הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ PC\pullup

• פותח/ת השרשור GODOG
  • פורסם בתאריך

GODOG

משתמש מתחיל
182
27
נק' מוניטין:
390
182
27
מישהו יכול לתת לי את ההסבר (מSS) למה התרגילים האלה מחליפים אחד את השני. אין לי את הספר ואני לא יקרא אותו בזמן הקרוב.
תודה

בניגוד לרושם שנוצר מקריאה של כל מיני מאמרים, מתח הוא לא תחליף ל-PC ו-PC הוא לא תחליף למתח. מדובר בשני תרגילים שמשרתים מטרות שונות ואפילו לא עובדים על אותם שרירים (בביצוע נכון של PC הבייספ לא עובד, והרחב הגבי עובד כמו שהוא עובד בדדליפט קל). ב-SS אתה אמור לעשות בהתחלה מתח עד שתהיה לך טכניקה סבירה בפאוורקלין ואח"כ אתה אמור לעשות את שניהם. אם אתה לא יכול לעשות במכון שלך PC אז זה בסדר להישאר רק עם מתח.

• פותח/ת השרשור
בניגוד לרושם שנוצר מקריאה של כל מיני מאמרים, מתח הוא לא תחליף ל-PC ו-PC הוא לא תחליף למתח. מדובר בשני תרגילים שמשרתים מטרות שונות ואפילו לא עובדים על אותם שרירים (בביצוע נכון של PC הבייספ לא עובד, והרחב הגבי עובד כמו שהוא עובד בדדליפט קל). ב-SS אתה אמור לעשות בהתחלה מתח עד שתהיה לך טכניקה סבירה בפאוורקלין ואח"כ אתה אמור לעשות את שניהם. אם אתה לא יכול לעשות במכון שלך PC אז זה בסדר להישאר רק עם מתח.

מה ההגיון בלא לאמן בצורה משמעותית חלק משמעותי מפלג גוף עליון? ( רחב גבי SS)

מה ההגיון בלא לאמן בצורה משמעותית חלק משמעותי מפלג גוף עליון? ( רחב גבי SS)

קודם כל, אתה עושה לאורך כך הדרך מתח בתכנית, מה לא הבנת? (או חתירה כתחליף ל-PC, למרות שהם לא תחליפים אחד לשני מאותן סיבות). דבר שני - יש קורלציה טובה בין דדליפט חזק לבין גב רחב, אז גם אם אתה לא עושה מתח, אתה עובד על הרחב הגבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית