הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פרוטוקול פציעות?

Extreme-

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
הייתי היום אצל האורטופד הוא בדק אותי וזה ואמר שזה כאב שריר,ואני אמור להימנע מלהרים בכלל את המשקל שאמא שלי סיפרה לו,(115 קילו),שקלתי באמת אחרי הריצה בהליכון כעבור 20 דקות של מהירות גבוהה התחיל הכאב לחזור שוב,בכללי בזמן מאמץ מסוים זה כואב,הוא אמר שזה שום דבר רק כאבי שרירים זה נכון?וכדי להתחיל פרוטוקול פציעות?

• פותח/ת השרשור
בזוקפי גב תפוס כזה ואז הכאב עובר לאגן ואז זה ממש חזק

---------- התגובה התווספה ב 19:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:59 ----------

הא שכחתי לשאול ,סליחה על ההקפצה גם אבל משום מה זה לא נותן לי לערוך,אני עובד עם SS כרגיל?או רק על התרגילים הספציפים שגורמים לכאב הזה?

אל תחפש כאן מישהו שיחלוק על אבחנת רופא שבדק אותך. מבחינתך זה מה שהוא אמר - אלא אם כן תרצה חו"ד נוספת מרופא אחר.

לי גם קרה משהו דומה..
כיוון שזה כאב שרירים, הפרוטוקול יכול להתאים. המטרה זה להזרים דם למקום, אין טעם בביצוע תרגילים לא קשורים ובנוסף אתה לא אמור לבצע שום פעילות נוספת חוץ ממה שכתוב בפרוטוקול.

לי עוזרות מתיחות לגב התחתון בסוף כל אימון וקרח און אן אוף אחריו.

• פותח/ת השרשור
הא תודה הבנתי,הכאב קורה מ3 תרגילים:סקוואט,דדליפט,חתירה אז אני אמור לבצע את שלושתהם?כי בפרוטוקול רשום לבחור 1.

תן לי להגיד לך משהו על אורטופדיים למינהם תמיד אבל תמיד תלך לקבל אבחנה שניה ואף שלישית אפילו אם תצטרך לשלם על זה כסף
אני יכול להגיד לך מהסיפור האישי שלי שהלכתי לאורטופד אחרי כאבי תופת בכתף הוא אמר לי שאין לי כלום ושאני ינוח חודש ויקח משככי כאבים למינהם, חיכיתי חודש כלום לא קרה עדיין אותו כאב אותו מוגבלות אחרי שהחלפתי אורטופוד הוא שלח אותו לאולטרסאונד בו התגלה לי קרע, מבין איזה הבדל בעולמות האחד אומר אין לך כלום השני עלה על הבעיה ככה זה אצלנו זה לא פעם ולא פעמיים שזה קורה לי המקרה הזה הזילזול והשירות הגרוע שהרופאים בארץ מציעים.
כמו שאמרתי מתי שכואב זה אומר שמשו לא בסדר, תבדוק את העניין לעומק ואם צריך תחליף רופאים

• פותח/ת השרשור
תודה אחשלי,בנתיים לא בא לי לבזבז לאמא שלי עוד כסף מספיק לקחתי השבוע הזה די הרבה,אני ינסה את הפרוטוקול פציעות בכל מקרה,אתה יכול לענות גם על השאלה ששאלתי?

• פותח/ת השרשור
אין בעיה הבנתי,אז יש לי שאלה כרגע,בזמן הביצוע הבנתי שזה 25 חזרות עם מוט ריק ולעלות בדרגה,אפשר לעשות גם בנץ ופרס?או שזה יפריע לפרוטוקול.

לפי הספר לא צריך לעשות.

אם אתה רוצה לשלב החלטה שלך... אבל לפחות בהתחלה תן כמה פעמים בלי שם תוספת - כל העניין זה מנוחה.

אל תמהר יותר מידי לפרוטוקול.. גם אני חשבתי לעשות בגלל כאבים בכתף.. זה עבר לי לגמרי חוץ מלפעמים במוט בסקוואט אבל אני מתעלם מזה כל עוד זה לא מתחזק או נמשך... לדעתי תנוח אימון אחד, תחזור ותראה אם יש עוד כאבים.. (תחזור עם איזה 90% נגיד)..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית