הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למידת power clean

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
אני מעוניין להתחיל ss בזמן הקרוב, רכשתי את הספר ואני לקראת שלבי סיום בקריאתו.
חשש עיקרי שלי הוא שלמידת התרגיל נחוצה במאמן וכמבובן שבחדר הכור שלי אין מאמן שידע ללמד אותי.
האם מתוך הספר והאינטרנט אוכל ללמוד את התרגיל או שעדיף להחליף אותו בפנדלאי כמו רוב האנשים?
אני ממש מעוניין בלבצע את התרגיל כחלק מתכנית האימונים אבל לא רוצה לבצע אותו לא נכון.
יש למישהו הצעה לפיתרון?

• פותח/ת השרשור
לא רוצה להיכנס כאן לויכוח של מה כדאי ולמה, אבל אם אתה צריך תרגיל מסוים בתכנית, אל תברח רק כי הוא מסובך ללימוד. תעשה מאמצים, תקרא תוכן, תראה סרטונים, ותתאמן על זה. אחרת אתה סתם בורח מעבודה קשה.
אעשה את זה בהחלט, אני לא חושב שזה מזהו בלתי אפשרי ללמידה

אעשה את זה בהחלט, אני לא חושב שזה מזהו בלתי אפשרי ללמידה
גם אני בעד שתנסה ללמוד, דרך סרטונים וביקורת פה בפורומים למדתי דדליפט ,סקוואט ופרס.

אבל לדעתי כשאתה מתחיל SS תעשה מתח\חתירה ובמקביל בסוף האימון תלמד ותתרגל PC, רק אחרי שתגיע לטכניקה טובה עם קצת משקל אז תוריד את המתח\חתירה לטובת ה PC.

בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
גם אני בעד שתנסה ללמוד, דרך סרטונים וביקורת פה בפורומים למדתי דדליפט ,סקוואט ופרס.

אבל לדעתי כשאתה מתחיל SS תעשה מתח\חתירה ובמקביל בסוף האימון תלמד ותתרגל PC, רק אחרי שתגיע לטכניקה טובה עם קצת משקל אז תוריד את המתח\חתירה לטובת ה PC.

בהצלחה !
בכל מקרה בשבועיים שלושה הראשונים אין רוטציה בין דדליפט לpc ואני אשתדל ללמוד עד אז את התרגיל
ותודה!

בכל מקרה בשבועיים שלושה הראשונים אין רוטציה בין דדליפט לpc ואני אשתדל ללמוד עד אז את התרגיל
ותודה!
אף אחד לא עושה תתרגיל הזה אני מתאמן שנה וקצת שני מכונים שונים וראיתי בן אדם אחד שעשה PC באמת שזה לא יכריע הרבה

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא עושה תתרגיל הזה אני מתאמן שנה וקצת שני מכונים שונים וראיתי בן אדם אחד שעשה PC באמת שזה לא יכריע הרבה
זה שלא עושים אותו לא אומר שהוא לא חשוב.
המון אנשים לא עושים סקוואטים כי הם חושבים שזה יהרוס להם את הברכיים והגב...

זה שלא עושים אותו לא אומר שהוא לא חשוב.
המון אנשים לא עושים סקוואטים כי הם חושבים שזה יהרוס להם את הברכיים והגב...
אבל אתה רואה שזה תרגיל שהוא די ראוותני עם תחליפים אז למה להיות עקשן

• פותח/ת השרשור
אבל אתה רואה שזה תרגיל שהוא די ראוותני עם תחליפים אז למה להיות עקשן
ראוותני? זה תרגיל שמיועד לשיפור תכונות פיזיות ומארק מסביר בספר טוב מאוד למה הוא בחר בכל תרגיל ולמה לא להחליף את ה pc. אם קראת את הספר אתה יודע זאת טוב מאוד.

ראוותני? זה תרגיל שמיועד לשיפור תכונות פיזיות ומארק מסביר בספר טוב מאוד למה הוא בחר בכל תרגיל ולמה לא להחליף את ה pc. אם קראת את הספר אתה יודע זאת טוב מאוד.
אתה תחייה טוב ותגדל אותה מסת שריר גם בלי התרגיל הזה

אתה תחייה טוב ותגדל אותה מסת שריר גם בלי התרגיל הזה
ואם ילמד PC ייהרסו לו החיים ?
נכון, טכניקה לא פשוטה אבל אף אחד לא מת מללמוד דברים חדשים, גם אם ייכשל ויחליט שזה לא בשבילו אז לפחות ניסה ולמד עוד משהו ...

אני מעוניין להתחיל ss בזמן הקרוב, רכשתי את הספר ואני לקראת שלבי סיום בקריאתו.
חשש עיקרי שלי הוא שלמידת התרגיל נחוצה במאמן וכמבובן שבחדר הכור שלי אין מאמן שידע ללמד אותי.
האם מתוך הספר והאינטרנט אוכל ללמוד את התרגיל או שעדיף להחליף אותו בפנדלאי כמו רוב האנשים?
אני ממש מעוניין בלבצע את התרגיל כחלק מתכנית האימונים אבל לא רוצה לבצע אותו לא נכון.
יש למישהו הצעה לפיתרון?
אם או בלי להיכנס לעניין של היעילות בלמידת פאוור קלין לבד, תשאל את עצמך אם יש לך בכלל מקום לבצע אותו.
ברוב חדרי הכושר האופציה לעשות פאוור קלין כמו בנאדם לא תהיה ריאלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית