הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכה ושילוב של כמה חומרים

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
אני אומר לקבל עוד מעט הזמנה שכוללת:
יהומבין
בטא אלנין
ל- קרניטין
קריאטין
כמה שאלות:
1. את היהומבין אני משלב ביחד אם ל- קרניטין חצי שעה לפני אירובי על בטן ריקה? אם כן, כמה לקחת מהל-קרניטין ביחד אם היהומבין? (לא מצאתי בפורטל תשובה לגביי זה)
2. את הקריאטין אני לוקח ביחד אם הבטא אלנין או בניפרד? ראיתי כמה מקומות שאומרים שצריך לשלב בינהם ומקומות שאומרים שלא..בפורטל ראיתי שרשום על החומר (בטא אלנין) אבל לא רשום אם לשלב או לא לשלב ובאיזה כמות לצרוך. אם מישהו חושב שחבל לשבור את הראש על חלק מהחומרים גם מוזמן לומר לי.
תודה לעוזרים 😃

1. לא מצאת תשובה לזה כי לא לוקחים יהומבין עם ל- קרניטין אלא עם ל-טרוזין
2. לא לוקחים קריאטין עם יהומבין

• פותח/ת השרשור
חחח טעות שלי- איך לשלב את זה אם ל-טירוזין? (מאריך את זמן מחצית החיים של היהומבין נכון?)
אני לא חשבתי לשלב קריאטין אם יהומבין, שאלתי אם צריך לשלב את הקריאטין ביחד אם הבטא אלנין או בניפרד?
את היהומבין אני שומר לחיטוב.

ניתן לשלב את הקריאטין עם בטא אלנין, הבעיה היא שבטא אלנין שנוי במחלוקת ביעילות שלו מלכתחילה, לפגוע זה לא יפגע.
לגבי ל-טרוזין אז 1-3 גרם עם מנה של יהומבין יעשו את העבודה. תבדוק את המאמר על פרוטוקולי השומן העיקש בפורטל למידע נוסף.

• פותח/ת השרשור
זה אומר שאני צריך לקחת 4 כדורים של טירוזין ביחד אם עוד 6 כדורים (בערך) של יהומבין חצי שעה לפני האימון, נכון?
בטא אלנין הבנתי שצריך לקחת 4 פעמים ביום ולהגיע בסופו של דבר ל1.6-3.5 גרם? אז באחד מה4 פעמים שאני לוקח לערבב אותו אם הקריאטין?
ועוד שאלה אחת- משנה מתי אני לוקח את הקריאטין? אם זה לפני אימון/אחרי אימון/לא משנה מתי?
ולקחת 5 גרם כול יום, כול יום בשבוע ללא הפסקה באופן רציף כמה זמן שאני רוצה?
מצטער על החפירה..

לגבי בטא אלנין יש כמה דעות - מצאתי בגוגל http://www.betaalanine.info/

אבל אשמח שמישהו יחדש לי לגבי מינונים נוספים.

לגבי הקריאטין אפשר לקחת מתי שרוצים או בשילוב עם הבטא אלנין. את הבטא אני נוהג לקחת (משתמש כשבועיים בפעם הראשונה) 30 דקות לפני אימון.

• פותח/ת השרשור
של איזה חברה אתה לוקח? (אם אפשר לרשום)
איך אתה מרגיש בכללי מאז שאתה משתמש בחומר?
והאם אתה משתמש בקריאטין? אם כן, עשית העמסה או שלקחת כל יום 5 גרם רגיל?

primaforce בטא אלנין.

לגבי הרגשה קשה לי לשים את האצבע אבל החלטתי לנסות - אבל מרגישים עקצוצים 😛

משתמש בקריאטין - בלי העמסה 5 גר' פר יום.

• פותח/ת השרשור
יש צורך בהפסקה בשימוש בקריאטין בשלב מסויים?
זה גם מה שאני הזמנתי 😃 זה נחמד שאתה מרגיש עיקצוצים אבל יותר מזה אתה לא מרגיש כלום? עזר קצת במשקלי עבודה אולי?
דרך אגב, אתה משתמש ביהומבין? (הבנתי שאתה בחיטוב עד העצם 😛)

אתה יכול להשתמש בקריאטין לפי הצורך אין מגבלה בזמן השימוש.

אני בחיטוב אז כל אימון שאני מצליח לשרוד עם משקלי העבודה אני אומר תודה וממשיך הלאה.

אני לא משתמש ביהומבין באופן קבוע - רק אם יש לי אירובי ביום או אחרי יום של העמסה.

1. לא מצאת תשובה לזה כי לא לוקחים יהומבין עם ל- קרניטין אלא עם ל-טרוזין
2. לא לוקחים קריאטין עם יהומבין

משה, תרחיב בבקשה טיפה על הסיבות עבור הנק' השנייה של שילוב יהומבין עם קריאטין. מדוע לא כדאי?

כי:
א. אתה גם ככה אוגר נוזלים מהנטילה של היהומבין, אתה רוצה גם לאגור נוזלים מקריאטין? איך בדיוק תראה התקדמות ויזואלית ב-% שומן אם אין לך שיטות מדידה מדוייקים (בוד פוד, שקילת תת מימית, DEXA וכדומה).
ב. אין טעם לקחת קריאטין כדי לשמור על הכוח, כי יהומבין עם קפאין מלעצמו ממריץ ומניסיון אישי מביא יותר כוח מלקחת קריאטין (אפדרין יותר אבל עדיין יש אפקט). הייתי מבין אם הייתה כבר רווי בקריאטין ואז מוסיף יהומבין, אבל להתחיל להשתמש בקריאטין ישר עם יהומבין בסיום החיטוב זה קצת מטומטם.

בטא אלינין זה אחד התוספים היחידים שאני ממש אוהב צריכה לאורך זמן מביאה לתוצאות משמעותיות לפני שלקחת בטה אלינין הייתה לי נטיה להצטברות מסיבית של חומצת חלב מה שכמעט ולא אפשר לי לסיים את האימונים.
מאז שהתחלתי לקחת בטא אלנין זה הפסיק.

• פותח/ת השרשור
כי:
א. אתה גם ככה אוגר נוזלים מהנטילה של היהומבין, אתה רוצה גם לאגור נוזלים מקריאטין? איך בדיוק תראה התקדמות ויזואלית ב-% שומן אם אין לך שיטות מדידה מדוייקים (בוד פוד, שקילת תת מימית, DEXA וכדומה).
ב. אין טעם לקחת קריאטין כדי לשמור על הכוח, כי יהומבין עם קפאין מלעצמו ממריץ ומניסיון אישי מביא יותר כוח מלקחת קריאטין (אפדרין יותר אבל עדיין יש אפקט). הייתי מבין אם הייתה כבר רווי בקריאטין ואז מוסיף יהומבין, אבל להתחיל להשתמש בקריאטין ישר עם יהומבין בסיום החיטוב זה קצת מטומטם.

אבל איך היהומבין יכול להביא כוח ביחד אם קפאין אם אסור לקחת אותם לפני אימון משקולות?

לא מומלץ לבע אימון כוח בהשפעת יהומבין. כתוב במאמר על היהומבין.

• פותח/ת השרשור
אהה ועוד שאלה יש לי..
ראיתי שממש לא ממליצים להשתמש ביהומבין למי שיש לו בעיות של לחץ דם גבוה. אבל, מה אם אלה שיש להם לחץ דם יחסית נמוך?

---------- התגובה התווספה ב 19:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:21 ----------

לא הרגשתי שום דבר מוזר בעת ביצוע אימון כח בהשפעת יוהימבין 😲
דווקא נתן לי יותר כח ופוקוס

כמה לקחת לפני אימון משקולות?

אהה ועוד שאלה יש לי..
ראיתי שממש לא ממליצים להשתמש ביהומבין למי שיש לו בעיות של לחץ דם גבוה. אבל, מה אם אלה שיש להם לחץ דם יחסית נמוך?

---------- התגובה התווספה ב 19:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:21 ----------

כמה לקחת לפני אימון משקולות?

נראה לי 10 מ"ג ו-400 מ"ג קפאין

• פותח/ת השרשור
זה או שאתה דיי רזה, או שאתה לא לוקח כמויות גדולות של יהומבין לפני אימון משקולות..
תנסה לקחת 15 מ"ג ונראה אם תשרוד (לא שאני ממליץ).
בכל מקרה, לא משנה איפה הסתכלתי לא ראיתי מישהו שממליץ לקחת יהומבין לפני אימון משקולות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית