הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת חזה של דייב טייט

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
חברים שמעתי מכמה מתאמנים וגם שמתי לב על עצמי שהלחיצה הזאת גורמת למין עקמת בגב תחתון וממש לוחצת על עמוד השדרה.
1. האם באמת יש אמת בטענות האלה?
2. האם יש דרך טובה להפחית מהלחץ על עמוד השדרה? (שינוי פוזה, לעבוד על שריר מסוים שמחזק?)
תודה לעוזרים!!

הקשתה של הגב לא גורמת נזק אלא תועלת.
אם אתה מרגיש לחץ בגב התחתון כנראה שאתה לא גמיש מידי, או לא מבצע טכניקה נכונה.

וכנראה זה שילוב של שניהם.

בכלל טכניקות של לחיצת חזה הן מהתרגילים היותר מסובכים לביצוע.

בכל מקרה אתה לא אמור להרגיש לחץ מטורף בגלל ההקשתה אלא יותר כיווץ.

• פותח/ת השרשור
עקמת בגב התחתון? אפשר את השאלה בעברית?

נו אל תתפס לקטנות נתתי מין דוגמא להמחשה של מה שקורה.*

---------- התגובה התווספה ב 15:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:55 ----------

בכלל טכניקות של לחיצת חזה הן מהתרגילים היותר מסובכים לביצוע.

בכל מקרה אתה לא אמור להרגיש לחץ מטורף בגלל ההקשתה אלא יותר כיווץ.

שמע הלחץ לא מטורף אני שואל את השאלה הזאת כדי למנוע נזק בעתיד.. כרגע אני באמת בסדר איתו רק שלפעמים אתה מרגיש שעבדת דדליפט ולא בנצ ורציתי לדעת אם זה בסדר

אם כבר הבנאדם שאל על ההקשתה הזאת בגב... אני ממש מתקשה לעשות את זה כמו שצריך כבר הרבה זמן. אני חושב שזה בגלל חוסר גמישות (אני בנאדם מאוד לא גמיש באופן כללי), איך אפשר לעבוד על זה?
ואגב לפותח האשכול, זה לא עושה נזק אם אתה יודע מה אתה עושה.

אם כבר הבנאדם שאל על ההקשתה הזאת בגב... אני ממש מתקשה לעשות את זה כמו שצריך כבר הרבה זמן. אני חושב שזה בגלל חוסר גמישות (אני בנאדם מאוד לא גמיש באופן כללי), איך אפשר לעבוד על זה?

תעשה את זה באופן קבוע וזה ישפר לך את הגמישות.

• פותח/ת השרשור

אחי יש המון דברים שיודעים מה עושים ועדיין דופקים אותך אז מה זאת התשובה הזאת פתאום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית