עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא אומרת שהבעיה היא אחוזי שומן, אז SS לא מתאים לה. 😵אני אומר תעברי ל ss. אם באלך אני יעזור לך לתקן את התוכנית הזאת אבל לדעתי אין טעם, פשוט תתחזקי טוב יותר עם ss
ולבחורה-הקצב העלאה במשקלים ב ss הוא חצי מלגברים..
אני לא חושב שאת צריכה לשאול את המדריך איזה תרגיל לעשות בחד"כ, את רשומה למכון כושר ויכולה לעשות מה שבא לך, אני מניח שאת גם עברת את גיל 18 אז זו עוד סיבה טובה יותר.תאכלס מה ההבדל בין התכניות חיטוב לתכניות העלאת מסה? יש בכלל הבדל ?
תרגום -לתכנית לינארית..?
קראתי, אני די נהנית לקרא תמאמרים בקילוגרם.😃 אבל התכונתי בדיוק לההפיך, אני כן רוצה לגדול במסה. לפחות לגדול במשקלים....או שקצת התבלבלתי במושגים..:120ag:
נ.ב.
המדריך שבנה תתכנית לא מסכים סקוואט.. נאלץ להשאר בלג פרס.
😃
תרגילים מורכבים רק יעזרו לך...תקראי על מדקאו בפורטל..
אם יש בעיה באחוזי שומן אני הייתי ממליץ לך לעשות חיטוב+ מדקאו ולעלות קצת במשקלי עבודה ושאת מסיימת את זה ss
גם לי המאמן אמר שאני חושב כמו מפתח גוף... אמרתי לו כזה אני
אבל זה לא כ"כ עוזר כי אני במכון שאין בו אפשרות כרגע לסקוואט חופשי וקיצר בלגאן מכון חדש עוד חודש-חודשיים 😃
ותגידי, למה את רוצה לגדול ולהתחזק?
בכל מקרה אם את לא מזריקה את לא תיהיה גדולה...נשמה, אתה גם יודע להשתמש בכל התכניות האלה שאתה ממליץ לי עליהם?..😆
---------- התגובה התווספה ב 14:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:32 ----------
בהצלחה!
הוא "דוגל " ב- תכניות של ABCD..E. ול FBW..האמת שאני לא עד כדי כך מבינה כדי להגיד מה עדיף ממה..לכן.עדיף לעבוד במקום לבזבז זמן במחשבה מיותרת..😃
לגדול ולהתחזק- ..חח לא רוצה להיות גדולה בגודל .. יותר לקבל צורה ולהצליח להעלות משקלים..סוג של סיפוק.😃
:120ag:
בכל מקרה אם את לא מזריקה את לא תיהיה גדולה...
ולתגובה הראשונה-בטח, התוכניות פשוטות ,קל לקרוא עליהם.
זה די פשוט אם עושים חיטוב תעשי FBW עם מעט נפח 3 סטים לשריר גדול 2 לקטן שריר גדול 6-8 חזרות קטן 8-12, ואל תעבדי עם מכונות רק חופשי
או מקדאו(הליניארית של בילי סטאר)
אם את עושה מסה או שתעשי FBW/AB עם יותר נפח קצת מאשר חיטוב אבל גם הדגש על עצימות או ss
יש הסברים לכל התוכניות באתר...