הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה ברכישת מולטי ויטמין

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
קודם כל, עשיתי חיפוש מעמיק בפורום וקראתי המון, ככה שזה לא סתם נושא ואני באמת צריך יעוץ אישי בשבילי.

אני כמעט ולא אוכל ירקות ופירות ביום יום. זה גרוע אני יודע, אבל פשוט לא יוצא לי, נדיר שאני אוכל ירק או שתיים ביום, לכן אני מרגיש שהתוספים הללו חשובים לי מאוד.

הבנתי מפוסטים של משה ו-EMZ שהמולטי ויטמין שנותן הכי הרבה תמורה הוא של Twinlab, ואני מתכוון לקנות אותו, אבל יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהם:

1. הבנתי שעם Twinlab צריך לתסף גם בויטמין D, מגנזיום וסידן, האם זה נכון? אם כן, האם יש המלצה לחברה מסוימת שהולכת טוב עם המולטי ויטמין הזה? או פשוט חברה טובה לתיסופים הללו?
2. חוץ מויטמין D, מגנזיום וסידן, לא ראיתי שמזכירים תיסוף של ויטמין C, אבל קראתי במאמר של "דיאטת כסאח" בפורטל שככלל רוב התוספים לא מגיעים עם רמות גבוהות של C, האם יש לתסף גם בו במקרה שלי?
3. האם יש צורך לתסף גם באומגה 3/6/9? אם כן, אשמח להמלצה על חברה טובה.
4. האם יש חשיבות ללקיחת התוספים עם אוכל?
5. מה ההמלצות צריכה ליום של הויטמינים? בולעים את כל הסוגים כל פעם, 3 פעמים ביום? אני נמצא בדיאטת IF, האם המלצת הצריכה משתנה בגלל זה? או שאני אמור לקחת אותם גם בזמן צום?
6. לפי אחד הפוסטים של MOONLight : http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=225000&postcount=2
הוא טען שרק 3% מהויטמינים האוראליים נספגים, האם יש אמת בדבר?

אני מתכוון לקנות מחו"ל (ויטה קקה), אז אין בעיה בחברות שלא נמכרות בארץ.

סורי על החפירה,
EMZ רק אל תתהפך עלי :(

תודה שבת שלום 😃

Reflect תדייק - טענתי שקראתי ש3 אחוז נספג. לא טענתי שזה קורה בייחוד שאני לא יוצא בטענות כאלה בלי רפרנס.

לא זכור לי מאפה קראתי את זה אולי מאיזה אתר מפוקפק כמו YNET 😛

• פותח/ת השרשור
Reflect תדייק - טענתי שקראתי ש3 אחוז נספג. לא טענתי שזה קורה בייחוד שאני לא יוצא בטענות כאלה בלי רפרנס.

לא זכור לי מאפה קראתי את זה אולי מאיזה אתר מפוקפק כמו YNET 😛
לא רשמת שום דבר שרמז על טרול או מקור לא אמין, קראתי את זה ומהקונטקסט הבנתי שזה נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית