הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

EMZ הציניות שלך לא במקום

• פותח/ת השרשור djgabi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
מקווה שכן וגם להביא חמישה חברים טובים שמתעסקים בפיתוח גוף,מקווה ליחס טוב יותר ופחות ציני ומגעיל בעתיד.

יאיי עוד בילדרים!

• פותח/ת השרשור
יאפ,תתנהג יפה ילד?

יש לי כבוד רב לבילדרים ישראלים בשם יוסי.

טוב ראיתי עכשיו את האשכול שגרם לך לפתוח את ההודעה הזו. אולי התגובה לא הייתה ממש "במקום" אבל השאלה שלך גם לא התאימה כל כך לאופן הפורום והייתה צריכה להתפרסם כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11309

אתה שאלת שאלה שוות ערך לזה:
"יש לי 2000 דולר, אני רוצה להגיע למיליון דולר, מה הסיכויים שלי?"

טוב ראיתי עכשיו את האשכול שגרם לך לפתוח את ההודעה הזו. אולי התגובה לא הייתה ממש "במקום" אבל השאלה שלך גם לא התאימה כל כך לאופן הפורום והייתה צריכה להתפרסם כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11309

אתה שאלת שאלה שוות ערך לזה:
"יש לי 2000 דולר, אני רוצה להגיע למיליון דולר, מה הסיכויים שלי?"
לא מסכים איתך
הבנאדם לא ידע, אולי אין לו ידע בתחום, וEMZ יודע את התשובה וחושב שזה טיפשי ושכול אחד אמור לדעת את זה. אולי בטלויזיה/אינטרנט אומרים שהרמת משקולות גורמות לקילה? הוא לא לומד באתרים כאלו, שיש בהם ידע טוב ומאמרים, אולי רק שטויות כמו בYNET?

לדוגמה, חברים שלי שואלים אותי (בגלל שאני מתאמן ויש לי ידע,נעזרים בי לפעמים) "אני רוצה להתחי להיתאמן ולהפוך את השומן לשריר" או "אני רוצה להיתאמן אבל להמשיך ליגדול וליגבוהה, מה לעשות?"
דברים כאלו ניראים לכם מפגרים נכון? אבל באינטרנט/טלויזיה, זה מה שאומרים לאנשים, שמשקולות פוגעות בגביהה, ששומן הופך לשריר וכו'.

ובבקשה, בלי ציניות עכשיו..

לא מסכים איתך
הבנאדם לא ידע, אולי אין לו ידע בתחום, וEMZ יודע את התשובה וחושב שזה טיפשי ושכול אחד אמור לדעת את זה. אולי בטלויזיה/אינטרנט אומרים שהרמת משקולות גורמות לקילה? הוא לא לומד באתרים כאלו, שיש בהם ידע טוב ומאמרים, אולי רק שטויות כמו בYNET?

לדוגמה, חברים שלי שואלים אותי (בגלל שאני מתאמן ויש לי ידע,נעזרים בי לפעמים) "אני רוצה להתחי להיתאמן ולהפוך את השומן לשריר" או "אני רוצה להיתאמן אבל להמשיך ליגדול וליגבוהה, מה לעשות?"
דברים כאלו ניראים לכם מפגרים נכון? אבל באינטרנט/טלויזיה, זה מה שאומרים לאנשים, שמשקולות פוגעות בגביהה, ששומן הופך לשריר וכו'.

אבל אין תשובה, למה כל כך קשה להבין? זה כמו לשאול אם מישהו אוכל אז יהיה לו חורים בשיניים, זה תלוי בהמון גורמים והקשר הוא נסיבתי. אם אתה חושב שהתשובה היא "לא" אתה טועה, התשובה היא "עשוי/עלול", באותה מידה שקינוח אף עלול לגרום להרניה.

לא מסכים איתך

EMZ לא יודע את התשובה לשאלה שהוא שאל כי זו שאלה מפגרת ואין לה תשובה. תסתכל באשכול מה הוא שאל, יש גבול כמה אפשר להיות סבלני ולסבול שאלות שגוזלות זמן ממשתמשים. מחר מישהו יפתח פה נושא "לאכול גרבר מקטין את הבולבול? אם לא, תביאו לי מחקרים למה לא"
באמת?
יש הבדל בין לשאול אם הרמת משקולות גורמות לקילה, לבין לשאול אם הרמת משקולות מעל 50 ק"ג גורמות לקילה ואם כן כמה? כמה כוכבים יש בשמיים? כמה כתמים יש לכלב דלמטי?
יש שאלות ויש שאלות, כשבאים להסתלבט עם שאלות מפגרות בפורום ולזהם את האתר בכל מיני שטויות זה כבר דורש תגובה ואם לא חושבים שהשאלה שלהם מפגרת (כמו הנ"ל) אז זה חמור עוד יותר.
אנשים ובמיוחד ישראלים הם עצלנים, יש פורטל עם מעל 120 מאמרים, אני לא אומר תקרא את כולם, תקרא 3. המאמר לירידה בשומן (או העלאה במסת השריר), מאמר על עקרונות אימון ועוד מאמר לבחירה תוספי תזונה או משהו בסיגנון, סגרת לעצמך 95% מהחומר שאיי פעם תצטרך לדעת על אימונים ותזונה.
למה לא עושים את זה? כי יותר קל לבוא לפורום ולפתוח אשכולות, אני שוקל 500 קילו על 50% שומן, אני רוצה לרדת 45% שומן, איך עושים את זה?
וכבר אמרתי שצריך להשמיד את הטלויזיה, זה לא חדש אבל אם הטימטום שלהם כל כך מפותח כדי להאמין לתוכניות טלויזיה, אז מגיע להם לעשות טעויות וללכת לחדר כושר לחינם ולבזבז זמן.

אבל אין תשובה, למה כל כך קשה להבין? זה כמו לשאול אם מישהו אוכל אז יהיה לו חורים בשיניים, זה תלוי בהמון גורמים והקשר הוא נסיבתי. אם אתה חושב שהתשובה היא "לא" אתה טועה, התשובה היא "עשוי", באותה מידה שקינוח אף עשוי לגרום להרניה.
אז להגיד את זה, בדיוק את מה שאמרת במקום הציניות הזאת.
הוא לא ידע שאין לזה תשובה.. שזה תלוי בדברים אחרים

משה, אם התגובה גוזלת זמן, שיכתוב "ננעל, תכתוב באשכול השאלות המפגרות"
כי שמה עד כמה שאני יודע עונים, (אולי אני טועה)

נערך לאחרונה:
למה החמישה "חברים טובים שמתעסקים בפיתוח גוף" לא יכלו לענות לך על השאלה הזאת?
כי היא מראה ידע שואף לאפס בפיתוח גוף..

אז להגיד את זה, בדיוק את מה שאמרת במקום הציניות הזאת.
הוא לא ידע שאין לזה תשובה.. שזה תלוי בדברים אחרים

זו בדיוק השאלה שהוא שאל בתגובה לשאלה שנשאלה. צריך רק להפעיל קצת את השכל, משהו שאנשים לא אוהבים לעשות בפורומים (ולא רק כאן).

זו בדיוק השאלה שהוא שאל בתגובה לשאלה שנשאלה. צריך רק להפעיל קצת את השכל, משהו שאנשים לא אוהבים לעשות בפורומים (ולא רק כאן).
בו נסכם את הדברים ככה:
1. יש אנשים שלומדים מטלויזיה, ומאמרים באינטרנט של YENT ואתרים כאלו, שני גורמים שבדרך כלל הורסים.
2. יש דברים, שאנשים לא יודעים, ולא כול דבר זה מובן מאליו
אתה מסכים איתי?

והצעה, פשוט כול נושא בסיגנון הזה, ישר לינעול ולהגיד לאותו אדם שישאל שוב באשכול השאלות המפגרות, ולמנוע דברים כאלו בעתיד

לדעתי, עם כמה שאני לא סובל את הציניות של רוב המנהלים פה ואני נגעל מההתנהגות שלהם והם מורידים לי את החשק להיכנס לפורום, תתעלם מהתשובות האלה שלהם ותתמקד בתגובות הענייניות יותר, גם של אותם מנהלים, ואז אפשר ללמוד גם כמה דברים כי יש להם ידע.
בתאכלס הם לא חייבים פה כלום לאף אחד.

ואנשים עוד בכלל שכחו מהעצומה לסילוקו של הסטליניסט הגדול: http://www.atzuma.co.il/petition/lbstroll/1

יש סדר עדיפויות! קודם מנסים להעיף את הצוררים הגדולים!

נערך לאחרונה:
מקווה שכן וגם להביא חמישה חברים טובים שמתעסקים בפיתוח גוף,מקווה ליחס טוב יותר ופחות ציני ומגעיל בעתיד.

בו נסכם את הדברים ככה:
1. יש אנשים שלומדים מטלויזיה, ומאמרים באינטרנט של YENT ואתרים כאלו, שני גורמים שבדרך כלל הורסים.
2. יש דברים, שאנשים לא יודעים, ולא כול דבר זה מובן מאליו
אתה מסכים איתי?

והצעה, פשוט כול נושא בסיגנון הזה, ישר לינעול ולהגיד לאותו אדם שישאל שוב באשכול השאלות המפגרות, ולמנוע דברים כאלו בעתיד
😳😳😳
לא מבין מה נסגר פה, ועוד עונים פה באשכול ברצינות!!!???
THERE IS NO EXCUSE FOR STUPIDITY!
אם מישהו לא יודע משהו שיבוא וישאל, אם עונים לו בצורה שאמורים לענות לשאלות מטומטמות אז הוא צריך ללמוד מזה. גם יש צורה לשאול שאלה. שיתחיל מ"מה זה קילה?". או יותר טוב, שיתחיל לקרוא ויעשה חיפוש, זה בטוח כבר נשאל 2000 פעם או נכתב על זה מאמר בפורטל.

הטמטום של אנשים הורג אותי.
תגיד תודה שבכלל עונים לך יא טמבל כפוי טובה ושיש פה פורום (אפשר להגיד היחיד בארץ)עם אנשים תותחים שיודעים על מה הם מדברים ושלא מנסים למכור לך משהו לשם שינוי ושנותנים מזמנם וחולקים את הידע שלהם.
אם זה בא עם ציניות - תעריך את זה עוד יותר! בוא אני יחדש לך: עם הרבה חוכמה ידע ונסיון באה ציניות. אני יודע שזה חדש לך כל העניין הזה אבל פעם הבאה שאתה רואה בן אדם ציני תבין שזה כי נמאס לו לשמוע את הדברים המטומטים שיוצאים מהפה של אנשים כמוך.

אם זה קשה לך עם הנפש העדינה שלך, לך תמשיך לאכול דברים מכפית (מלאה בחרא) כמו שעושים לך בכל שאר המקומות ובמדיה ככה יהיה לך כיפי ונעים ותוכל לקנות דברים. הכי כיף זה שופינג.

אני יגיד את זה שוב:
There is NO excuse for stupidy

אתה רוצה לדעת - תקרא ותלמד.(או תלמד לקרוא - מה שבא קודם...)

בתאכלס הם לא חייבים פה כלום לאף אחד.

שמע בחור אל תעלב
אבל איזה חברה רציניים אתה יכול להביא שאתה שואל על 50 קילו ?
אולי 500LBS...

וEMZ מלך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית