נק' מוניטין:
0
- 11
- 0
בעיה ראשונה אשמח אם תייעצו- אני מתאמן במכון כושר של נכי צה"ל בת"א וממש טוב שם, הבעיה היא שאזור המשקולות ממש קטן, בערך 5X2 מטר.. יש רק סמית', כמה ספסלים ומשקולות חופשיות עד איזור ה 38 ק"ג.. רוב המכון הוא מכשירים.. עם זה אינלי בעיה, הקטע הוא שאין בכלל מוט אולימפי חופשי. אין מצב לדדליפט או סקוואט חופשי, רק לחיצת רגליים.. לאדע למה זה ככה, אולי זה כי הרבה מהאנשים שם על כיסאות גלגלים ואין בכלל אפשרות לעבוד על רגליים. אגב זאת אומרת שגם בנצ פרס חייב להיעשות בסמית'. אני מרגיש שזה עוצר את ההתקדמות שלי. אני מתאמן כ 8 חודשים שם ויש תוצאות אבל אני חושב שאני לא מפיק את המקסימום עם בנצ וסקוואט בסמי'ת. כ"כ נמאס לי שחזה אני כבר עובד עם דאמבלים ולא עם מוט בכלל. ושוב, בגלל שיש עד 38 ק"ג במכון פה אני בקרוב אדפק.. יש עצות לתרגילים נוספים? לעבור מכון זו לא אפשרות בחצי השנה הקרובה. תודה על העזרה.
בעיה שנייה- יד קדמית אצלי סבבה אבל היא מתפתחת נורא לאט או שבכלל לא. בכמה חודשים הראשונים הזנחתי את היד הקדמית
היקף היד גדל הודות לאחורית אבל זה מפריע לי. התרגילים שאני עושה ליד קדמית הם משקולות חופשיות בישיבה בכמה תנוחות שונות, ובמוט ה W. בזמן האחרון אני משקיע בה הרבה מאמץ ואני לא רואה תוצאות, וגם ורידים אינלי למרות שאני לא על אחוז שומן גבוה. אילו עוד תרגילים אפשר לעשות? אגב אני יודע שהיד לא מתחזקת בגלל שהמשקל הוא אותו דבר במשך כמה חודשים.. ומספר החזרות עלה רק במעט
תודה רבה על העזרה
בעיה שנייה- יד קדמית אצלי סבבה אבל היא מתפתחת נורא לאט או שבכלל לא. בכמה חודשים הראשונים הזנחתי את היד הקדמית
היקף היד גדל הודות לאחורית אבל זה מפריע לי. התרגילים שאני עושה ליד קדמית הם משקולות חופשיות בישיבה בכמה תנוחות שונות, ובמוט ה W. בזמן האחרון אני משקיע בה הרבה מאמץ ואני לא רואה תוצאות, וגם ורידים אינלי למרות שאני לא על אחוז שומן גבוה. אילו עוד תרגילים אפשר לעשות? אגב אני יודע שהיד לא מתחזקת בגלל שהמשקל הוא אותו דבר במשך כמה חודשים.. ומספר החזרות עלה רק במעט
תודה רבה על העזרה