עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאיי עוד בילדרים!
אז רגע, אתה לא חוזר לפורום? :(
לא מסכים איתךטוב ראיתי עכשיו את האשכול שגרם לך לפתוח את ההודעה הזו. אולי התגובה לא הייתה ממש "במקום" אבל השאלה שלך גם לא התאימה כל כך לאופן הפורום והייתה צריכה להתפרסם כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11309
אתה שאלת שאלה שוות ערך לזה:
"יש לי 2000 דולר, אני רוצה להגיע למיליון דולר, מה הסיכויים שלי?"
לא מסכים איתך
הבנאדם לא ידע, אולי אין לו ידע בתחום, וEMZ יודע את התשובה וחושב שזה טיפשי ושכול אחד אמור לדעת את זה. אולי בטלויזיה/אינטרנט אומרים שהרמת משקולות גורמות לקילה? הוא לא לומד באתרים כאלו, שיש בהם ידע טוב ומאמרים, אולי רק שטויות כמו בYNET?
לדוגמה, חברים שלי שואלים אותי (בגלל שאני מתאמן ויש לי ידע,נעזרים בי לפעמים) "אני רוצה להתחי להיתאמן ולהפוך את השומן לשריר" או "אני רוצה להיתאמן אבל להמשיך ליגדול וליגבוהה, מה לעשות?"
דברים כאלו ניראים לכם מפגרים נכון? אבל באינטרנט/טלויזיה, זה מה שאומרים לאנשים, שמשקולות פוגעות בגביהה, ששומן הופך לשריר וכו'.
ובבקשה, בלי ציניות עכשיו..
EMZ לא יודע את התשובה לשאלה שהוא שאל כי זו שאלה מפגרת ואין לה תשובה. תסתכל באשכול מה הוא שאל, יש גבול כמה אפשר להיות סבלני ולסבול שאלות שגוזלות זמן ממשתמשים. מחר מישהו יפתח פה נושא "לאכול גרבר מקטין את הבולבול? אם לא, תביאו לי מחקרים למה לא"לא מסכים איתך
הבנאדם לא ידע, אולי אין לו ידע בתחום, וEMZ יודע את התשובה וחושב שזה טיפשי ושכול אחד אמור לדעת את זה. אולי בטלויזיה/אינטרנט אומרים שהרמת משקולות גורמות לקילה? הוא לא לומד באתרים כאלו, שיש בהם ידע טוב ומאמרים, אולי רק שטויות כמו בYNET?
לדוגמה, חברים שלי שואלים אותי (בגלל שאני מתאמן ויש לי ידע,נעזרים בי לפעמים) "אני רוצה להתחי להיתאמן ולהפוך את השומן לשריר" או "אני רוצה להיתאמן אבל להמשיך ליגדול וליגבוהה, מה לעשות?"
דברים כאלו ניראים לכם מפגרים נכון? אבל באינטרנט/טלויזיה, זה מה שאומרים לאנשים, שמשקולות פוגעות בגביהה, ששומן הופך לשריר וכו'.
ובבקשה, בלי ציניות עכשיו..
אז להגיד את זה, בדיוק את מה שאמרת במקום הציניות הזאת.אבל אין תשובה, למה כל כך קשה להבין? זה כמו לשאול אם מישהו אוכל אז יהיה לו חורים בשיניים, זה תלוי בהמון גורמים והקשר הוא נסיבתי. אם אתה חושב שהתשובה היא "לא" אתה טועה, התשובה היא "עשוי", באותה מידה שקינוח אף עשוי לגרום להרניה.
אז להגיד את זה, בדיוק את מה שאמרת במקום הציניות הזאת.
הוא לא ידע שאין לזה תשובה.. שזה תלוי בדברים אחרים
בו נסכם את הדברים ככה:זו בדיוק השאלה שהוא שאל בתגובה לשאלה שנשאלה. צריך רק להפעיל קצת את השכל, משהו שאנשים לא אוהבים לעשות בפורומים (ולא רק כאן).
מקווה שכן וגם להביא חמישה חברים טובים שמתעסקים בפיתוח גוף,מקווה ליחס טוב יותר ופחות ציני ומגעיל בעתיד.
😳😳😳בו נסכם את הדברים ככה:
1. יש אנשים שלומדים מטלויזיה, ומאמרים באינטרנט של YENT ואתרים כאלו, שני גורמים שבדרך כלל הורסים.
2. יש דברים, שאנשים לא יודעים, ולא כול דבר זה מובן מאליו
אתה מסכים איתי?
והצעה, פשוט כול נושא בסיגנון הזה, ישר לינעול ולהגיד לאותו אדם שישאל שוב באשכול השאלות המפגרות, ולמנוע דברים כאלו בעתיד
בתאכלס הם לא חייבים פה כלום לאף אחד.
LOLואנשים עוד בכלל שכחו מהעצומה לסילוקו של הסטליניסט הגדול: http://www.atzuma.co.il/petition/lbstroll/1
יש סדר עדיפויות! קודם מנסים להעיף את הצוררים הגדולים!
זה מה שאני מנסה להגיד לך, מה שלך ניראה מובן מאליו זה ככה בישבילו!There is NO excuse for stupidy