות). 😃

תשמע תמונה ענקית חח.. כמו שהחברה פה אמרו תחטב הם רק מנסים לעזור לך

אתה נראה גדול וגם שוקל המון אבל אתה ממש חלש!
אני כרגע שאני בחיטוב ובקושי אוכל דוחק 90 קילו ל8 חזרות לחיצת חזה ואני שוקל הרבה פחות ממך כנ"ל לגבי הסקוואט שאני דוחק 110 ל10 חזרות.
לפי דעתי תמשיך לאכול הרבה ותעבור לתכנית כח כמו שהביאו לך פה

מה יהיה ילדים, הבן אדם מעלה תמונות וכל מה שבראש שלכם אם הוא 50% שומן או 10% שומן, שחררו עזבו אותו בשקט.
לפי התמונה האחרונה, אתה נראה 18% לערך, תעשה חיטוב לאזור ה 12% (או אם אתה רוצה יותר אז תהנה) ואז תתחיל לעלות בשריר כמו שצריך.
הפציעות שלך (בהנחה שהן לא ממשהו אחר) נובעת מאימון לקוי, התוכנית אימונים שלך לא טובה וזו אחתה סיבות גם שעלית "הרבה" בשומן (לא יודע איך נראת לפני אז קשה לקבוע).
וכן אתה חלש ביחס למשקל שלך, אבל זה נובע מזה שאתה עושה אימוני נפח במקום להתרכז על עצימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית