הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטן מנופחת

idansmhu

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום אני חדש לכל העניין של הפיתוח גוף התחלתי רק עכשיו ללכת לחדר כושר..
הבעיה העיקרית אצלי היא שבאופן כללי אני יחסית רזה (68ק"ג גובה 183) אבל איכשהו הבטן שלי מאוד מנופחת ומספיק שאני אוכל משהו כדי שהיא תבלוט ממש. כמו כן גם המותניים שלי שמנים ורחבים יחסית... השאלה מה אני צריך לעשות כדי לחטב את זה? איזה סוג אימון? תרגילים? איך לאכול?
תודה לעוזרים

אם הכתפיים שלך יתרחבו אז גם המותניים לא יהיו "יחסית" שמנים.
חוצמזה, יש לך מאמרים ותוכניות אימונים למתחילים בפורטל קילוגרם.

ברשות פותח האשכול,יש לי גם שאלה בהקשר למה שנשאל פה..
אני הייתי במאסה שעליתי בה 20 קילו, ואחרי שהייתי אוכל, הבטן הייתה פשוט מתנפחת. (ואני לא מדבר על שומן בבטן אלא על "בטן מנופחת"). יש לציין שהייתי קם בבוקר אז הנפיחות הייתה יורדת משמעותית..

עכשיו אני בצבא, הורדתי כ 15 קילו, התחטבתי בעל כרחי, והעניין של הבטן הוא שאחרי שאני אוכל היא ממש מנופחת בדומה לאיך שהיא הייתה מנופחת בתקופת המסה.

ממה נגרם הנפיחות?
מילא במסה, אבל למה זה גם בחיטוב?
אולי זה בגלל שהיא התרחבה במסה, אז היא נשארה רחבה?

תודה רבה!

חשבת על זה שאולי שאחרי שאתה אוכל היא מתנפחת כי עכשיו היא מכילה את כל האוכל שאכלת?
ואתה לא אמור לחטב לפני דעתי,זה נובע מכך שאחוז השריר שלך נמוך....

אין לך מסת שריר באופן כללי אז הבטן נראית בולטת יותר. תפתח מסת שריר ובאחוזי שומן נורמליים הבטן לא תבלוט ככה.

שלום אני חדש לכל העניין של הפיתוח גוף התחלתי רק עכשיו ללכת לחדר כושר..
הבעיה העיקרית אצלי היא שבאופן כללי אני יחסית רזה (68ק"ג גובה 183) אבל איכשהו הבטן שלי מאוד מנופחת ומספיק שאני אוכל משהו כדי שהיא תבלוט ממש. כמו כן גם המותניים שלי שמנים ורחבים יחסית... השאלה מה אני צריך לעשות כדי לחטב את זה? איזה סוג אימון? תרגילים? איך לאכול?
תודה לעוזרים

אין אימונים מיוחדים בשביל לחטב את האיזור והוא גם לא כזה נורא אצלך, פשוט אין לך כל כך מאסת שריר.. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה אירובי ולהוריד שומן.. אבל אני לא הייתי עושה את זה עכשיו במשקל הזה.. אני מציע שתעלה קצת במאסה, תעשה SS ואז תחטב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית