הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Lyle McDonald's Bulking Routine

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
עכשיו שסיימתי SS אני מתכוון לעבוד עם McDonald's לתקופה , חיטוב וחזרה לתוכנית כוח .
כמה שאלות של מתחיל :
למה נחוץ SLDL ?
אפשר לשלב PC באימון פלג גוף תחתון?
חובה לבודד ידיים?

נערך לאחרונה:
כולי איפוק לא לענות על זה בציניות .
תוכל לשתף אותי בלמה לא לעשות אותה?

למה כן? זאת השאלה (הפואנטה בלבדוק שיטות - כמו בכל דבר במדע - חובת ההוכחה על טוען הטענה. צריכה להיות סיבה מוצדקת לעשות דוקא אותה)

זאת תוכנית בסגנון פימפום יוסי יד 50 אם כי יאמר לזכותה שהיא יותר טובה מהשאר בסגנונה.
אם אתה רוצה ואם אתה במצב שאתה כבר מתקדם (לא סביר אם רק סיימת SS) אתה יכול להתחיל לפזול לתוכניות "פיצולים" - אבל עדין הנפח של התוכנית הזאת הוא ענק ואם אתה רוצה יותר נפח אחרי SS אתה יכול לעבור למשל לטקסס שם יש איזון הגיוני בין נפח ועצימות.

שורה תחתונה התוכנית הזאת לא בשבילך וכנראה שהיא לא בשביל רוב האנשים בפורום (חוץ מאלה על מיץ וגם שם יש עדיפות לתוכניות אחרות)

• פותח/ת השרשור
למה כן? זאת השאלה (הפואנטה בלבדוק שיטות - כמו בכל דבר במדע - חובת ההוכחה על טוען הטענה. צריכה להיות סיבה מוצדקת לעשות דוקא אותה)

זאת תוכנית בסגנון פימפום יוסי יד 50 אם כי יאמר לזכותה שהיא יותר טובה מהשאר בסגנונה.
אם אתה רוצה ואם אתה במצב שאתה כבר מתקדם (לא סביר אם רק סיימת SS) אתה יכול להתחיל לפזול לתוכניות "פיצולים" - אבל עדין הנפח של התוכנית הזאת הוא ענק ואם אתה רוצה יותר נפח אחרי SS אתה יכול לעבור למשל לטקסס שם יש איזון הגיוני בין נפח ועצימות.

שורה תחתונה התוכנית הזאת לא בשבילך וכנראה שהיא לא בשביל רוב האנשים בפורום (חוץ מאלה על מיץ וגם שם יש עדיפות לתוכניות אחרות)

תודה רבה , כשמסבירים זה הרבה יתר קל .
אני בחרתי בה כי היא נראתה מתאימה כדי לתפוס כמה שיותר נפח לפני החיטוב קיץ . איזו תוכנית כן תתאים לזה?

לדעתי בולקינג רוטין היא סבבה אחרי SS, אני בעד תוכנית נפח אחרי SS ויש כמה דברים שמראים שזה אפילו אידאלי להעלאה במסת השריר (לתמרן בין עצימות לנפח בתקופות דיי רחוקות).
הסיבה ל SLDL כי לייל אוהב לבודד שרירים, במיוחד באזור הרגליים והגב.
בשבילו יש קבוצות נפרדות לידיים, תאומים, יריכיים, חזה וגב.
PC אפשרי להחליף בתרגיל אחר, השאלה היא למה אתה רוצה לשלב את זה? אתה יכול להחליף את זה במקום הפולי עליון, מתח וכו', תקח בחשבון שזה לא יעבוד על הגב באותו ה"חוזק" כמו התרגילים הללו, PC הוא תרגיל ממוקד למטרות מסויימות ולא מתאים לכל המתאמנים.

אם אתה רוצה להיות חטוב לקיץ עכשיו דווקא הזמן לחטב ולא לעשות תוכנית עם נפח גבוה
אם אתה מחפש היפרטרופיה התוכנית של לייל תעשה את העבודה בתנאי שכבר יש לך משקלים כבדים בתרגילי כוח

• פותח/ת השרשור
אני לא שמן , רחוק מזה . אז חשבתי לקחת בולקינג , להספיק כמה שיותר ואז לחטב ( מאחר ואני לא צריך חיטוב ארוך או משמעותי מידי ) . שיהיה יותר ממה לחטב .
לא הבנתי למה יש כאלה שהמליצו לעשות את התוכנית וכאלה שלא , על בסיס מה אני מתכוון .. (?)

(אני אוותר על PC )

נערך לאחרונה:
אתה חטוב ? אתה רוצה להיות חטוב בקיץ והקיץ עוד חודשיים
אם אתה לא חטוב תתחיל עכשיו לחטב

אם אתה די חטוב אתה יכול לעשות את התוכנית למרות שאישית אני אוהב יותר תוכניות כוח וחושב שהן יותר יעילות

• פותח/ת השרשור
אני אוכל לצבור את אותה מסה עם תוכנית כוח ?

(אני יכול לשאול אותך על עניין החיטוב בפרטי? כי זה לא ממש קשור )

• פותח/ת השרשור
אני מעריך את העזרה אבל החיטוב זה לא העיקר . אני פשוט חייב להתפקס על תוכנית כי יש לי עכשיו מתכונות (ועוד) על הראש .
מתפוצץ לי הראש , אני הולך לישון - חוזר מחר .

תודה על העזרה בנתיים

מה משקלי העבודה שלך?

אתה יכול להמשיך לכיוון תוכנית כוח, או לכיוון תוכנית מכוונת היפוטרופיה, זה שיקול שלך. לאפשרות השנייה אתה צריך משקלי עבודה מספיק גבוהיים כדי באמת להפיק את התועלת מהתוכנית, לכן יעזור לדעת את משקלי העבודה שלך, גובה ומשקל.

לדעתי בולקינג רוטין היא סבבה אחרי SS, אני בעד תוכנית נפח אחרי SS ויש כמה דברים שמראים שזה אפילו אידאלי להעלאה במסת השריר (לתמרן בין עצימות לנפח בתקופות דיי רחוקות).
הסיבה ל SLDL כי לייל אוהב לבודד שרירים, במיוחד באזור הרגליים והגב.
בשבילו יש קבוצות נפרדות לידיים, תאומים, יריכיים, חזה וגב.
PC אפשרי להחליף בתרגיל אחר, השאלה היא למה אתה רוצה לשלב את זה? אתה יכול להחליף את זה במקום הפולי עליון, מתח וכו', תקח בחשבון שזה לא יעבוד על הגב באותו ה"חוזק" כמו התרגילים הללו, PC הוא תרגיל ממוקד למטרות מסויימות ולא מתאים לכל המתאמנים.

כן, אבל שאלתי למה דווקא את התוכנית הזאת. היא לא מאוזנת בין גוף עליון לתחתון, הנפח שהיא מציעה לפלג גוף תחתון גבוה מאוד יחסית לפיצולי AB אחרים, יש בה לא מעט תרגילים מבודדים במקומות שאפשר לעבוד יותר טוב עם מורכבים, קשה מאוד להעלות בה משקלים והדבר האחרון שהיא גורמת זה ל"ניפוח". מכל הפיצולים שאני אישית עשיתי התוכנית של לייל הייתה הכי פחות טובה מבחינת תוצאות.

כן, אבל שאלתי למה דווקא את התוכנית הזאת. היא לא מאוזנת בין גוף עליון לתחתון, הנפח שהיא מציעה לפלג גוף תחתון גבוה מאוד יחסית לפיצולי AB אחרים, יש בה לא מעט תרגילים מבודדים במקומות שאפשר לעבוד יותר טוב עם מורכבים, קשה מאוד להעלות בה משקלים והדבר האחרון שהיא גורמת זה ל"ניפוח". מכל הפיצולים שאני אישית עשיתי התוכנית של לייל הייתה הכי פחות טובה מבחינת תוצאות.
מה שעובד עליך לא בהכרח עובד על אחרים

אני לא מבין למה שמישהו יעשה תוכנית שהקשר היחיד בין זה שכתב אותה ל-Bulking זה קריאת מאמר בשם Bulking Tips ב-T-Nation.

למה היא לא מאוזנת בין עליון לתחתון? דווקא ב a/b הסטנדרטית יש חוסר איזון ביניהם. ( 3-4 תרגילים לחזה, לגב , לרגליים וכו'.) האם כל הפלג גוף תחתון שווה ערך רק לחזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית