הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מתלבט לגביי המשך אימונים

• פותח/ת השרשור edig85
  • פורסם בתאריך

edig85

משתמש מתחיל
233
0
נק' מוניטין:
29
233
0
טוב אז ככה, עשיתי חיטוב משהו כמו חצי שנה וירדתי עד למשקל של 62 קילו על 1.72 גובה(12.9 אחוז שומן לפי משקל טניטה) כבר חודשיים בערך אני בתוכנית של עלייה במסה ועליתי במשקל ל65 כשמתוך זה הרוב זה שומן(שוב לפי משקל טניטה) עכשיו כשהרקע ידוע אני אגיע לשאלות:
אחרי שירדתי דיי הרבה במשקל אני ממש מפחד לעלות בשומן ומאוד מבאס אותי המצב עכשיו שאני רואה שעליתי 3 קילו אבל הבעיה היא שהגעתי למשקל הנמוך בחיטוב פשוט... לא הייתי מחוטב כי כנראה מסת השריר שלי מאוד נמוכה(לפי המשקל בזמנו הוא הראה 55.6 קילו מסת שומן רזה, לא יודע עד כמה זה מדוייק) אני מבין לפי זה שאין לי ברירה אלא להמשיך לעלות קצת במסה אבל רוצה לעשות את זה כמה שיותר נקי(עד כמה שאפשר) איזו תוכנית הייתם ממליצים לי? AB , FBW ואיזו ספציפית.מראש אומר שניסיתי SS והיא לא מתאימה לי כי אני לא אוכל מספיק בשביל להתקדם בה ולא מעוניין גם לאכול ברמות כאלה. משקלי העבודה נכון להיום הם:
סקאווט 60 קילו
בנץ' 55 קילו(תקוע פה המון זמן לא מצליח להתקדם במשקל)
מתח בערך 8 חזרות סט ראשון(אחיזה צרה) והשאר 3-5 (גם פה לא מצליח להתקדם כבר המון זמן, לא מבין למה).

תודה תודה תודה למי שייטרח לקרוא הכל ולענות.

קודם כל תסדר את התפריט שלך .תהיה במאזן חיובי קל.
תתחיל שוב עם SS.תוריד משקל ותעלה עד שתתקע.אחרי זה תעבור ללינארית.

טוב אז ככה, עשיתי חיטוב משהו כמו חצי שנה וירדתי עד למשקל של 62 קילו על 1.72 גובה(12.9 אחוז שומן לפי משקל טניטה) כבר חודשיים בערך אני בתוכנית של עלייה במסה ועליתי במשקל ל65 כשמתוך זה הרוב זה שומן(שוב לפי משקל טניטה) עכשיו כשהרקע ידוע אני אגיע לשאלות:
אחרי שירדתי דיי הרבה במשקל אני ממש מפחד לעלות בשומן ומאוד מבאס אותי המצב עכשיו שאני רואה שעליתי 3 קילו אבל הבעיה היא שהגעתי למשקל הנמוך בחיטוב פשוט... לא הייתי מחוטב כי כנראה מסת השריר שלי מאוד נמוכה(לפי המשקל בזמנו הוא הראה 55.6 קילו מסת שומן רזה, לא יודע עד כמה זה מדוייק) אני מבין לפי זה שאין לי ברירה אלא להמשיך לעלות קצת במסה אבל רוצה לעשות את זה כמה שיותר נקי(עד כמה שאפשר) איזו תוכנית הייתם ממליצים לי? AB , FBW ואיזו ספציפית.מראש אומר שניסיתי SS והיא לא מתאימה לי כי אני לא אוכל מספיק בשביל להתקדם בה ולא מעוניין גם לאכול ברמות כאלה. משקלי העבודה נכון להיום הם:
סקאווט 60 קילו
בנץ' 55 קילו(תקוע פה המון זמן לא מצליח להתקדם במשקל)
מתח בערך 8 חזרות סט ראשון(אחיזה צרה) והשאר 3-5 (גם פה לא מצליח להתקדם כבר המון זמן, לא מבין למה).

תודה תודה תודה למי שייטרח לקרוא הכל ולענות.

בלי לאכול כמו שצריך אתה לא תתקדם בשום תכנית. נמאס כבר לשמוע התבכיינויות כאילו SS דורשת יותר מדי, זה חרטוט. כל תכנית רצינית שאמורה להביא אותך להישגים משמעותיים תדרוש ממך את מה שצריך בהתאם, בין אם זה ההשקעה באימונים, התזונה או המנוחה.

לא רוצה להתקדם? בחר תכנית גרועה או אל תאכל "יותר מדי".

כל פוסט שני כאן זה "מראש אני אומר SS לא מתאימה כי אני לא רוצה לאכול" "בבקשה לא SS כי ניסיתי את התכנית חודשיים ומיציתי" וחרטוטים נוספים.

תנו את הכבוד המגיע לתכנית.

cygnus,
מה לעשות שלא כולם רוצים להשמין ולהיראות כמו חזירים
עם כל הכבוד לתוכנית,התוכנית לא מתאימה לכולם
כל אחד לפי מה שמתאים לו
לא צריך להיות מקובע ברעיון של SS או תוכנית גרועה לבכיין

cygnus,
מה לעשות שלא כולם רוצים להשמין ולהיראות כמו חזירים
עם כל הכבוד לתוכנית,התוכנית לא מתאימה לכולם
כל אחד לפי מה שמתאים לו
לא צריך להיות מקובע ברעיון של SS או תוכנית גרועה לבכיין

אתה עוד ליצן שאוהב לטפח את הסטראוטיפים המתהווים על SS עם משפטים כמו "לא צריך להיות מקובע על SS" "לא כל אחד רוצה להשמין ולהיראות כמו חזיר".

SS היא התכנית הכי טובה למתחילים לשיפור משמעותי בכוח ובמסת השריר, ככה שאם תמיד ממליצים עליה, זאת הסיבה. ואתה לא אמור להשמין ממנה.

• פותח/ת השרשור
עובדתית בשביל להתקדם בקצב טוב בSS

לא כל אחד רוצה לגדול בקצב כזה ואז בסוף לבצע חיטוב, אין לי שום בעיה להתפתח לאט לאט שייקח גם שנתיים, בגלל זה ביקשתי המלצה לתוכנית אחרת.

תקח את אחת מהתוכניות בפורטל ותזרום איתה.
AB או FBW זה לא משנה הרבה, זה תלוי כמה פעמים אתה יכול ורוצה לבקר בחד"כ.

אתה עוד ליצן שאוהב לטפח את הסטראוטיפים המתהווים על SS עם משפטים כמו "לא צריך להיות מקובע על SS" "לא כל אחד רוצה להשמין ולהיראות כמו חזיר".

SS היא התכנית הכי טובה למתחילים לשיפור משמעותי בכוח ובמסת השריר, ככה שאם תמיד ממליצים עליה, זאת הסיבה. ואתה לא אמור להשמין ממנה.
חלאס להיות ילד מקובע.תתבגר כבר.
גם אני חושב שSS זו תוכנית הכי טובה למתחיל וגם אמרתי לפותח האשכול להתחיל אותה עוד פעם גם עם מאזן חיובי קטן.
אבל צריך תמיד להבין את המתאמן...אתה לא יכול להגיד לכולם לעשות SS...צא מהסרט כבר.
קח בנאדם שמתאמן בספורט אחר לדוגמא..אתה תגיד לו לעשות SS?

וSS כן תוכנית שמשמינים ממנה.התוכנית בנויה על היכולת להתאושש כלומר לאכול המון.לא תאכל המון-לא תמצה את התוכנית.

• פותח/ת השרשור
משה וסקארפייס תודה על התגובות והרצון לעזור

אם בחרתי לעצמי את התוכנית הזאת מהפורטל:

רגליים
סקוואט כנגד מוט 8*3

חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8*3
גב
מתח בתוספת משקל 10*3
כתפיים
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה (פרס) 6*3
יד אחורית
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט W 10*1
יד קידמית
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 12*1
בטן
כפיפת גו במכונה ייעודית 12*1

אפשרי לבצע בה התאמות קלות או שעדיף להשאיר כמו שהיא?
שאני אומר התאמות אני מתכוון אולי להוסיף איזשהו תרגיל לגב כי במתח אני ממש חלש( בערך 8 בסט ראשון ובשאר 5-4, באחיזה צרה, באחיזה רחבה עוד יותר חלש)?

ובחזה אותו דבר, אני לוחץ משקלים מאוד נמוכים אז אולי להוסיף גם איזה 2 סטים עם דמבלים או שזה מיותר?

לא כל אחד רוצה לגדול בקצב כזה ואז בסוף לבצע חיטוב, אין לי שום בעיה להתפתח לאט לאט שייקח גם שנתיים, בגלל זה ביקשתי המלצה לתוכנית אחרת.

יופי להבא תציין את זה במפורש בנושא הבא שתפתח שאתה לא מעוניין בתכנית שתיתן לך לגדול. כל תכנית רצינית לעליה במסה תוביל אותך בכל מקרה לעליה באחוזי השומן גם. זה בלתי נמנע.

חלאס להיות ילד מקובע.תתבגר כבר.
גם אני חושב שSS זו תוכנית הכי טובה למתחיל וגם אמרתי לפותח האשכול להתחיל אותה עוד פעם גם עם מאזן חיובי קטן.
אבל צריך תמיד להבין את המתאמן...אתה לא יכול להגיד לכולם לעשות SS...צא מהסרט כבר.
קח בנאדם שמתאמן בספורט אחר לדוגמא..אתה תגיד לו לעשות SS?

וSS כן תוכנית שמשמינים ממנה.התוכנית בנויה על היכולת להתאושש כלומר לאכול המון.לא תאכל המון-לא תמצה את התוכנית.

אני אתבגר כשאתה תגדל יכולות הסקת מסקנות, הגיון והבנת הנקרא. תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי, ואח"כ את שלך ותן לעצמך כאפה.

• פותח/ת השרשור
יופי להבא תציין את זה במפורש בנושא הבא שתפתח שאתה לא מעוניין בתכנית שתיתן לך לגדול. כל תכנית רצינית לעליה במסה תוביל אותך בכל מקרה לעליה באחוזי השומן גם. זה בלתי נמנע.

בגלל זה רשמתי בהתחלה שאני מעוניין לעלות במסה נקייה "עד כמה שאפשר". זה שאתה בחרת לקפוץ ולהוציא תסכולים על אלוהים יודע מה במקום לנסות לעזור זה כבר סיפור אחר לגמרי.

מה שציינת אחרי זה לא קשור בכלל למה שביקשת בהתחלה. ואל תדאג, לא אכפת ממך עד כדי שארצה להוציא עלייך תסכולים. כשאני מגיב אני משתדל להגיב בצורה שתהיה רלוונטית גם למי שיחפש וימצא את הנושא הזה עוד חודש. אולי תהיה לו הבנת הנקרא טובה יותר מזו של scarface.

וכן ניסיתי לעזור. הדבר שהכי יכול לעזור לך ספציפית הוא להבין שחבל הזמן בחיפושים ובמאמצים להשגת "מסה נקיה ככל האפשר". לא עובדים ככה. מה שתשיג בצורה כזו תוכל להשיג באופן הרבה יותר מהיר נוח ומשתלם ע"י סייקלים של תקופות מסה (מבוקרת עם תפריט מסודר וערכים מסודרים, לא "השמנה חזירית") וחיטוב לסירוגין.

ובאופן כללי, לבחור משהו רע על פני משהו טוב זה פיגור. תסלח לאנשים כאן שנאלצים להיתקל בפיגור כזה כמה פעמים בממוצע כל יום ויום ועדיין מנסים להגיב כל פעם ולכוון ולעזור.

לא הייתי מסתמך יותר מדי על המשקל שאיתו מדדת את אחוז השומן. וחשוב לציין שבכל תוכנית אתה תצטרך לאכול כדי להתקדם במשקלי העבודה ולעלות במסה. לגבי התוכנית שבחרת, אין טעם להוסיף עוד תרגילים. זה בסדר אם תעשה פחות מ8 חזרות במתח, העיקר שתתקדם מאימון לאימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית