עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכוןעד כמה שאני יודע הסדרה הספר האחרון שיצא זה משתה לעורבים לא? עוד לא נכתב הספר האחרון בסדרה?
נחשבת על ידי מי? בז'אנר הפנטזי אין כל כך הרבה סדרות טובות באמת (לקורא הבוגר), ונא לא לבלבל עם מדע בדיוני, שהוא ז'אנר קצת יותר מאתגר מבחינת חשיבה.הסדרה נחשבת לסדרה ברמה נחותה מאוד, סטייל טלונבלה של ספרי הפנטזיה.
יש ספרים כל כך הרבה יותר טובים ששוה לקורא מאשר את הזבל הזה.
הסדרה נחשבת לסדרה ברמה נחותה מאוד, סטייל טלונבלה של ספרי הפנטזיה.
יש ספרים כל כך הרבה יותר טובים ששוה לקורא מאשר את הזבל הזה.
נחשבת על ידי מי? בז'אנר הפנטזי אין כל כך הרבה סדרות טובות באמת (לקורא הבוגר), ונא לא לבלבל עם מדע בדיוני, שהוא ז'אנר קצת יותר מאתגר מבחינת חשיבה.
לא הייתי אומרת שזה זבל כי הדמויות עגולות, הסיפור מסופר בצורה יפה, יש הרבה טוויסטים מפתיעים ולא בנאליים.
אם הסיפור לא היה כל כך ארוך, סבוך ומלא דמויות היה אולי יותר טוב.
מספיק לראות את חוות הדעת (ואת המספר שלהן) בכל אתרי מכירות הספרים הגדולים + לחפש קצת באינטרנט כדי לראות שאתה כנראה טועה בגדול.
חוצמזה, איזה סדרות הרבה יותר טובות?
זה רמז זה שהסדרה לא כל כך טובה, הארי פוטר הוא הרבה יותר פופלארי...
רק מהראש שלי:
amber
Alvin maker
הקוסם מארץ ים(למרות שהוא ספר ילדים).
ולא חייבים לקרוא רק סדרות...
הדבר היחיד ממה שציינת שניתן להשוות זה סדרת אמבר של ג'ילאזני.בכל מקרה חבל על הזמן, תקראי ניל גיימן, אורסון סקוט קארד, גילאזני, גבריאל-קיי
ויש עוד הרבה.
הארי פוטר סדרה טובה לקהל שהיא פונה אליו. זה לא אותו קהל.
ואני באמת לא יודע איך אפשר להעמיד את הספרים של זלזני מול הספרים של מרטין, זלזני לא מתקרב אפילו להשקעה בדמויות ולבניית סיפור.
הדבר היחיד ממה שציינת שניתן להשוות זה סדרת אמבר של ג'ילאזני.
הסדרה של אנדר אולי היתה מרשימה אותי בגיל 16-17 גג, אבל קראתי שני ספרים לפני חודשיים ולא התחברתי לדמויות, והסיפור כשלעצמו שם קצת משעמם וחפרני.
ניל גיימן הוא סופר מופת ואחד האהובים עליי, אבל הוא לא כותב סדרות.
גבריאל קיי לא קראתי, אולי שווה.
כסדרה, נשארה רק סדרת אמבר, ונהניתי ממנה לא יותר (אולי פחות) מ"שיר של אש".
🤡
לא קראתי אותו מספיק להשוות אבל אם הוא מתקרב אפילו אליו
אז הוא אמור להיות ענק הדור...
אשמח אם תתן לי דוגמא לספרים של זלאזני שלא אהבת.
בכל מקרה זה מצחיק בכלל להשוות.
וכן הארי פוטר הוא ספר נחמד, או יותר נכון תסריט נחמד.
בדיוק מה שמינימונסטר כתבה, amber היא סדרה לגיל ההתבגרות ולא יותר מזה. מ-alvin maker קראתי רק את הספר הראשון ולא אהבתי. יש לי ניסיון עם סדרות חופרות בטירוף (כמו Otherland של ת'אד ויליאמס או אפילו מחזור שעת המוות העתיק של היקמן) ואפילו הן יותר מוצלחות מזלזני בהרכבת דמויות (ופחות מוצלחות ממרטין). זה באמת מצחיק להשוות, לא מבין מה מחזיקים מזלזני.
זכותך לא להבין, alvin maker סדרה מעולה צריך לדעת קצת היסטוריה(לא נראה לי שזה הבעיה שלך).
כל אחד מה שהוא אוהב, אם אתה קורא את הספרים בשביל היחסים בין הדמויות זה זכותך.
יש מספיק רומנים של נשים בשביל זה, אני אוהב הרבה יותר את הדמיון והעולמות.
בניגוד לרוב הסדרות האלה שכולן הן העתקה של אחת מהשנייה..
בכל מקרה אין לי מה להגן על אף אחד, טוב לך תקרא.
לז'ילאזני יש ספרים הרבה יותר טובים מ"אמבר". אולי דווקא בגלל שאמבר זו סדרה.זה באמת מצחיק להשוות, לא מבין מה מחזיקים מזלזני.
תקרא את הספר 😛ראיתי את הפרק הראשון. מעבר לציצים לא התחברתי יותר מידי.
כנראה שזה רק אני נכון?
תראה מהר, אחרת יתחילו ספוילרים. הנה אתה כבר יודע שיש ציצים 😃לא ראיתי עדיין את הפרק הראשון. אבל אחי, שון בין!!
ראיתי את הפרק הראשון. מעבר לציצים לא התחברתי יותר מידי.
כנראה שזה רק אני נכון?