ייעוץ TEXAS METHOD

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
חשבתי להחליף מ5X5 של ביל סטאר (ליאנרית) ל TM, הבנתי שכדאי יותר למי שעושה PC..
אז חשבתי לסדר את זה ככה:
אימון A:
סקוואט- 5X5 (מעלים משקל עד לסט הכבד)
דדליפט- 1X5 (סט אחד כבד כמו SS)
בנץ'- 5X5 (מעלים משקל עד לסט הכבד)
אימון B:
סקוואט- 2X5 (שני סטים קלים, 80% מהמשקל מקסימום)
פוש פרס- 3X5 (שלושה סטים כבדים)
מתח- 3X12 (שלושה סטים 12 חזרות)
אימון C:
סקוואט- 1X5 (סט אחד כבד עם שיא חדש)
בנץ'- 1X5 (סט אחד כבד עם שיא חדש)
פאוור קלין- 3X5 (שלושה סטים כבדים של 5 חזרות, אנסה להעלות משקל כול שבוע)
זה סבבה? צריך להעלות בכול תרגיל משקל כול שבוע כמו ב5X5, נכון?
נראה כאילו זה תוכנית הרבה יותר קלה עם פחות נפח..
אז למה היא טובה יותר לפאוור קלין? כי יש בה רק פעם בשבוע אז אפשר יותר להתאושש?
ומה עם תרגילי עזר? יש?
תודה לעוזרים 😃

למה מעלים משקל עד לסט הכבד? זה חמש כפול חמש, כולם באותו משקל.. בפוואר קלין 5x3 ...

ובA כמובן בנצ' לפני דדליפט..
ויותר נוח להתקדם איתה..

לא יודע למה היא יותר טובה לפאוור קלין אני חושב שזה עניין של העדפה אישית (אני מאד אוהב את TM בגלל איך שהיא בנוי זה מרגיש לי טוב יותר מבחינה גופנית מאשר 5X5 לא יודע למה) אבל ONEO1 תיקן אותך נכון - יום נפח זה לא כמו 5X5 בלינארית, כאן זה אקרוס. יום נפח זה אימון גהנום. ובנץ' לפני דדליפט לדעתי, אחרי 5 סטים סקוואט ממש לא יהיה לך כוח לדדליפט תצטרך לשכב קצת על הבנץ'.

אישית אני חילקתי את זה קצת שונה:
סקוואט 5X5 (בחיטוב 3X5), בנצ'5X5, מתח5X5,מקבילים(אם יש כוח)3X10-12,

סקוואט קל 2X5(בחיטוב לפעמים מוותר ועושה thrusters מקרוספיט או משהו בסגנון),פרס3X5, מתח3X5/פאוורקלין5X3

סקוואט 1X5, בנצ'1X5,דדליפט1X5

לפעמים (ולא בחיטוב) מוסיף תרגיל ליד בנפח בסוף אימון

איך זה בדיוק טקסס אם שינית את התוכנית?

הוא עושה טקסס מה הבעיה?!
יום ווליום, יום התאוששות ויום עצימות...

וניראה לי טקסס לא תיהיה טובה לחיטוב, למרות שלא ניסיתי אבל הגיונית לא ניראה לי שבחיטוב זה טוב להעמיס מאוד יום אחד, שלגוף יהיה מאוד קשה להתאושש ממנו ואז שלישי רק התאוששות ואז בחמישי שיאים...נירא לי האימון ווליום ייפגע בחיטוב

עריכה: שאלה לspellstorm- ביום התאוששות אתה מרים 80 אחוז מיום הנפח כה? ופוואר קלין ביום התאוששות נירא לי על הפנים

נערך לאחרונה:
הוא עושה טקסס מה הבעיה?!
יום ווליום, יום התאוששות ויום עצימות...

וניראה לי טקסס לא תיהיה טובה לחיטוב, למרות שלא ניסיתי אבל הגיונית לא ניראה לי שבחיטוב זה טוב להעמיס מאוד יום אחד, שלגוף יהיה מאוד קשה להתאושש ממנו ואז שלישי רק התאוששות ואז בחמישי שיאים...נירא לי האימון ווליום ייפגע בחיטוב

עריכה: שאלה לspellstorm- ביום התאוששות אתה מרים 80 אחוז מיום הנפח כה? ופוואר קלין ביום התאוששות נירא לי על הפנים

אין כאן ווליום -> לא טקסס.

• פותח/ת השרשור
קיימת אולי אפשרות פשוט לעשות את ה5X5 הליאנרית עם קלין בסכימה של 5X3 ולא 5X5? זה ממש גהנום לעשות את זה ככה..אחרי החזרה ה3 הטכניקה הולכת קיבינימאט S: וגם הטע שבאימון C אני צריך לעשות 8 חזרות בסט השישי, קצת OVERKILL, לא? מה אתם אומרים...? (סליחה על ההקפצה, הייתי בחופש שבוע).
אני בטוח שאני לא היחיד ששואל את זה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית