הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מתלבט לגביי המשך אימונים

• פותח/ת השרשור edig85
  • פורסם בתאריך

edig85

משתמש מתחיל
233
0
נק' מוניטין:
29
233
0
טוב אז ככה, עשיתי חיטוב משהו כמו חצי שנה וירדתי עד למשקל של 62 קילו על 1.72 גובה(12.9 אחוז שומן לפי משקל טניטה) כבר חודשיים בערך אני בתוכנית של עלייה במסה ועליתי במשקל ל65 כשמתוך זה הרוב זה שומן(שוב לפי משקל טניטה) עכשיו כשהרקע ידוע אני אגיע לשאלות:
אחרי שירדתי דיי הרבה במשקל אני ממש מפחד לעלות בשומן ומאוד מבאס אותי המצב עכשיו שאני רואה שעליתי 3 קילו אבל הבעיה היא שהגעתי למשקל הנמוך בחיטוב פשוט... לא הייתי מחוטב כי כנראה מסת השריר שלי מאוד נמוכה(לפי המשקל בזמנו הוא הראה 55.6 קילו מסת שומן רזה, לא יודע עד כמה זה מדוייק) אני מבין לפי זה שאין לי ברירה אלא להמשיך לעלות קצת במסה אבל רוצה לעשות את זה כמה שיותר נקי(עד כמה שאפשר) איזו תוכנית הייתם ממליצים לי? AB , FBW ואיזו ספציפית.מראש אומר שניסיתי SS והיא לא מתאימה לי כי אני לא אוכל מספיק בשביל להתקדם בה ולא מעוניין גם לאכול ברמות כאלה. משקלי העבודה נכון להיום הם:
סקאווט 60 קילו
בנץ' 55 קילו(תקוע פה המון זמן לא מצליח להתקדם במשקל)
מתח בערך 8 חזרות סט ראשון(אחיזה צרה) והשאר 3-5 (גם פה לא מצליח להתקדם כבר המון זמן, לא מבין למה).

תודה תודה תודה למי שייטרח לקרוא הכל ולענות.

אתה לא חייב לאכול הרבה, אתה לא צריך לקחת את התוכנית SS ולהתקדם בקצב תובעני
גם אם תוסיף כל אימון מעט משקל למוט זה יעבוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית