הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת ss בכל בעיה בהתאוששות

• פותח/ת השרשור bones
  • פורסם בתאריך

bones

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
-31
40
0
אז ככה. אני עושה ss שלושה חודשים שבהם עליתי משקל גוף מ74 ל87 וגם העלתי משקלים בתרגילים יחסית בסדר.. סקוואט 50 > 92.5 // דדליפט 80 >140 // בנץ׳ 65 > 90 // פרס 40 > 60 // בנט אובר 55 > 85. הבעיה היא שאני לא ישן ואני בטוח שיכלתי להתקדם יותר אם היה לי יותר מארבע חמש שעות שינה (ילדה בת שנה ותשע ועבודה). קראתי בפורטל על תוכנית 5*5 שמעלים משקל פעם בשבוע, יכול להיות שזה יותר מתאים לי או לחכות שאני בכלל לא יוכל לעלות קילו בss?

בתור אבא לילד בן שנה ו- 4 חודשים אני מזדהה אתך 😃
אתה יכול לנסות להוריד סקוואט אחד בשבוע (מהאימון באמצע השבוע), או לעבור לתוכנית פחות מאומצת, כמו 5/3/1 של וונדלר שכבר המלצתי עליה לאבא אחר בפורום :D. חפש בלוגים של האימונים את הלוג שלי.

אז ככה. אני עושה ss שלושה חודשים שבהם עליתי משקל גוף מ74 ל87 וגם העלתי משקלים בתרגילים יחסית בסדר.. סקוואט 50 > 92.5 // דדליפט 80 >140 // בנץ׳ 65 > 90 // פרס 40 > 60 // בנט אובר 55 > 85. הבעיה היא שאני לא ישן ואני בטוח שיכלתי להתקדם יותר אם היה לי יותר מארבע חמש שעות שינה (ילדה בת שנה ותשע ועבודה). קראתי בפורטל על תוכנית 5*5 שמעלים משקל פעם בשבוע, יכול להיות שזה יותר מתאים לי או לחכות שאני בכלל לא יוכל לעלות קילו בss?
אחלה התקדמות!!

לפני שתגיע לפציעה , אתה יכול לעבור לתוכנית שיותר מתאימה לחיים שלך - למשל ליניארית (עם התקדמות שבועית).

התוכנית שקראת עליה נקרית ליניארית - תוכנית מעולה - גם לחיטוב וגם למסה. פחות תובענית מהSS.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובות. היום למשל אני מעריך את המנוחה שלי מיומים לשלושה בגלל חוסר שינה וזמן מוחלט וזה מתסכל.. בכל מקרה החלטתי שאני אלך על התוכנית הליאנרית אחרי שאני אתקע בSS לחלוטין..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית