הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה לפני השינה

• פותח/ת השרשור metro
  • פורסם בתאריך

metro

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
האם יש לארוחה לפני השינה יש איזה שהיא תופעה שלילת עם אני עושה דיאטה?

עשוי להפריע לאיכות השינה, למרות שאני מסוגל לדחוף סטייק ולהרדם אחרי 10 דקות כמו תינוק.. יש כאלה שזה עושה להם רע..

לא, האוכל לא הולך ישר לשומן אם חשבת..

• פותח/ת השרשור
עשוי להפריע לאיכות השינה, למרות שאני מסוגל לדחוף סטייק ולהרדם אחרי 10 דקות כמו תינוק.. יש כאלה שזה עושה להם רע..

לא, האוכל לא הולך ישר לשומן אם חשבת..

קיצור זה לא אמור להפריע לדיאטה עצמה? כול עוד אני במאזן קלורי שלילי?
זה חשוב לי כי בזמן האחרון אני שומע מלא צ יזבטים שאכילה לפני השינה
זה דבר לא בריא כי האוכל לא מתעקל או משהו בסגנון הזה

אחי ארוחה לפני שינה זה אחת מבין הארוחות החשובות ביותר במהלך היום , זה לא משנה מאסה\חיטוב , הגוף צריך לקבל אוכל במהלך כול היום במיוחד בחיטוב ..
והארוחה צריכה ליהיות בריאה .. עם אתה תוכל במבה וקולה אז כן זה יפריע לדיאטה ...

אז מה קורה לו? מחכה עד הבוקר שמערכת העיכול תתחיל לרוץ שוב?

אחי ארוחה לפני שינה זה אחת מבין הארוחות החשובות ביותר במהלך היום , זה לא משנה מאסה\חיטוב , הגוף צריך לקבל אוכל במהלך כול היום במיוחד בחיטוב ..
והארוחה צריכה ליהיות בריאה .. עם אתה תוכל במבה וקולה אז כן זה יפריע לדיאטה ...

לא תמיד צריך ללחוץ על הלחצן "שלח תגובה". עוצרים טיפה ונושמים עמוק וחושבים לפני.

טיפ קטן: כדאי גם לדפדף מדי פעם בפורטל קילוגרם.

לפי מה שאני יודע כשאדם ישן המערכת עיכול שלו עובדת אבל בקצב קצת איטי יותר.
לפני שינה בדרך כלל מומלץ לאכל חלבון קזאין ום אתה בחיטוב אז פחמימה שהיא לא מורכבת כלומר פירכיות או ירקות. לגבי הקזאין יש אותו בחלב,קוטג' גבינות לבנות וכו'.

לפי מה שאני יודע כשאדם ישן המערכת עיכול שלו עובדת אבל בקצב קצת איטי יותר.
לפני שינה בדרך כלל מומלץ לאכל חלבון קזאין ום אתה בחיטוב אז פחמימה שהיא לא מורכבת כלומר פירכיות או ירקות. לגבי הקזאין יש אותו בחלב,קוטג' גבינות לבנות וכו'.

אז אתה לא יודע: אין שום חשיבות לקזאין לפני השינה. צא מהסרט הזה של חלבון שמתפרק לאט, זה נכון אבל חסר חשיבות.

ובוא תסביר לי בבקשה למה אם אתה בחיטוב צריך לאכול פחמימה שהיא לא מורכבת(פריכיות או ירקות????) ובוא תסביר לי בעצם מה זה פחמימה מורכבת כי גם את זה נראה לי שאתה לא יודע..

אז אתה לא יודע: אין שום חשיבות לקזאין לפני השינה. צא מהסרט הזה של חלבון שמתפרק לאט, זה נכון אבל חסר חשיבות.

ובוא תסביר לי בבקשה למה אם אתה בחיטוב צריך לאכול פחמימה שהיא לא מורכבת(פריכיות או ירקות????) ובוא תסביר לי בעצם מה זה פחמימה מורכבת כי גם את זה נראה לי שאתה לא יודע..
למה חסר חשיבות ????? אחלה דבר במאסה .. אז מה תילך לישון על קיבה ריקה ?

נערך לאחרונה:
למה חסר חשיבות ????? אחלה דבר במאסה .. אז מה תילך לישון על קיבה ריקה ?

דבר ראשון אם צרכת את כל הערכים היומיים שלך ב 12 בצהריים ואתה הולך לישון ב 2 בלילה אתה על קיבה ריקה וזה בסדר גמור. אין חשיבות למתי לצרוך את הקלוריות העיקר שתצרוך.

אני התכוונתי שאין חשיבות לחלבון קזאין לעומת חלבון אחר.

השילוב של פסח+תחילת קיץ הביא לפה הרבה וואנאבי בילדרים אנורקסים שחיים על סיפורי אגדות ופרסומות של רוני קולמן.

לגבי הקזאין מה שרשמתי זה מה שידעתי כי לא קראתי על הנושא דיי הרבה זמן..
ועדיין זה עדיף ללכת לישון אחרי גביע קוטג' ו2 פירכיות מאשר ללכת לישון על קיבה ריקה.

לגבי הפחמימות הלא מורכבות רק לפני שינה.כי אלו פחמימות שהעיכול שלהם הוא הרבה יותר מהיר מפחמימות מורכבות, ולאיזה צורך בידיוק יש לצרוך פחימומות מורכבות לפני שינה? במיוחד כש המערכת העיכול פועלת אבל בקצב קצת איטי יותר.
לי אישית זה עוזר בחיטוב הטיפ הזה.. כי קיבלתי אותו מאדם מקצוען שיודע על מה הוא מדבר.
אולי אנשים אחררים עם מערכת עיכול מהירה מאד יכולים לשנות את הגישה.. אז מה שאני אומר זה לא וודאי לגבי כולם אלא רק בישבילי.

לגבי הקזאין מה שרשמתי זה מה שידעתי כי לא קראתי על הנושא דיי הרבה זמן..
ועדיין זה עדיף ללכת לישון אחרי גביע קוטג' ו2 פירכיות מאשר ללכת לישון על קיבה ריקה.

לגבי הפחמימות הלא מורכבות רק לפני שינה.כי אלו פחמימות שהעיכול שלהם הוא הרבה יותר מהיר מפחמימות מורכבות, ולאיזה צורך בידיוק יש לצרוך פחימומות מורכבות לפני שינה? במיוחד כש המערכת העיכול פועלת אבל בקצב קצת איטי יותר.
לי אישית זה עוזר בחיטוב הטיפ הזה.. כי קיבלתי אותו מאדם מקצוען שיודע על מה הוא מדבר.
אולי אנשים אחררים עם מערכת עיכול מהירה מאד יכולים לשנות את הגישה.. אז מה שאני אומר זה לא וודאי לגבי כולם אלא רק בישבילי.

אתה חרטטן ענק תפסיק להגיב בנושאים שאין לך מושג בהם! אנשים כמוך הורסים את הפורום ואני מקווה שכבר יטפלו בך נמאס.

זה בעברית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית