הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה מסויימת עם SS , אז עברתי לAB שבניתי בעצמי משולב תרגילים מSS

• פותח/ת השרשור Indra
  • פורסם בתאריך

Indra

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
-13
20
1
שלום לכולם,
מאוד מרוצה ממה שקורה פה בפורום הזה, קראתי ולמדתי מפה מלאאא בשלושה חודשים האחרונים...
ואתם באמת גדולים, תרתי משמע 😃

לפני שאתחיל, אציג את עצמי.
שמי בני, מתל אביב, בן 22, 181 על 77 , נראה לי 14-15 אחוזי שומן
זה עתה סיימתי צבא..
יש לציין שאני דיי אתלטי, ובעל עבר עשיר בתחומי ספורט שונים. (כולל שנה בחד"כ לפני חמש שנים, אבל לא משהו רציני)

אני מתאמן כרגע בחדר כושר לא רציני, עם מאמן "ליצן", כמו שאתם נוהגים לאמר.. 😃
ברגע שאסיים שם את המנוי מתכוון לעבור למקום רציני יותר, אז אתם מוזמנים להמליץ, אשמח גם לפגוש את חלקיכם ואף להתאמן ביחד וללמוד.

עשיתי איזה חודש וחצי FBW, ליצני שהמאמן הרכיב..
אחרי זה עשיתי חודש SS, והרגשתי מה זה אימון אמיתי.
יש לציין שעליתי גם כמעט 5 קילו בחודש הזה, לדעתי הרבה מסת שריר מאשר שומן, כי נשארתי בערך אותו אחוז שומן (לפי מראית עין).
למרות שבקושי רואים קוביות, ויש לי כרס קטנה עוד מלפני האימון 😃
למדתי את הטכניקה מקריאה וצפיה בסרטונים.
אני אוכל הרבה אוכל נקי ושומר על 150 גר' חלבון (קניתי אבקת חלבון של whey Tropin - כי זה כשר )
חוץ מלשמור על חלבון אני לא סופר קלוריות פחמימות ושומנים, תקופת מסה (לא אכפת לי שקיץ)

אבל לצערי כרגע הפסקתי SS מכיוון שיש לי בעיה עם הדדליפט וBOR, זה עושה לי כאבי גב, ולאחר שסבלתי בעבר מעקמת קלה יחסית, אז אני דיי מפחד.. מקווה שאתם מבינים...
כנראה בעיה בטכניקה, שמונעת ממני להמשיך, המאמן הליצן הזה מנסה לתקן לי טכניקה ושובר לי אותה עוד יותר... ממש מצחיק, אני בטוח שאם תשמעו איך ממני פנים מול פנים אתם תצחקו...

אפשר לאמר שדיי התאהבתי בסקוואט (למרות שאני לא מרים משקלים רציניים עדיין), במילטרי פרס ובבנץ' פרס שהוא התרגיל היחידי שעשיתי לפני 5 שנים ואני מכיר בSS .

אז כרגע בניתי לי תוכנית AB , מכיוון שזה מתאים לי בזמנים של שלוש פעמים בשבוע.
כמובן שקראתי הרבה באתר וראיתי את התוכניות המומלצות לפני שבניתי את התוכנית הזאת.
אתמול עשיתי אימון A ראשון, והרגשתי מעולה 😃

להלן התוכנית:
A - חזה, יד אחורית ובטן

חזה
בנץ' פרס 3*6
פרפר 3*8

יד אחורית
מקבילית 3*8*משקל גוף + משקוליות בין הרגליים
פולי ליד אחורית 3*8

בטן
מכונת בטן 3*15

B - רגליים, כתפיים, יד קדמי וגב

רגליים
סקוואט 3*5

כתפיים
מיליטרי פרס 3*5

יד קדמי
2*8 במשקוליות

גב
מתח 3*8 + משקוליות
חתירה בישיבה 3*8

בכל התרגילים אני עולה במשקלים דיי סבבה, חוץ מזה שנתקעתי קצת בבנץ', אבל אני מקווה להתגבר על זה בריסט..
לדעתי יש פה אחלה תוכנית, אבל אשמח לשמוע ממכם אחרת...
תודה 😃

תלמד טכניקה נכונה.חבל לוותר על SS
אם כבר אז כבר:
תעביר רגליים לA
תוריד תרגיל ליד אחורית
עדיף בטן חופשי
תעשה מתח כבד
עדיף חתירה חופשית
תעשה קדמית בסוף

אבל עוד פעם,תלמד לעשות דדליפט ותמשיך SS

• פותח/ת השרשור
מבין אותך, אבל יש לי בעיה עם הדדליפט, כרגע אני לא מתכוון לעשות SS.
אני רוצה לעשות עוד חודש מסה, אם אני ימשיך ככה אמור להגיע למשקל 80-82 עד סוף יוני... ואז אני יראה שמן יחסית.. אני לא אוהב להראות שמן...
אז כנראה שאני אחטב איזה חודשיים, ובתקוה שבספטמבר, כבר להגיע למכון כושר מתקדם יותר עם מאמנים טובים יותר, ולטכניקה טובה יותר... ואז אני אחזור לSS..

כרגע אין מה לדבר על SS...

קדמי לסוף נשמע באמת יותר נכון...
ויש ל בעיה גם עם חתירה חופשית, אם אתה מתכוון בנט אובר רוו.. רשמתי כבר.

תודה רבה אחי, מצפה לעוד תגובות 😃

התכוונתי מסור
אבל זה לא משנה זה כולה עזר
ועדיין עדיף לעשות SS עם תזונה מאוזנת יותר (חיובי יותר קטן)
גם ככה הנפח שלך נמוך אז תעבוד כבר עצים

• פותח/ת השרשור
אין ספק שאתה צודק במאה אחוז, ועדיף SS! אני לא מתווכח עם זה.
אבל אני לא יכול לעשות בלי מישהו מקצועי שיאמן אותי ויתקן לי את הטכניקה, זה בעייתי עם הגב שלי בינתיים.
אני לא יכול להעלות משקלים, כי אני מתחיל להרגיש את הגב ב90 קילו דדליפט, שזה עדיין משקל נמוך... למרות שאני מתאמן חודש בלבד.
אני מצליח להרים, אבל אחרי האימון הגב שלי מתפוצץ מכאבים, אז אני לא ילך ראש בקיר סתם ויגרום לעצמי פציעה..
אני יחזור לSS, זה מה שבטוח. כנראה בספטמבר.
תודה 😃

מכון מומלץ בתל אביב, יש משהו שאתה מכיר אחי?

תכנית גרועה. במקום לעבוד על הבעיות שלך ולתקן טכניקה ולהיעזר בפורום בכך אתה מתחמק מהתכנית הכי טובה שאתה תוכל לעשות במצב שלך. גם אם היית בוחר לא לעשות דדליפט או BOR והיית מנסה לשנות את SS ללא התרגילים הללו, מה שהבאת כאן לא היתה התוצאה שיוצאת לך.

אתה פשוט עושה תוכנית נפח שבקושי משלבת סקוואט, בנץ' ופרס. אפילו דדליפט אין.
בקיצור לזרוק לפח. תעשה SS. הכי קל לומר שיש כאבי גב במקום ללמוד את הטכניקה כמו שצריך.
ועכשיו בטח תשאל למה זה לא טוב, אז הנה:
תוכנית עם נפח גבוהה מדי למתאמן מתחיל לא תיתן לו כלום חוץ מלהיתקע במשקלי עבודה במקום לעלות משקלים בצורה קבועה מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
אתם לא מבינים, יש לי פוביה מכאבי גב.

Cygnus - איך אני יכול לשנות את SS ככה שלא אשתמש בדדליפט וBOR ? לא נראה לי שאפשר דבר כזה. אם אתה מכיר אשמח לשמוע..

Anabolizem - למה נפח גבוהה? כולה 15 סטים ומספר חזרות נמוך יחסית בממוצע לאימון, אגב, scarface אמר שזה נפח נמוך, אז כבר בלבלתם אותי. אני מבין את ההבדל בין נפח לעצימות, אבל כנראה לא מספיק...
אני כן משלב סקוואט בין פעם לפעמים בשבוע. בנץ' ופרס נשאר על אותה תדירות כמו בSS

בקיצור, בואו נדבר רק על התוכנית הזאת שבניתי פה, לבא ולאמר לזרוק לפח, לא נראה לי הגיוני, כי זאת כרגע התוכנית שאני רוצה לבצע.. אם צריך לשנות משהו אז תעזרו לי לשנות, אני אשמח 😃

Cygnus - איך אני יכול לשנות את SS ככה שלא אשתמש בדדליפט וBOR ? לא נראה לי שאפשר דבר כזה. אם אתה מכיר אשמח לשמוע..

Anabolizem - למה נפח גבוהה? כולה 15 סטים ומספר חזרות נמוך יחסית בממוצע לאימון, אגב, scarface אמר שזה נפח נמוך, אז כבר בלבלתם אותי. אני מבין את ההבדל בין נפח לעצימות, אבל כנראה לא מספיק...

בקיצור, בואו נדבר רק על התוכנית הזאת שבניתי פה, לבא ולאמר לזרוק לפח, לא נראה לי הגיוני, כי זאת כרגע התוכנית שאני רוצה לבצע.. אם צריך לשנות משהו אז תעזרו לי לשנות, אני אשמח 😃

אם חסרה לך חשיבה רציונלית ואתה נעול על התכנית הלא קשורה שהבאת, למה אתה מטריח אותנו לענות לך?

ב-SS אפשר לעשות מתח במקום BOR וטכניקה לדדליפט אפשר ללמוד לבצע בצורה ראויה גם לבד. זה לא תרגיל מסובך.

בפוביות שלך תטפל בעצמך. להמציא תכנית שתתאים לבעיות פסיכולוגיות של מישהו זה לא משהו שעושים כאן.

בואנה אתה ליצן... :🙁

א. אתה משתמש בחגורה? אולי היא תעזור לך (יותר פסיכולוגית להתמודד עם הפוביה חחח)
ב. תעלה סרטונים של הטכניקה
אפשר לעשות מתח במקום bor ותלמד דדליפט תרגיל מצוין

• פותח/ת השרשור
בונה אנשים...
תאמת לא האמנתי שתגיבו ככה, אתם כאילו מנסים לדחוף בכוח SS, מארק ריפטו משלם לכם כסף או משהו?
הרבה הצליחו להתקדם יפה מאוד גם ב AB, ובמיוחד מתאמנים מתחילים..
אני לא ביקשתי שתשכנעו אותי לעשות SS, אני יודע כבר כמה שזה טוב, פשוט כרגע במצב הנוכחי שלי, עם המכון המעפן שאני נמצא בו זה המצב ואין מה לעשות..
תעשו טובה, במקום לנסות לדחוף SS לכל אחד, פשוט תענו על השאלה, ואם אתם לא יודעים או לא רוצים לענות אז אל תענו.

Anabolizem -זה באמת מכובד לקרא למתאמן מתחיל ליצן, שחקת אותה, תותח!!! רק תזכיר לי כמה זמן אתה בעסק?

נערך לאחרונה:
הפורום לא מעודד בזבוז זמן, כמו מה שאתה עושה. אנחנו מציעים לך פתרון אופטימלי.
ואתה נמנע מלעשות דדליפט רק כי הטכניקה שלך לא טובה, במקום לשפר אותה. זה מתכון מעולה לזייף בטכניקה בעוד דברים ולהוביל את עצמך לפציעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית