הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5X5 לינארית

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אני מתחיל היום את התוכנית ויש לי כמה שאלות..

בתוכנית כתוב לעשות BOR, אני יכול להחליף את הBOR בפאוורקלין?

ובקשר לסדר התוכנית.. זה לא הולך כמו בSS שמחליפים כל שבוע AXBXA ואז שבוע אחרי BXAXB.. בקיצור, עושים פעם בשבוע דדליפט קבוע?

זהו בנתיים, תודה.

הבחור צדק עושים 5...http://startingstrength.wikia.com/wiki/Bill_Starr_5x5
לא עדיף לכם יהיה לעשות TM ?

TM? הסבר בבקשה..

אין לי בעיה לעשות 5 סטים עם 5 חזרות, הבעיה זה שהבדלי המשקלים כל כך מזערים שאין טעם לעשות אותם..

וואלה? בפאוורקלין אתה תרגיש כול גרם וגרם שאתה מעלה על מוט..כנראה המשקלים שלך עדיין לא גבוהים מדי..

Texas Method. אחלה תוכנית.

בקשר לשאלה - אם אתה עושה חיטוב עם הלינארית אני דוקא הייתי ממליץ לך לא להוריד משקלים ולנסות להשאיר אותם כמה שיותר גבוה (וגם לעלות אם אפשר) תוך כדי חיטוב - כדי לא לאבד מסת שריר סתם.

• פותח/ת השרשור
TM? הסבר בבקשה..

וואלה? בפאוורקלין אתה תרגיש כול גרם וגרם שאתה מעלה על מוט..כנראה המשקלים שלך עדיין לא גבוהים מדי..
לא קשור לזה.
תאר לך שאני אעשה פאוור קלין עם 2 "פלטות" של 2.5.. זה נמוך מדי, לא אפשרי.

SpellStorm זה גם מה שאני רציתי לעשות אבל התחלתי כבר, בקטנה תמיד אפשר לעלות 10 קילו סקוואט בחזרה.

גם אני לא הבנתי את הטעם בלעשות דילאוד שאתה בחיטוב יוצא שחודש שלם אתה לא מרים את המשקלי עבודה שלך ומאבד שריר... אם עושים דילאוד אז קטן...

Texas Method. אחלה תוכנית.

בקשר לשאלה - אם אתה עושה חיטוב עם הלינארית אני דוקא הייתי ממליץ לך לא להוריד משקלים ולנסות להשאיר אותם כמה שיותר גבוה (וגם לעלות אם אפשר) תוך כדי חיטוב - כדי לא לאבד מסת שריר סתם.

אם אתה עושה פאוור קלין הטקסס מתוד כמו שריפטו אומר תיהיה מצוינת .

יהיה לי יותר טוב לעשות TM במקום 5X5?
של מי התוכנית הזאת? (TM)

• פותח/ת השרשור
גם אני לא הבנתי את הטעם בלעשות דילאוד שאתה בחיטוב יוצא שחודש שלם אתה לא מרים את המשקלי עבודה שלך ומאבד שריר... אם עושים דילאוד אז קטן...
בגלל זה אני שאלתי את השאלה מראש.. והטעו אותי :/
טוב בקטנה 5 קילו סקוואט זה לא משמעותי

יהיה לי יותר טוב לעשות TM במקום 5X5?
של מי התוכנית הזאת? (TM)

לדעתי אי אפשר להגיד על טקסס מתוד שהיא יותר טובה מ5x5 או ההפך, שניהם באותו רמה ותקדם אותך במשקלים שבועית...יש כאלה שמעדיפים טקסס ויש כאלה שמעדיפים מקדאו...

לדעתי הראשון שהעלה את הרעיון היה גלן פנדלי, והיום מארק ריפטו עובד איתה...

הרעיון של התוכנית הוא יום ווליום 5x5
יום התאוששות 2x5 עם 80 אחוז מהמשקל או 3x3
ויום עצים(שבירת שיאים) 1x1-5
אם אתה עושה פאוור קלין יהיה לדעתי יותר נוח לעבוד עם טקסס מתוד...
הנה ריפטו מדבר על התוכנית http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/the_texas_method

ו..הרוב עושים אותה קצת שונה ממה שהוא אומר אבל אם אתה עושה פאוור קלין לדעתי ככה הכי טוב

אני הצלחתי לשמור על הלחיצות בחיטוב במתכונת של טקסס (בד"כ הן הולכות לעזאזל בחיטוב). סקוואט ודדליפט עשיתי במתכונת ביל סטאר.

אני הצלחתי לשמור על הלחיצות בחיטוב במתכונת של טקסס (בד"כ הן הולכות לעזאזל בחיטוב). סקוואט ודדליפט עשיתי במתכונת ביל סטאר.

למה חילקת את זה ככה? נסית לעשות את הלינארית כמו שצריך וזה פגע בלחיצות?

למה חילקת את זה ככה? נסית לעשות את הלינארית כמו שצריך וזה פגע בלחיצות?

לא, פשוט ראיתי שיש פחות או יותר דעה די משותפת בפורום שבלינארית חסר נפח ללחיצות ובטקסס יש יותר מדי נפח לסקוואט (ובלי קשר טקסס זו תכנית גרועה לדדליפט), אז לכן לקחתי את הטוב מכל העולמות.

לא ניראה לי שבחיטוב יש דבר כזה - חוסר נפח ללחיצות...בעיקר, לא צריך הרבה סטים בחיטוב הסט העצים בסוף הכי חשוב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית