הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למידת power clean

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
אני מעוניין להתחיל ss בזמן הקרוב, רכשתי את הספר ואני לקראת שלבי סיום בקריאתו.
חשש עיקרי שלי הוא שלמידת התרגיל נחוצה במאמן וכמבובן שבחדר הכור שלי אין מאמן שידע ללמד אותי.
האם מתוך הספר והאינטרנט אוכל ללמוד את התרגיל או שעדיף להחליף אותו בפנדלאי כמו רוב האנשים?
אני ממש מעוניין בלבצע את התרגיל כחלק מתכנית האימונים אבל לא רוצה לבצע אותו לא נכון.
יש למישהו הצעה לפיתרון?

או שתלך לכמה שיעורים אצל מאמן, או לחילופין, אם יש מישהו עם רצון טוב שיש לו סבלנות לקבל סרטונים שלך מבצע הנפות ולתקן אותן במקרה הצורך.
בכל מקרה, בהנפות לא כדאי לקחת הימור, זה לא כמו למידת טכניקה של תרגילי יסוד.

• פותח/ת השרשור
או שתלך לכמה שיעורים אצל מאמן, או לחילופין, אם יש מישהו עם רצון טוב שיש לו סבלנות לקבל סרטונים שלך מבצע הנפות ולתקן אותן במקרה הצורך.
בכל מקרה, בהנפות לא כדאי לקחת הימור, זה לא כמו למידת טכניקה של תרגילי יסוד.
תודה. איפה אוכל לבקש עזרה ממישהו נחמד שכזה? אני גר בגן יבנה, ליד אשדוד, ולכן רוב המאמנים לא עובדים לידי.

אל תעשה PC בSS. לא שווה את זה. תרגיל מסובך מדי. הסיכוי שתלמד אותו כמו שצריך לבד גם עם העלאת סרטונים לאינטרנט לא גבוה ופשוט לא שווה את הזמן הכרוך בלמידתו. תעשה את תרגילי הבסיס ותחליף PC בחתירות/מתח.

אל תעשה PC בSS. לא שווה את זה. תרגיל מסובך מדי. הסיכוי שתלמד אותו כמו שצריך לבד גם עם העלאת סרטונים לאינטרנט לא גבוה ופשוט לא שווה את הזמן הכרוך בלמידתו. תעשה את תרגילי הבסיס ותחליף PC בחתירות/מתח.
אני מסכים שזה לא קל, אבל חבל לא לנסות. יש אנשים שמצליחים ללמוד יותר טוב ויש אנשים אחריי שנה של נסיונות עדיין לא מצליחים לעשות סקוואט נכון.

הכל מסובך מדי. גם סקוואט.
אני מסכים שזה לא קל, אבל חבל לא לנסות. יש אנשים שמצליחים ללמוד יותר טוב ויש אנשים אחריי שנה של נסיונות עדיין לא מצליחים לעשות סקוואט נכון.
לא ראיתי הרבה אנשים מצליחים. לדעתי חבל לנסות. זה נכון שגם סקוואט קשה, וגם פרס קשה, וגם דד ליפט קשה. קראתי את SS אז אני יודע. להשקיע רק בשלושת אלה (וגם בבנץ' שגם הוא לא אלמנטרי כמו שנראה מהצד) זה כבר עמוס. חבל בתוכנית כמו SS כשגם אין לך מאמן שמבין בתרגיל לדחוף אותו בכוח. עדיף לנצל את השבועות האלה שבהן התוכנית מקדמת אותך כדי להסגר על הבסיס ולהתחזק כמה שיותר במקום לשרוף מלא זמן ואנרגיות על עוד ועוד טכניקות.

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי הרבה אנשים מצליחים. לדעתי חבל לנסות. זה נכון שגם סקוואט קשה, וגם פרס קשה, וגם דד ליפט קשה. קראתי את SS אז אני יודע. להשקיע רק בשלושת אלה (וגם בבנץ' שגם הוא לא אלמנטרי כמו שנראה מהצד) זה כבר עמוס. חבל בתוכנית כמו SS כשגם אין לך מאמן שמבין בתרגיל לדחוף אותו בכוח. עדיף לנצל את השבועות האלה שבהן התוכנית מקדמת אותך כדי להסגר על הבסיס ולהתחזק כמה שיותר במקום לשרוף מלא זמן ואנרגיות על עוד ועוד טכניקות.
מה אתה ממליץ במקום?

למה אתה חושב ככה? לא מבין במה היא יותר טובה? אם כל הכבוד אני לא מבין מה הקשר.
תתפלא שיש עוד דרכים חוץ מהתכנית של מארק להתחזק, היא שונה לא יודע אם יותר טובה או לא אבל היא מינוס פאוור קלין ומסודרת ומחולקת בצורה מעולה ככה שלא יהיה עומסים ופציעות מיותרות והציפיית התקדמות של המשקלים זהה לSS

• פותח/ת השרשור
תתפלא שיש עוד דרכים חוץ מהתכנית של מארק להתחזק, היא שונה לא יודע אם יותר טובה או לא אבל היא מינוס פאוור קלין ומסודרת ומחולקת בצורה מעולה ככה שלא יהיה עומסים ופציעות מיותרות והציפיית התקדמות של המשקלים זהה לSS
מצטער אבל אני לא מעוניין. אני קראתי את הספר והחלטתי לגבי התכנית. השאלה שלי הייתה לגבי ה pc או אלטרנטיבות

איזה איזון? מה זה אוואטר?
לדעתי קולדפייר רומז לך שהוא בעניין, עוף על זה.
סתם, תתחיל ממשקל קל ותתרגל טכניקה ותשאל בנוגע אליה, במקרה הכי גרוע לך לאיזה אימון 2 3 אצל מאמן, יש מכון של מניפי משקולות באשדוד.

אז כמה אתה חזק כבר?

לא רוצה להיכנס כאן לויכוח של מה כדאי ולמה, אבל אם אתה צריך תרגיל מסוים בתכנית, אל תברח רק כי הוא מסובך ללימוד. תעשה מאמצים, תקרא תוכן, תראה סרטונים, ותתאמן על זה. אחרת אתה סתם בורח מעבודה קשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית