הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ power clean

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אני רוצה להתחיל לשלב פאוורלקין בתוכנית אימונים שלי, אבל אני לא יודע איך לשלב אותו, אני לא רוצה להוריד עדיין את הדדליפט, זאת התוכנית(בעיקרון זה היה אמור להיות texas method, אבל בגלל אילוצי זמני אימונים, שיניתי קצת, ולכן זה לא).

אימון a(סקוואט עצימות, שאר האימון התאוששות)-

סקוואט-חימום עד סט של חזרה 1-5 בעצימות.
פוש-פרס קל(barx5, ובדרך כלל משקל ממש קל ל2x5).
הייפר אקסטנשיין
טריספס פוללדאונס(עוזר לי בבנץ).

אימון b(עצימות)-
דדליפט, עולה עד לסט 1-5 של עצימות.
כנ"ל לגבי הבנץ.

אימון c(נפח, האימון הכי קשה).
סקוואט: 5x5
בנץ:5x5
מתח עם משקל:5x5
triceps pulldowns
hammer curls

זהו, איפה, או במקום מה אני מכניס פה פאוורקלין?
אני לא כל כך רוצה לשנות את התוכנית, כי אני לא מרגיש שמיציתי אותה עדיין, למרות שהתקדמתי בה לא רע, אבל אם בלתי אפשרי אז תמליצו על תוכניות שמשלבות דדליפט עם פאוורקלין.

הא, וכמובן שתודה לעוזרים:)

פשוט תוריד את ה-hyper extensions באימון הראשון ותכניס במקומו פאוורקלין. תעשה כמו שריפ ממליץ, כלומר 5 סטים של 3 חזרות.

• פותח/ת השרשור
אימוני טכניקה, אבל אני שואל בכללי, כי אני כבר קורא תטכניקה של הקלין וכל זה, אני לא מצפה לעבוד עם משקלי חימום לתקופה ארוכה בשביל לקלוט טכניקה, אני מצפה כבר אימון הבא לעשות עם משקלים קלים יחסית ולעבוד על הטכניקה, ובעוד שבועיים לרוץ עם זה ולעלות בהדרגה, אז אני שואל כאשר אני כבר יגיע למשקל שיהיה כבד בשבילי, מתי להכניס את התרגיל במצב הזה?

אין לך הרבה אפשרויות , או באימון התאוששות-אימון A( כמו שחיים אמר) או באימון נפח -C. אתה יכול להכניס אותו בA ולהעביר את ההייפר אקסטנשן לC ( בנוסף למתח).
בהתחלה (בשבועות שאתה עובד עוד טכניקה) אתה יכול להכניס את זה גם ביום עצימות - למשל יחד עם החימום של הדדליפט , או בכל יום אחר שיש לך זמן/כוח לתרגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית