עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולי איפוק לא לענות על זה בציניות .
תוכל לשתף אותי בלמה לא לעשות אותה?
למה כן? זאת השאלה (הפואנטה בלבדוק שיטות - כמו בכל דבר במדע - חובת ההוכחה על טוען הטענה. צריכה להיות סיבה מוצדקת לעשות דוקא אותה)
זאת תוכנית בסגנון פימפום יוסי יד 50 אם כי יאמר לזכותה שהיא יותר טובה מהשאר בסגנונה.
אם אתה רוצה ואם אתה במצב שאתה כבר מתקדם (לא סביר אם רק סיימת SS) אתה יכול להתחיל לפזול לתוכניות "פיצולים" - אבל עדין הנפח של התוכנית הזאת הוא ענק ואם אתה רוצה יותר נפח אחרי SS אתה יכול לעבור למשל לטקסס שם יש איזון הגיוני בין נפח ועצימות.
שורה תחתונה התוכנית הזאת לא בשבילך וכנראה שהיא לא בשביל רוב האנשים בפורום (חוץ מאלה על מיץ וגם שם יש עדיפות לתוכניות אחרות)
לדעתי בולקינג רוטין היא סבבה אחרי SS, אני בעד תוכנית נפח אחרי SS ויש כמה דברים שמראים שזה אפילו אידאלי להעלאה במסת השריר (לתמרן בין עצימות לנפח בתקופות דיי רחוקות).
הסיבה ל SLDL כי לייל אוהב לבודד שרירים, במיוחד באזור הרגליים והגב.
בשבילו יש קבוצות נפרדות לידיים, תאומים, יריכיים, חזה וגב.
PC אפשרי להחליף בתרגיל אחר, השאלה היא למה אתה רוצה לשלב את זה? אתה יכול להחליף את זה במקום הפולי עליון, מתח וכו', תקח בחשבון שזה לא יעבוד על הגב באותו ה"חוזק" כמו התרגילים הללו, PC הוא תרגיל ממוקד למטרות מסויימות ולא מתאים לכל המתאמנים.
מה שעובד עליך לא בהכרח עובד על אחריםכן, אבל שאלתי למה דווקא את התוכנית הזאת. היא לא מאוזנת בין גוף עליון לתחתון, הנפח שהיא מציעה לפלג גוף תחתון גבוה מאוד יחסית לפיצולי AB אחרים, יש בה לא מעט תרגילים מבודדים במקומות שאפשר לעבוד יותר טוב עם מורכבים, קשה מאוד להעלות בה משקלים והדבר האחרון שהיא גורמת זה ל"ניפוח". מכל הפיצולים שאני אישית עשיתי התוכנית של לייל הייתה הכי פחות טובה מבחינת תוצאות.
מה שעובד עליך לא בהכרח עובד על אחרים
כן, אבל שאלתי למה דווקא את התוכנית הזאת. היא לא מאוזנת בין גוף עליון לתחתון, הנפח שהיא מציעה לפלג גוף תחתון גבוה מאוד יחסית לפיצולי AB אחרים, יש בה לא מעט תרגילים מבודדים במקומות שאפשר לעבוד יותר טוב עם מורכבים, קשה מאוד להעלות בה משקלים והדבר האחרון שהיא גורמת זה ל"ניפוח". מכל הפיצולים שאני אישית עשיתי התוכנית של לייל הייתה הכי פחות טובה מבחינת תוצאות.