הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתעייף מהר מדי

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום,
אני שם לב שבאימונים קשה לי מאוד לבצע כמה תרגילים אחד אחרי השני..

למשל, כשאני עושה אימון חזה- אני הכי מצליח בתרגיל הראשון שאני עושה. אם זה למשל לחיצת חזה במוט, אני עושה 3-4 סטים. הבעיה היא שאחרי זה כשאני עובר לתרגיל אחר של החזה, נגיד לחיצה בשיפוע חיובי/פרפר, אז אני כבר מרגיש עייף ולא מבצע את הסטים טוב. אני יודע שאני יכול יותר, אבל השריר פשוט עייף מדי. ככה זה גם בשאר השרירים.
ניסיתי פעם לבצע את הפרפר לפני הלחיצת חזה, והצלחתי יותר חזרות עם משקל יותר גבוה. אבל כשהפרפר בוצע אחרי הלחיצת חזה, פשוט לא הצלחתי להוציא את המיטב.

מה יכולה להיות הסיבה לעייפות המהירה הזאת (או שיש יותר מסיבה אחת)? אחרי תרגיל אחד שאני עושה לשריר כלשהו, אני כבר מתעייף ואז אם אני עושה עוד תרגיל אחר לאותו שריר, אני מתקשה לבצע אותו ויודע שלא הוצאתי את המקסימום מהתרגיל.

עצלנות יכולה ליהיות סיבה טובה עבור הרבה אנשים. לגבי המקרה שלך אין לי מושג. חוסר שינה\תזונה לא מספקת\בעייה בריאותית וכו'.

מעבר לתרגיל חזה אחר לאחר תרגיל חזה בסיסי כמו לחיצת בשיפוע אופקי מחלישה אין ספק

נערך לאחרונה:
זה מה שקורה כשרוצים "לעבוד על כל השרירים בתדירות גבוהה", כשלא מקשיבים למה שכולם אומרים לך כאן בפורום וכשעובדים עם תכניות ליצניות.

אין טעם אפילו לשאול כמה אתה נח בין סט לסט ובין תרגיל לתרגיל כי אלוהים יודע עד כמה מבולגנת ולא הגיונית התכנית שלך.

כמה תרגילים אתה עושה לכל שריר?
תעשה ss זה שלושה תרגילים באימון..ואתה תראה שאפילו שזה נשמע קצת זה מאוד קשה..

תקפיד על תזונה נכונה + מינרלים וויטמינים , ממליץ על טחינה גולמית משומשום מלא - פצצת ויטמינים מינרלים

ותיקח לפני אימון ג'ק -- יעיף אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית