הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חוסר הצלחה להעלות משקלים

דניאל29

משתמש מתחיל
97
0
נק' מוניטין:
325
97
0
שלום,
התכנית שלי בנויה ממקסימום ממשקל(כמעט) 2 סטים ו8,10 חזרות.
אני יותר מ-3 שבועות עם התכנית המשדרגת הזו, ולא מצליחה להעלות משקלים בצורה תקינה.
האם אופי התכנית הוא כזה ?..ופשוט לחכות לשדרוג הבא?

עיצות..בבקשה.:120ag:

רוב הסיכויים שזה אחד מהדברים הבאים או יותר:
1. אתה לא אוכל מספיק.
2. התוכנית שלך לא טובה.
3. הטכניקה שלך בתרגילים לא טובה.

תבדוק כל אחד.

• פותח/ת השרשור
הי, ערב טוב.
אז ככה אני בחורה..😉
אז אם תכננתם על משקלים בומבסטיים ..אז זה לא..:(
רקע:
התאמנתי שנה בהתמדה .לפני כשנה..נוצרה הפסקה וחזרתי להתאמן כבר חצי שנה .תודה לאל.
זוהי תכנית משודרגת מס' 3..תכנית קודמת השארתי חודשיים כי העלתי משקלים אז לא החלפנו.
מטרה:
בעיתי.. לגדול במסה אבל אני אמורה להיות במאזן קלורי שלילי..לדעתי אני יותר במצב נטרלי מאשר שלילי..פשוט לא מצליחה להתמיד ההפיך מהפעם הקודמת שהחזקתי מעמד.
הבעיה:
אחוזי שומן.לא עודף משקל.

להלן התכנית
חזה-
לחיצת חזה+מוט (הכי גדול/כבד..)+פלטה 2.5 2X10
לחיצה שיפוע חיובי דמבל 6, 2X8

רגליים
לג פרס משקל 30, 2X10
פשיטת ברך משקל 25, 8X2

גב
פולי עליון משקל 16.5, 2X10
חתירה כבל/מכשיר 9.5, 8X2
פשיטה,כסא רומי +פלטה של 2.5, 2X8

כתפיים
לחיצת כתפיים- דמבל 5, 10X2
הרחקת ידיים, דמבל 3, 10X2
תלת ראשי
פשיטה,כבל עליון 12.5-פלטה, 2X8

בייספס
כפיפת מרפקים בישיה דמבל של 5, 8X2
בטן
סבוב אגן לאחור ברכיים כפופות 12X2
כפיפות בטן בשכיבה עם דמבל של 7 אחיזת יהלום 8X2

אז..מה אתם אומרים..??😛

אני אומר תעברי ל ss. אם באלך אני יעזור לך לתקן את התוכנית הזאת אבל לדעתי אין טעם, פשוט תתחזקי טוב יותר עם ss
ולבחורה-הקצב העלאה במשקלים ב ss הוא חצי מלגברים..

אני אומר תעברי ל ss. אם באלך אני יעזור לך לתקן את התוכנית הזאת אבל לדעתי אין טעם, פשוט תתחזקי טוב יותר עם ss
ולבחורה-הקצב העלאה במשקלים ב ss הוא חצי מלגברים..
היא אומרת שהבעיה היא אחוזי שומן, אז SS לא מתאים לה. 😵

תקראי את זה: המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף! ;susss

נערך לאחרונה:
אז קחי את הFBW הראשונה מהפורטל ותורידי סטים
3-סטים לשריר גדול
2- לקטן
לשריר גדול 6-8 חזרות לקטן 8-12

• פותח/ת השרשור
כדאי קודם העלאה-מאזן חיובי ואחכ חיטוב?..או שיהיה לי יותר קשה? כי גם ככה ..אני מפשלת בתזונה:(

ss-זה תכנית לגדילה בגדול?..
ותודה על המדריך, ציכה לקרא שו ב לרענון.. אבל בגדול יש תפריט רק צריכה לשמור על הפה.

אני תיכף מציצה בתכנית שהמלצת..
תודה!😃

---------- התגובה התווספה ב 21:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:53 ----------

נ.ב. מה שי לתקן בתכנית..מה לא טוב?

את יכולה להתקדם קצת במשקלים גם בחיטוב...אפילו עם תוכנית סקוואט-לחיצה-משיכה קלאסית
נגיד בתוכנית הליניארית של בילי סטאר בחיטוב, אבל אם לא עבדת לפני בתוכנית כוח תורידי נפח...

וששאלת אם זה תוכנית לגדילה בגדול- תקראי את המאמרים על אימונים לנשים בפורטל, אם את לא מזריקה לא תתנפחי
בכללי תבלי בקריאה בפורטל, זה יעזור לך הרבה

• פותח/ת השרשור
תאכלס מה ההבדל בין התכניות חיטוב לתכניות העלאת מסה? יש בכלל הבדל ?

תרגום -לתכנית לינארית..?

קראתי, אני די נהנית לקרא תמאמרים בקילוגרם.😃 אבל התכונתי בדיוק לההפיך, אני כן רוצה לגדול במסה. לפחות לגדול במשקלים....או שקצת התבלבלתי במושגים..:120ag:

נ.ב.
המדריך שבנה תתכנית לא מסכים סקוואט.. נאלץ להשאר בלג פרס.

😃

תאכלס מה ההבדל בין התכניות חיטוב לתכניות העלאת מסה? יש בכלל הבדל ?

תרגום -לתכנית לינארית..?

קראתי, אני די נהנית לקרא תמאמרים בקילוגרם.😃 אבל התכונתי בדיוק לההפיך, אני כן רוצה לגדול במסה. לפחות לגדול במשקלים....או שקצת התבלבלתי במושגים..:120ag:

נ.ב.
המדריך שבנה תתכנית לא מסכים סקוואט.. נאלץ להשאר בלג פרס.

😃
אני לא חושב שאת צריכה לשאול את המדריך איזה תרגיל לעשות בחד"כ, את רשומה למכון כושר ויכולה לעשות מה שבא לך, אני מניח שאת גם עברת את גיל 18 אז זו עוד סיבה טובה יותר.
בכל מקרה אם את רוצה לרדת במשקל ו-לעלות במשקל זה קשה מאוד ואולי יעבוד בהתחלה, עם הזמן המשקלים יכולים אפילו לרדת במעט.
אם את רוצה לעלות במשקלים ולעלות גם במסת השריר, את צריכה לאכול במאזן קלורי חיובי + לעשות אימוני משקולות בטווח חזרות של 5-8 ולעלות משקל כל אימון או לפחות כל אימון שני (1.25-2.5 ק"ג בתרגילים המורכבים: לחיצת חזה, סקוואט, פרס, דדליפט וכו').
אין הבדל גדול בין תוכניות "חיטוב" או "מסה", העקרון בד"כ יהיה משחק של סטים וחזרות, אבל לא משמעותי במיוחד (בחיטוב בד"כ נעשה פחות סטים, ונשמור על עצימות זהה כמה שאפשר עם אותם טווח חזרות, עדיף לא לרדת מ5 חזרות [התאוששות]).

עדי, מויש אמר לא לרדת מ 5 חזרות בכדי לאפשר התאוששות טובה, ואתה ממליץ להגיע לכשל...מחזק זה לא : )

• פותח/ת השרשור
בגדול מאחר והוא המדריך שבונה את התכנית.. .. בטח אצטרך אותו לבדיקת טכניקה וכוד'..

השאלה:אם כדאי לי עכשו להיות בתקופה של להעלות מסה -מאזן חיובי למרות האחוזי שומן ואחכ.."לכשאגדל"..לרזות?

לגבי תהכנית אם הבנתי זה : 5-8 חזרות ל-יותר מ2 סטים?

נ.ב.
בקשר למורכבים..הוא לא ממש מסכים..דדליפט וכוד' הוא אומר שהחשיבה שלי של "מפתחי גוף.."
**בתכנית יש לחיצת חזה,ולג פרס
תודה:)

תרגילים מורכבים רק יעזרו לך...תקראי על מדקאו בפורטל..
אם יש בעיה באחוזי שומן אני הייתי ממליץ לך לעשות חיטוב+ מדקאו ולעלות קצת במשקלי עבודה ושאת מסיימת את זה ss

גם לי המאמן אמר שאני חושב כמו מפתח גוף... אמרתי לו כזה אני
אבל זה לא כ"כ עוזר כי אני במכון שאין בו אפשרות כרגע לסקוואט חופשי וקיצר בלגאן מכון חדש עוד חודש-חודשיים 😃

ותגידי, למה את רוצה לגדול ולהתחזק?

• פותח/ת השרשור
תרגילים מורכבים רק יעזרו לך...תקראי על מדקאו בפורטל..
אם יש בעיה באחוזי שומן אני הייתי ממליץ לך לעשות חיטוב+ מדקאו ולעלות קצת במשקלי עבודה ושאת מסיימת את זה ss

נשמה, אתה גם יודע להשתמש בכל התכניות האלה שאתה ממליץ לי עליהם?..😆

---------- התגובה התווספה ב 14:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:32 ----------

גם לי המאמן אמר שאני חושב כמו מפתח גוף... אמרתי לו כזה אני
אבל זה לא כ"כ עוזר כי אני במכון שאין בו אפשרות כרגע לסקוואט חופשי וקיצר בלגאן מכון חדש עוד חודש-חודשיים 😃

ותגידי, למה את רוצה לגדול ולהתחזק?

בהצלחה!

הוא "דוגל " ב- תכניות של ABCD..E. ול FBW..האמת שאני לא עד כדי כך מבינה כדי להגיד מה עדיף ממה..לכן.עדיף לעבוד במקום לבזבז זמן במחשבה מיותרת..😃

לגדול ולהתחזק- ..חח לא רוצה להיות גדולה בגודל .. יותר לקבל צורה ולהצליח להעלות משקלים..סוג של סיפוק.😃
:120ag:

נשמה, אתה גם יודע להשתמש בכל התכניות האלה שאתה ממליץ לי עליהם?..😆

---------- התגובה התווספה ב 14:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:32 ----------

בהצלחה!

הוא "דוגל " ב- תכניות של ABCD..E. ול FBW..האמת שאני לא עד כדי כך מבינה כדי להגיד מה עדיף ממה..לכן.עדיף לעבוד במקום לבזבז זמן במחשבה מיותרת..😃

לגדול ולהתחזק- ..חח לא רוצה להיות גדולה בגודל .. יותר לקבל צורה ולהצליח להעלות משקלים..סוג של סיפוק.😃
:120ag:
בכל מקרה אם את לא מזריקה את לא תיהיה גדולה...

ולתגובה הראשונה-בטח, התוכניות פשוטות ,קל לקרוא עליהם.
זה די פשוט אם עושים חיטוב תעשי FBW עם מעט נפח 3 סטים לשריר גדול 2 לקטן שריר גדול 6-8 חזרות קטן 8-12, ואל תעבדי עם מכונות רק חופשי
או מקדאו(הליניארית של בילי סטאר)

אם את עושה מסה או שתעשי FBW/AB עם יותר נפח קצת מאשר חיטוב אבל גם הדגש על עצימות או ss
יש הסברים לכל התוכניות באתר...

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה אם את לא מזריקה את לא תיהיה גדולה...

ולתגובה הראשונה-בטח, התוכניות פשוטות ,קל לקרוא עליהם.
זה די פשוט אם עושים חיטוב תעשי FBW עם מעט נפח 3 סטים לשריר גדול 2 לקטן שריר גדול 6-8 חזרות קטן 8-12, ואל תעבדי עם מכונות רק חופשי
או מקדאו(הליניארית של בילי סטאר)

אם את עושה מסה או שתעשי FBW/AB עם יותר נפח קצת מאשר חיטוב אבל גם הדגש על עצימות או ss
יש הסברים לכל התוכניות באתר...

תודה נשמה!
אני אבדוק ..תתכוניות. אראה אם יש משו אוכל עלשות.אבל נראה לי בכל זאת לחכות לסיום התכנית הנוכחית עד להחלפתה...לא?
קיצר אנבור לי ..בתכניות של קילוגרם.

נ.ב.
אפרופו גדילה...לפני ש"אזריק"..אקח שורפי שומן..😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית