החזה לא מתפתח

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
אני מתאמן כבר די הרבה זמן ואני שם לב שכל השרירים מתפתחים אבל השרירי חזה בכלל לא
למה זה ככה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה אחי
ודבר שני אתה תוכל לתת לי תוכנית SS ולהסביר לי איך מתי לעשות אותה, כי תבין אחי אני די מתחיל הגוף שלי לא כל כך מפותח ואני גם לא כל כך הבנתי את המאמר על ה-SS שהבאתם לי, אז אתה יכול להביא לי תוכנית SS ולהגיד לי כמה פעמים להתאמן בשבוע ומתי A ומתי B

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה מה שאני צריך לעשות? מה עם תרגילי עזר ליד הקדמית והאחורית כדי שהם יגדלו?

יד אחורית תגדל מלחיצות ויש מספיק. יד קדמית תגדל ממתח. ברמה של מתחיל אין צורך בתרגילי עזר, הם די מיותרים ורק יעמיסו.

איזה שאתה מעדיף, זה לא כל כך משנה. בסופינציה (שכף היד פונה לכיוון הגוף) יש מעורבות גדולה יותר של היד הקדמית.

היד הקדמית פועלת בתנועות של משיכה בכל מקרה (זאת אומרת שהיא תעבוד בכל הצורות של המתח). כשאתה עושה מתח כשכפות הידיים מופנות אליך, המעורבות של היד הקדמית גדולה יותר, יחסית למתח שבו גב היד מופנה כלפי הגוף. שורה תחתונה, זה ממש לא משנה איזה מתח תעשה, העיקר שתעשה ותעלה בעומסים.

• פותח/ת השרשור
התוכנית של ה SS הזאת שהבאתם לי תעזור לי לפתח את היד כי היד שלי ממש קטנה אני רוצה לנפח אותה

די נמאס לענות לך ומהשאלות שלך רואים שלא קראת את המאמר כמו שצריך, אם בכלל. התוכנית הזאת עובדת על כל הגוף דרך ביצוע של מספר תרגילים מורכבים שמפעילים קבוצות שרירים רבות. אין עבודה ספציפית על הידיים, ואתה גם לא צריך כזאת. התוכנית הזו, בדיוק כמו שהיא מופיעה באתר היא ההמלצה שלי, ואני מניח גם של רוב חברי הפורום. אתה רוצה תקבל את ההמלצה, אתה לא רוצה אל תקבל, אבל אין טעם לשאול שוב ושוב אותן שאלות כי התשובות לא ישתנו.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תרגיע אחי אני חדש בתחום אני מנסה לשמוע דעות של אנשים לגבי התוכנית

אתה עושה את התוכנית הזאת?

אני חושב שיש מעט מאוד, אם בכלל מתאמנים באתר הזה שלא עשו או עושים את התוכנית הזאת- היא מועילה גם לPOWERLIFTERS וגם למפתחי הגוף, תקרא את המאמר, תקרא את המאמר ואז תקרא את המאמר - אם יהיו לך שאלות נוספות אני בטוח שכולם יהיו יותר משמחים לעזור לך.

אדון אלירב, פשוט תאכל הרבה ותרים משקלים כבדים שלא תוכל להרים איתם יותר מ-10 חזרות.
תן לשריר גדול 2 תרגילים ולשריר קטן 1 וזה יעזור לך.
והגנטיקה מעל הכל, אז אני מקווה בשביך שיש לך גנטיקה טובה אחרת ההתקדמות תהיה איטית יותר.

• פותח/ת השרשור
בקיצור מה שכולכם אומרים לי זה להחליף את התוכנית של בתוכנית SS כזאתי?:

A:
SQUAT 3X5
BENCH PRESS 3X5
DEADLIFT 1X5
DIPS 2X8
B:
SQUAT 3X5
STANDING BARBELL PRESS 3X5
POWERCLEANS 5X3
PULLUPS 3X8

כן. בלי המתח והמקבילים יהיה אפילו יותר טוב, אבל גם ככה זה בסדר. להחליט על התוכנית זה הצעד הראשון והיותר קל. עכשיו אתה צריך להשקיע בלימוד התרגילים, ואתה מוזמן לעלות לאתר סרטון שלך כדי לקבל ביקורת על הטכניקה. תמשיך בכיוון הנכון, בהצלחה.

אני כרגע בתקופת מסה אני התחלתי לפני 5 חודשים כשהייתי 52 וכרגע אני שוקל 65.

ודרך אגב כשכתבתי בכותרת שהחזה לא מתפתח זאת טעות, בכללי כל הגוף לא מתפתח אני מבין שהתוכנית שלי ממש חלשה

עכשיו כשאתה מתכוון איזה משקלים אחי מה זאת אומרת? איזה תרגילים אתה מתכוון?

---------- התגובה התווספה ב 20:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:36 ----------

אחי אתה יכול לתת לי איזה תוכנית בהתאם למה שכתבתי למעלה?

מגיע לך פרס על שנפל האסימון. בדרך כלל לילדים שבאים לחפש איך מגדילים ידיים או חזה לוקח יותר זמן.🤡

• פותח/ת השרשור
כן. בלי המתח והמקבילים יהיה אפילו יותר טוב, אבל גם ככה זה בסדר. להחליט על התוכנית זה הצעד הראשון והיותר קל. עכשיו אתה צריך להשקיע בלימוד התרגילים, ואתה מוזמן לעלות לאתר סרטון שלך כדי לקבל ביקורת על הטכניקה. תמשיך בכיוון הנכון, בהצלחה.

תודה על העידוד, קראתי את המאמר דרך אגב (עד הסוף) והם אמרו לי שאפשר להוסיף תרגיל אחד ליד קדמית ותרגיל אחד ליד אחורית שזה בסדר דווקא, אבל אתה אומר לי לא להוסיף את המתח והמקבילים, לא הבנתי למה אחי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית