הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כתף תפוסה

fantasty

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-5
79
0
אתמול באמצע הLB סקוואט הרגשתי את הכתף האחורית השמאלית חזק כתוצאה מתזוזה של המוט במהלך הסט.
חשבתי שזה סתם חרטא אבל היום שבאתי לעשות BOR לא הצלחתי למשוך עד הסוף עם היד השמאלית, בקיצור כל פעם שאני מזיז את כתף שמאל אני מרגיש כאילו יש לי משקולת עליה, זה לא כואב אבל אני לא יכול לעשות אף תרגיל נורמלי.
מה עושים? והאם זה באמת רק שריר תפוס?

תודה

נערך לאחרונה:
זה יכול לנבוע מעוד 40 אלף דברים , סביר להניח שזה בגלל המוט שזז לך בסקוואט
כמו שאמרתי למעלה תשים קרח ותקח מנוחה קצרה אני מאמין שזה יעבור לפי התיאור שלך זה לא משהו מיוחד
בכל מקרה יש גם אשכול מיוחד של פציעות שתוכל להיעזר בו http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=20699

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאני בחיטוב אם אני אעשה מנוחה מסת השריר תיפגע לא?
כדאי בזמן המנוחה לעבור למאזן נייטרלי?

---------- התגובה התווספה ב 22:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:43 ----------

בבקשה תשובה לגבי המאזן והמנוחה, זה ממש מלחיץ אותי לרדת במשקלי עבודה כי עד עכשיו הצלחתי לשמור עליהם בחיטוב

היה לי משהו דומה לפי התיאור שלך.
תנוך מאימונים כמה ימים, תחזור לא במשקלי השיא שלך.
אתה יכול לשים וולטרן אמולג'ל- לי זה עזר.
אם לא עובר תוך שבוע הייתי קובע תור לאורתופד.....

החלמה מהירה

• פותח/ת השרשור
הלכתי לאורטופד והוא אמר שזו דלקת בכתף כי כל כאב הוא דלקת אחרי הצצה של שבע שניות וחצי.
הוא נתן לי איזו משחה שנקראת אקסיפן ואמר לי לנוח.
בעיקרון אני במנוחה כבר ארבעה ימים, מישהו יודע אולי על משהו שיכול לזרז את ההחלמה כי לא בא לי ממש להפסיק להתאמן לשלושה שבועות )-:

קרה לי דבר דומה מאוד מ LB, (ניסיתי לפני כמה ימים) אחרי האימון כמה ימים שפתאום אין כוח לכתף בעליל, אפילו להרים אותה לצד מרגיש מוזר וקשה.

נחתי כמה ימים וחזרתי לHB, הכל טוב ויפה. טפו טפו טפו

תופעה מוזרה למדי...

• פותח/ת השרשור
האמת שאני די בטוח שזה מתיחה בכתף ולא דלקת.
מה אפשר לעשות עם מתיחה?

---------- התגובה התווספה ב 22:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:52 ----------

מישהו יודע אולי מה עושים מבקרה של מתיחה בשריר הכתף?
חיפשתי ולא מצאתי שום מידע בנוגע לפציעה מסוג כזה

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית