הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' עם גב מכופף

avolar133

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אולי אני לא מתאמן נכון...
אבל אני לא מבין למה לכופף את הגב כאשר לוחצים זה נראה לי יותר מדי לחץ על הגב ועל החלק העליון של הגוף....
אולי זה מעלה משקלים אבל זה נראה לי יותר מדי פגיעה בגב...

תנו הוכחות או דברים כאלו...
תודה לעוזרים 😃

"חלק מהאספקט שנעלם מעיני רבים הוא היכולת להעביר כוח מהרגליים אל פלג הגוף העליון, הדבר אפשרי רק כאשר הירכיים דחוקות על הספסל בחוזקה ושרירי הבטן וזוקפי הגו מייצבים את פלג הגוף העליון. מצב זה נעשה קל כאשר הגב התחתון קמור, כשהוא במצב של פשיטה. גב קמור גם מאפשר אפקטיביות טובה יותר בגיוס הרחב גבי לפעולה."

לקוח http://www.kilogram.co.il/470/לחיצת-חזה/

כן אבל לא כתוב שם שום דבר על סכנה לפציעה, רק על המנגנון שמאפשר ניצול יותר טוב של כוח. הוא לא שאל בשביל מה צריך את זה, הוא שאל אם זה מסוכן.

כן אבל לא כתוב שם שום דבר על סכנה לפציעה, רק על המנגנון שמאפשר ניצול יותר טוב של כוח. הוא לא שאל בשביל מה צריך את זה, הוא שאל אם זה מסוכן.

נכון אבל זה עונה לו שאין עם זה בעייה אלא הקימור מגדיל את האפקטיביות, בהמשך מדובר על הרמת הגב מהספסל בגלל בעיות אגו וכתוצאה מזה לחץ על חוליות הצוואר הגב התחתון.

היה פה פעם מישהו שצילם בנצ' פרס עם 190 קילו עם התחת בשמיים במקרה שלו לא יודע עם אתה זוכר ממש ראו את הסיכון.

רק בוא נסגר על הטרמינולוגיה מראש - עקמת זה סקוליוזיס.

לגבי אובראקסטנשיין יחד עם סקוליוזיס - ברור שעל פניו "בתנאי מעבדה" זה לא רעיון טוב.
האם בנץ' פרס כמו שמדובר עליו כאן מסוכן יחד עם סקוליוזיס ? שאלה יפה - לדעתי לא כי אין מומנט על הגב למעט כוח המשיכה.

ואני גם לא חושב שמדובר באובראקסטנשיין חריף, אם בכלל קיים - הרי מצב של FLAT BACK זה לא מצב ניטראלי לעמוד השדרה.

תשובה סטייל איתי זיו אבל ממצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית