הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עקבים מוגבהים לסקוואט

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
צילמתי את עצמי עושה פרונט סקוואט וגיליתי שאני לא יורד מספיק למטה אלא יותר אחורה.
שמתי פלטות של 1.25 קילו מתחת לעקבים וזה עזר לי לגלוש עם הברכיים קדימה ולרדת הרבה יותר למטה.
אני שוקל אם כדאי להגביהה את העקבים בנעליים, מה הן ההשלכות? זה כדאי?

נערך לאחרונה:
נעלי הרמת משקולות באות עם עקבים מוגבהים. אתה יכול לקנות. באיזה דרך אחרת אתה יכול להגביהה את העקבים בנעליים?

אני לא חושב שהם יותר יקרות מנעלי ספורט אחרות שתקנה. להדביק חתיכת פלסטיק או עץ לא נשמע כמו רעיון טוב.

---------- התגובה התווספה ב 11:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:51 ----------

אתה לא חייב הגבהה בעקב בשביל פרונט סקוואט, תתרגל את הטכניקה , אתה צריך לחשוב על לשלוח את הברכיים קדימה והחוצה( לא כמו בסקוואט LB ) ולהשאר עם הגב כמה שיותר אנכי.

מסוכן להדביק
או שתעבוד עם נעלי הרמת משקולות
או שתעבוד עם אולסטאר ולאט לאט תקבל גמישות בסולאוס
את הפתרון של צלחות מתחת לעקב אני ממש לא אוהב
אם כבר לשים צלחות מתחת לאצבעות כדי למתוח עוד יותר את הסולאוס במסגרת תרגיל גמישות

• פותח/ת השרשור
אני עושה פרונט סקוואט כבר כחודש ועדין לא מצליח לשלוח את הברכים קדימה כמו שצריך,
אני לא מצליח לקפל את כף הרגל יותר מ85 מעלות
איך משפרים גמישות בחלק הזה?

שים צלחות (קטנות בגובה של 1-3 ס"מ) מתחת לכרית כף הרגל ושהעקב על הרצפה ותשב לאט לאט
זה יתן לך גמישות שם
תתחיל בלי משקל

תחמם קודם את האיזור עם עליות תאומים או קצת קפיצות במקום/חבל

• פותח/ת השרשור
תודה 😃 אני אנסה עוד מאט

עריכה:
ניסיתי את מה שאמרת לי, עם פלטות של 5 קילו, והצלחתי לרדת ממש קצת איזה 15 ס"מ יותר מזה אני יכול רק אם לשבת אחורה ולא למטה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית