שלום לכולם,
מאוד מרוצה ממה שקורה פה בפורום הזה, קראתי ולמדתי מפה מלאאא בשלושה חודשים האחרונים...
ואתם באמת גדולים, תרתי משמע 😃
לפני שאתחיל, אציג את עצמי.
שמי בני, מתל אביב, בן 22, 181 על 77 , נראה לי 14-15 אחוזי שומן
זה עתה סיימתי צבא..
יש לציין שאני דיי אתלטי, ובעל עבר עשיר בתחומי ספורט שונים. (כולל שנה בחד"כ לפני חמש שנים, אבל לא משהו רציני)
אני מתאמן כרגע בחדר כושר לא רציני, עם מאמן "ליצן", כמו שאתם נוהגים לאמר.. 😃
ברגע שאסיים שם את המנוי מתכוון לעבור למקום רציני יותר, אז אתם מוזמנים להמליץ, אשמח גם לפגוש את חלקיכם ואף להתאמן ביחד וללמוד.
עשיתי איזה חודש וחצי FBW, ליצני שהמאמן הרכיב..
אחרי זה עשיתי חודש SS, והרגשתי מה זה אימון אמיתי.
יש לציין שעליתי גם כמעט 5 קילו בחודש הזה, לדעתי הרבה מסת שריר מאשר שומן, כי נשארתי בערך אותו אחוז שומן (לפי מראית עין).
למרות שבקושי רואים קוביות, ויש לי כרס קטנה עוד מלפני האימון 😃
למדתי את הטכניקה מקריאה וצפיה בסרטונים.
אני אוכל הרבה אוכל נקי ושומר על 150 גר' חלבון (קניתי אבקת חלבון של whey Tropin - כי זה כשר )
חוץ מלשמור על חלבון אני לא סופר קלוריות פחמימות ושומנים, תקופת מסה (לא אכפת לי שקיץ)
אבל לצערי כרגע הפסקתי SS מכיוון שיש לי בעיה עם הדדליפט וBOR, זה עושה לי כאבי גב, ולאחר שסבלתי בעבר מעקמת קלה יחסית, אז אני דיי מפחד.. מקווה שאתם מבינים...
כנראה בעיה בטכניקה, שמונעת ממני להמשיך, המאמן הליצן הזה מנסה לתקן לי טכניקה ושובר לי אותה עוד יותר... ממש מצחיק, אני בטוח שאם תשמעו איך ממני פנים מול פנים אתם תצחקו...
אפשר לאמר שדיי התאהבתי בסקוואט (למרות שאני לא מרים משקלים רציניים עדיין), במילטרי פרס ובבנץ' פרס שהוא התרגיל היחידי שעשיתי לפני 5 שנים ואני מכיר בSS .
אז כרגע בניתי לי תוכנית AB , מכיוון שזה מתאים לי בזמנים של שלוש פעמים בשבוע.
כמובן שקראתי הרבה באתר וראיתי את התוכניות המומלצות לפני שבניתי את התוכנית הזאת.
אתמול עשיתי אימון A ראשון, והרגשתי מעולה 😃
להלן התוכנית:
A - חזה, יד אחורית ובטן
חזה
בנץ' פרס 3*6
פרפר 3*8
יד אחורית
מקבילית 3*8*משקל גוף + משקוליות בין הרגליים
פולי ליד אחורית 3*8
בטן
מכונת בטן 3*15
B - רגליים, כתפיים, יד קדמי וגב
רגליים
סקוואט 3*5
כתפיים
מיליטרי פרס 3*5
יד קדמי
2*8 במשקוליות
גב
מתח 3*8 + משקוליות
חתירה בישיבה 3*8
בכל התרגילים אני עולה במשקלים דיי סבבה, חוץ מזה שנתקעתי קצת בבנץ', אבל אני מקווה להתגבר על זה בריסט..
לדעתי יש פה אחלה תוכנית, אבל אשמח לשמוע ממכם אחרת...
תודה 😃
מאוד מרוצה ממה שקורה פה בפורום הזה, קראתי ולמדתי מפה מלאאא בשלושה חודשים האחרונים...
ואתם באמת גדולים, תרתי משמע 😃
לפני שאתחיל, אציג את עצמי.
שמי בני, מתל אביב, בן 22, 181 על 77 , נראה לי 14-15 אחוזי שומן
זה עתה סיימתי צבא..
יש לציין שאני דיי אתלטי, ובעל עבר עשיר בתחומי ספורט שונים. (כולל שנה בחד"כ לפני חמש שנים, אבל לא משהו רציני)
אני מתאמן כרגע בחדר כושר לא רציני, עם מאמן "ליצן", כמו שאתם נוהגים לאמר.. 😃
ברגע שאסיים שם את המנוי מתכוון לעבור למקום רציני יותר, אז אתם מוזמנים להמליץ, אשמח גם לפגוש את חלקיכם ואף להתאמן ביחד וללמוד.
עשיתי איזה חודש וחצי FBW, ליצני שהמאמן הרכיב..
אחרי זה עשיתי חודש SS, והרגשתי מה זה אימון אמיתי.
יש לציין שעליתי גם כמעט 5 קילו בחודש הזה, לדעתי הרבה מסת שריר מאשר שומן, כי נשארתי בערך אותו אחוז שומן (לפי מראית עין).
למרות שבקושי רואים קוביות, ויש לי כרס קטנה עוד מלפני האימון 😃
למדתי את הטכניקה מקריאה וצפיה בסרטונים.
אני אוכל הרבה אוכל נקי ושומר על 150 גר' חלבון (קניתי אבקת חלבון של whey Tropin - כי זה כשר )
חוץ מלשמור על חלבון אני לא סופר קלוריות פחמימות ושומנים, תקופת מסה (לא אכפת לי שקיץ)
אבל לצערי כרגע הפסקתי SS מכיוון שיש לי בעיה עם הדדליפט וBOR, זה עושה לי כאבי גב, ולאחר שסבלתי בעבר מעקמת קלה יחסית, אז אני דיי מפחד.. מקווה שאתם מבינים...
כנראה בעיה בטכניקה, שמונעת ממני להמשיך, המאמן הליצן הזה מנסה לתקן לי טכניקה ושובר לי אותה עוד יותר... ממש מצחיק, אני בטוח שאם תשמעו איך ממני פנים מול פנים אתם תצחקו...
אפשר לאמר שדיי התאהבתי בסקוואט (למרות שאני לא מרים משקלים רציניים עדיין), במילטרי פרס ובבנץ' פרס שהוא התרגיל היחידי שעשיתי לפני 5 שנים ואני מכיר בSS .
אז כרגע בניתי לי תוכנית AB , מכיוון שזה מתאים לי בזמנים של שלוש פעמים בשבוע.
כמובן שקראתי הרבה באתר וראיתי את התוכניות המומלצות לפני שבניתי את התוכנית הזאת.
אתמול עשיתי אימון A ראשון, והרגשתי מעולה 😃
להלן התוכנית:
A - חזה, יד אחורית ובטן
חזה
בנץ' פרס 3*6
פרפר 3*8
יד אחורית
מקבילית 3*8*משקל גוף + משקוליות בין הרגליים
פולי ליד אחורית 3*8
בטן
מכונת בטן 3*15
B - רגליים, כתפיים, יד קדמי וגב
רגליים
סקוואט 3*5
כתפיים
מיליטרי פרס 3*5
יד קדמי
2*8 במשקוליות
גב
מתח 3*8 + משקוליות
חתירה בישיבה 3*8
בכל התרגילים אני עולה במשקלים דיי סבבה, חוץ מזה שנתקעתי קצת בבנץ', אבל אני מקווה להתגבר על זה בריסט..
לדעתי יש פה אחלה תוכנית, אבל אשמח לשמוע ממכם אחרת...
תודה 😃