ייעוץ כמה קלוריות נשרף באימון כוח

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אני מתבייש לשאול ;maeq
בגלל שאני בחיטוב אני צריך להתחיל לחשב קלוריות
בכל מקרה סיימתי SS והתחלתי 5X5 לינארית. כמה קלוריות אני בערך אשרוף באימון רגיל?(לא אימון של התאוששות)
ויש עוד משהו קצת בעייתי. בגלל שהגוף גודל בזמן מנוחה אז הוא שורף יותר קלוריות, אז בכמה אני אמור להכפיל את הBMR שלי?
תודה.

תשמע אי אפשר לדעת בודאות כי זה אינדיבידואלי אבל בדיקה קצרה באינטרנט מראה על בערך 300-500 לשעת אימון אנאורבי. כמובן שזה גם תלוי משקל וכמה באמת אתה מתאמץ.

RMR: . לגברים: (10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5
את זה אתה מכפיל ב 1.2 כדי לקבל BMR.

עכשיו שעניתי לך על זה אני אומר לך-אל תתעסק בשטויות. תתחיל ממאזן שלילי קל והגיוני ותוריד ותעלה בהתאם להתקדמות. לא צריך להתעסק עם ימי-אימון או התאוששות או לא יודע מה. נגיד אכלת במאסה 3000 קלוריות, תוריד עכשיו ל2200 לשבוע תראה איך הההתקמות, אם לא יורד בכלל תוריד עוד 300 וכו (גם ככה בריא לצאת לשבוע שבועיים ניטרלי)

באימון משקולות שורפים בערך 10 קלוריות לסט עבודה. הבעיה היא שאתה לא יכול לחזות בכמה קלוריות הגוף שלך ישתמש אחרי האימון כדי להתאושש, ואימוני כוח כמו SS ו 5X5 לוקחים יותר קלוריות לאחר האימון מאשר באימון עצמו.
ככלל הייתי לוקח ממוצע של 200-250 קלוריות לאימון משקולות עצים מאוד והשאר לפי התזונה/אירובי.

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שזה משתנה מאדם לאדם כן?😳
אף אחד לא יכול להביא לך תשובה חד משמעית..
אני יודע, רציתי לדעת בערך את הממוצע.

תשמע אי אפשר לדעת בודאות כי זה אינדיבידואלי אבל בדיקה קצרה באינטרנט מראה על בערך 300-500 לשעת אימון אנאורבי. כמובן שזה גם תלוי משקל וכמה באמת אתה מתאמץ.

RMR: . לגברים: (10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5
את זה אתה מכפיל ב 1.2 כדי לקבל BMR.

עכשיו שעניתי לך על זה אני אומר לך-אל תתעסק בשטויות. תתחיל ממאזן שלילי קל והגיוני ותוריד ותעלה בהתאם להתקדמות. לא צריך להתעסק עם ימי-אימון או התאוששות או לא יודע מה. נגיד אכלת במאסה 3000 קלוריות, תוריד עכשיו ל2200 לשבוע תראה איך הההתקמות, אם לא יורד בכלל תוריד עוד 300 וכו (גם ככה בריא לצאת לשבוע שבועיים ניטרלי)

אני פחות או יותר עושה ככה, הRMR שלי הוא 1900 בערך ועשיתי "תפריט" של 1600.
אתמול קצת ברחתי מהתפריט והכנסתי בסביבות ה2000 קלורית, אבל אז נזכרתי שצריך לעשות גם הכפלה ב1.2 וגם יש עוד כמה קלוריות שאני שורף לאחר האימון. אז רציתי לדעת אם אני על תחזוקה או שאני במאזן שלילי. עכשיו אני יודע את התשובה, תודה.

באימון משקולות שורפים בערך 10 קלוריות לסט עבודה. הבעיה היא שאתה לא יכול לחזות בכמה קלוריות הגוף שלך ישתמש אחרי האימון כדי להתאושש, ואימוני כוח כמו SS ו 5X5 לוקחים יותר קלוריות לאחר האימון מאשר באימון עצמו.
ככלל הייתי לוקח ממוצע של 200-250 קלוריות לאימון משקולות עצים מאוד והשאר לפי התזונה/אירובי.
תודה, עזרת לי מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית