הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום לבנצ'

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
אני עושה 5x5 בבנצ' עם 120 ק''ג...השאלה שלי כמה סטים של חימום אני אמור לעשות?..אני עצלן בקטע הזה אז כרגע אני עושה סט עם 70 קילו ל12 חזרות עושה כמה מתיחות ומתחיל ת'5...

אני עושה 5x5 בבנצ' עם 120 ק''ג...השאלה שלי כמה סטים של חימום אני אמור לעשות?..אני עצלן בקטע הזה אז כרגע אני עושה סט עם 70 קילו ל12 חזרות עושה כמה מתיחות ומתחיל ת'5...

בסט האחרון אתה מגיע ל-120, אז סתם לדוגמא בסטים הראשונים אתה עושה 60,75,90,105.

אני הייתי מביא עוד סט אחד חימום לפני, מוט ריק או 30-40 קילו.

לא הבנתי - אתה עושה את התוכנית שנקראת 5X5? או שסתם 5 סטים 5 חזרות בלי קשר לתוכנית?

אם אתה עושה את התוכנית, אז אתה צריך 5 סטים במשקל עולה, כך שהסט האחרון שלך הוא המשקל המקסימלי שלך ובו אתה מתקדם נגיד 50->70->85->100->110->120

אם אתה עושה 5 סטים של 5 חזרות בתוכנית אחרת, אז אתה צריך לעשות חימום לפחות 2-3 סטים ככה עם משקל נמוך יותר - בהדרגה לעלות. עקרונית לפי איך שאתה מרגיש (אם אתה קר אז תחמם עוד)שלא תפצע.

• פותח/ת השרשור
אני משלב את זה בתוכנית אחרת...השאלה שלי בעצם באה לברר איך אני עושה חימום שלא יפגע לי בכוח בסטים האמיתיים בתרגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית