ייעוץ סיימתי SS

whice4188

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
-13
51
0
הגעתי למשקל היעד הרצוי..

כרגע כל מה שמעניין אותי היא תוכנית שתעבוד לי על החזה ועל הבייספס...

אני יודע שזה נדוש...אבל השאלה היא האם יש תוכנית שהמטרה שלה היא פשוט להגדיל את השרירים הנ"ל ביחס לשאר הגוף שלי..

תודה@!

main.php

תוך פחות מחודש סקוואט 105מ- ל-145 לחמישיה? בנץ' מ-105 ל-125? סרטונים או שאתה מחרטט.

SS לא מסתיימת כשמגיעים משקל גוף מסוים, היא מסתיימת כשאתה כבר לא יכול להתקדם מאימון לאימון, בד"כ זה קורה כשדילאודים כבר לא עוזרים ואתה מצליח להוסיף משקל למוט לא יותר מפעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תשמעו..אני לא בא לעשות פה פוזות על אף אחד..ולא באמת מעניין אותי כמה אני מרים..
הסיבה שהייתי בסקוואט 105 היא פשוט כדי לשפר טכניקה,לאחר מכן פשוט עליתי ב5 קילו כל אימון,תבדוק את זה,זה מסתדר(כנל לגבי שאר התרגילים אם אתה רוצה לבדוק**בדד ליפט עליתי ביותר)
באופן כללי אני לא רוצה להמשיך עם התוכנית פשוט כי אני לא רוצה לעבור את המשקל שבו אני נמצא
אני מצטער אם זה לא תקין לפי רוח הפורום אבל זה המצב..הגעתי למשקל שאליו ניסיתי להגיע..

עכשיו השאלה שבאמת מעניינת אותי לדעת זה האם ישנה תוכנית אימונים שדרכה אני יכול לשים דגש על הגדלת שרירי החזה,ולא רק על משקל גוף ומאסה באופן כללי?כמובן שאני לא רוצה לאבד את המאסה הקיימת

תודה

• פותח/ת השרשור
ידוע לי שלא...אבל האם יש תוכנית שדרכה אני יכול לשים דגש על חזה ובייספס?SS היא תוכנית מעולה
והיא ממש עזרה לי לעלות במאסה,בעיה שלי היא שגנטית החזה והבייספס שלי קטנים..והאם יש צורה שבה שאני יכול להתעסק בפיתוח שלהם תוך כדי שאני מחזיק במאסה הקיימת ו/או עולה במשקל?

א. מניסיוני הדל, מה שנתפס לא פעם כחוסר פרופורציה נובע ממטרות לא ריאליות או מתפיסה מעט שגוייה של המציאות. אם היית יכול להעלות תמונה זה היה טוב והיה נותן קצת יותר פרספקטיבה.
ב. אם באמת יש חוסר פרופורציה כזה, בעיקר בהקשר של החזה, אתה צריך לעשות שני דברים שאולי יקחו לך כמה חודשים טובים (וכשאני מדבר על חודשים זה יותר חמש-שש ופחות חודשיים-שלושה), אבל יעזרו לך בהמשך:
1. אתה צריך לנסות ולמצוא את התרגילים שגורמים לחזה שלך לגדול. אם אני אדבר על עצמי, אני יודע שהתרגילים שעובד עלי הכי טוב לחזה זה מקבילים רחבים ופרס.
2. כשתמצא את התרגילים המרכזיים האלו, תראה באיזה אופן אתה יכול לשלב אותם בתוכנית שתאפשר לך איזון בין התאוששות לעבודה וכמות חזרות שתאפשר לך התקדמות במשקלים. המפתח הוא תמיד עלייה במשקלים, גם ב AB או ABC, גם אם שש חזרות וגם אם עשר.
אם תצליח למצוא את שני הגורמים האלו ולנצל אותם, כמו גםלהדגיש אותם לאורך זמן מבחינת עלייה במשקלי עבודה, אתה תעלה על הדרך הנכונה. זה לא פשוט, אבל זה אפשרי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
http://www.lbs.co.il/attachment.php?attachmentid=6640&d=1304549130
תמונה של החזה...אני מניח שתסכים איתי שהוא קטן באופן משמעותי...תמיד יש מקרים יותר גרועים..

האם קיימת אפשרות שהחזה שלי מגיב אחרת מבחינת כמות חזרות?..ככלל אני לא מאמין בזה ומנסיוני האישי זה באמת תמיד היה עניין של תזונה ושמירה על התקדמות לינארית...5 חזרות תמיד הספיקו לי

אבל האם יכול להיות שבאמת החזה שלי יגיב יותר טוב לעבודה עם מספר רב יותר של חזרות?!?!
(אגב השאלה הזאת תופסת אצלי גם לגביי הבייספס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית