הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Game of Thrones

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active

אתמול יצא הפרק הראשון.

🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬:bananapart y:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שאסיים את התואר עד שיגיע תורם.

אני בדרך כלל נותן 200 עמודי חסד לכל ספר כדי לראות אם הוא מעניין אותי. בינתיים לא קורה שם יותר מדי, אז נראה לגבי המשך הקריאה של כל הסדרה.

קראתי את כל הספרים שתורגמו לעברית, ויצאתי עם תחושה שהכותב בעצמו הסתבך במהלך הכתיבה.
סה''כ אהבתי אבל יש שם הרבה אי רציפויות בין ספר לספר (או שזה בעיות של התרגום?).

אין לי מושג, נדמה לי שמורן קרא את כל הספרים ויודע לחוות דיעה, אני כרגע די בהתחלה ומתכונן לסיים את הראשון, אח"כ לא בטוח שאני אמשיך.

אין אי רציפות. או שאולי יש? אבל זה כל הקטע בספר. אין ממש דמות מרכזית, לכל דמות יש את האינטרסים שלה, את האישיות שלה והסיפור שלה. אישית אהבתי את זה. יש תפנית חדה בהמשך.

אני חושב שהספר הראשון זרוק לי איפשהו בחדר, אף פעם לא יצא לי לקרוא אותו. בנתיים הסדרה נראית מעניינת, אז אני כנראה אשאר איתה וזהו.

זה בסדר, אף אחד לא ציפה שבאמת תקרא את הספר עם אחוזי השומן שלך. זה בטח מאוד מעייף להזיז את הידיים בשביל להחליף דף, עדיף לראות את זה על המחשב.

הערב הפרק ישודר בייס אקשן בשעה 22:45 למי שמעוניין.
סדרה די אלימה, ציצים יש שם חופשי. עשוי טוב.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
עד כמה שאני יודע הסדרה הספר האחרון שיצא זה משתה לעורבים לא? עוד לא נכתב הספר האחרון בסדרה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית