הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לגיינר

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
שלום לכולם, אחרי שהלכתי לתזונאית לפני כחודשיים היא אמרה לי שאני לא אוכל מספיק ואני חייב לתסף ביום יום שלי בגיינר עם יחס של 2 גרם פחמימות לכל גרם חלבון- אחרי שבדקתי איזה גיינרים יש עם היחסים האלה הלכתי על הmacro pro בטעם שוקולד. אני חייב לציין שהמון אנשים אמרו לי שהוא טעים אבל אני לא יכול לסבול אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש.
אני מתלבט האם כשייגמר לי המקרו פרו לקנות את החטיפי ארוחה במקום האבקה.
הסתכלתי קצת וראיתי שיש את הממוטה באר או Extreme XXL BARS
עם ערכים טובים ומתאימים - כ 500 קלוריות.

עכשיו השאלה שלי היא האם מומלץ לעשות צעד כזה? האם החטיפים האלה טעימים יותר מהאבקה?

החטיפים האלה יקרים בצורה לא נורמלית, בזבוז כסף לחיות עליהם
תקנה אבקת חלבון ותוסיף לה שיבולת שועל,חמאת בוטנים,טחינה,אגוזים,קורנפלקס,שמנת, או מה שבה לך שהולך עם החלבון.
זה יצא לך הרבה הרבה יותר זול, נכון זה קצת עבודה להכין וזה פחות נגיש מגיינר, אבל זה משתלם

החטיפים של דיימטייז זה גן עדן. אבל זה יקר מאוד.
העוגיות אחד החטיפים הטובים שיש.
מעדן בצורה לא נורמלית.

שלום לך.
חברת אינטראקטיב שיפרה את טיב מוצריה מבחינת הטעם,הערבוב וגם את עטיפת המוצר.
עם מוצרים טעימים ואיכותיים יותר יחד עם מחיר זול לצרכן הצאכן מרוויח יותר.
לידיעתך כחבר פורום אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב.
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ.
למידע נוסף ולשובר לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה
צוות אינטראקטיב ישראל.

• פותח/ת השרשור
החטיפים של דיימטייז זה גן עדן. אבל זה יקר מאוד.
העוגיות אחד החטיפים הטובים שיש.
מעדן בצורה לא נורמלית.

לא מצאתי חטיף של דיימטייז יש לו שם?
בחול החטיפים גם יקרים בצורה מוגזמת כמו בארץ?
חיפשתי קצת באתרים בחול שאפשר להזמין מהם לארץ ומצאתי חבילה של 12 חטיפים ב 100 שקל כלומר בחודש 200 שקל זה יוצא בערך כמו אבקה (קצת יותר)
הערכים הם:
Nutrition Facts
Serving Size: 1 Bars
Servings per Container: 12
Amount Per Serving % Daily Value
Calories 370
Calories from Fat 50
Total Fat 6 g 9%
Saturated Fat 2.5 g 12%
Trans Fat 0 g *
Cholesterol 25 mg 9%
Sodium 190 mg 8%
Potassium 550 mg 17%
Total Carbohydrate 50 g 17%
Dietary Fiber 2 g 7%
Sugars 25 g *
Protein 28 g 55%
Vitamin A 50%
Vitamin C 50%
Calcium 40%
Iron 50%
Vitamin E 50%
Thiamin 50%
Riboflavin 50%
Niacin 50%
Vitamin B-6 50%
Folic Acid 50%
Vitamin B12 50%
Biotin 50%
Pantothenic Acid 50%
Phosphorus 25%
Iodine 50%
Magnesium 8%
Zinc 50%
Copper 50%

50 גרם פחמימות ו 28 גרם חלבונים יכול להוות תחליף לגיינר שאני שותה ?
בכל מקרה אם המחיר נע כמו החטיף הזה (אגב שקוראים לו
MET-Rx Big 100 Meal Replacement Bar )
אין לי בעיה- השאלה מבחינת הערכים האם הם שווים לגיינר ואפקטיביים. יש לכם אולי משהו עם יותר פחמימות, חלבונים וקלוריות להציע לי?

נערך לאחרונה:
לא מתבססים על חטיפים בתזונה היומית, חטיפים נועדו לדרכים, למקרי חירום, מצבים שאין לך איך לאכול בהם כל כך.
זה שנפלת על גיינר אחד לא טוב לא אומר שגיינרים אחרים לא טובים, נסה גיינר אחר. יש לך כאן הנחת פורום של 10% על מוצרי אינטראקטיב, גיינר של ממוטה יספק אותך (340 ש"ח לאחר הנחת פורום).

• פותח/ת השרשור
לא מתבססים על חטיפים בתזונה היומית, חטיפים נועדו לדרכים, למקרי חירום, מצבים שאין לך איך לאכול בהם כל כך.
זה שנפלת על גיינר אחד לא טוב לא אומר שגיינרים אחרים לא טובים, נסה גיינר אחר. יש לך כאן הנחת פורום של 10% על מוצרי אינטראקטיב, גיינר של ממוטה יספק אותך (340 ש"ח לאחר הנחת פורום).

זאת בדיוק הייתה השאלה שלי- האם חטיף יכול להוות תחליף גמור לגיינר. הרי אני כן הרבה בדרכים מאימון לאימון ובמקום לסחוב את השייקר, ושקיות אבקה בתיק הרבה יותר נוח לקחת את החטיפים (ומחטיף שטעמתי פעם-גם הרבה יותר טעים).

זאת בדיוק הייתה השאלה שלי- האם חטיף יכול להוות תחליף גמור לגיינר. הרי אני כן הרבה בדרכים מאימון לאימון ובמקום לסחוב את השייקר, ושקיות אבקה בתיק הרבה יותר נוח לקחת את החטיפים (ומחטיף שטעמתי פעם-גם הרבה יותר טעים).
יש לך חשיבה של מתחיל ... בספורט הזה לא הולכים תמיד על מה שיותר נוח או יותר קל ,
תחשוב על היחס במחיר בין אבקות חלבון \ גיינרים לחטיפי חלבון... היחס הוא ענק , אתה לא תצליח לחיות על חטיפי חלבון נקודה.
תתחיל להיסחב עם תיק שבו יש לך את מה שאתה צריך מבחינת תזונה, לי תמיד יש תיק עם שייקר עם אבקת חלבון מוכנה בפנים , אגוזים , שיבולת שועל , טונה וכמה צלחות חד פעמיות וסכו"ם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית