הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בבנץ' ולא מצליח להתקדם

matan_g

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
קראתי וראיתי SS אבל מכיוון שיש לי בעיה לבצע אותה כפי שהיא, שיניתי אותה מעט

אני מתחיל ב2 סטים חימום - מוט ריק ואח"כ מוט + חצי מהמשקל המקסימלי
עולה במשקל מסט לסט בשיטת הפירמידה, סט עבודה ראשון 8 חזרות ועם כל סט מעלים משקל ומורידים חזרה

A - ראשון
סקוואט 3 סטים של עבודה על 5-8 חזרות
בנץ' 3X 5-8
מתח / פולי רחב 3 X 5-8

B
סקוואט
בנץ'
מתח
כתפיים

C
בנץ'
דדליפט
מתח
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W - שני סטים, 8 חזרות

התוכנית בגדול עובדת, הצלחתי כמתאמן מתחיל לעלות מסקוואט של 25 ק"ג ל60 ק"ג
ובנץ' מ25 ל55 ק"ג תוך 3 שבועות בערך, בסקוואט אני מצליח לעלות משקל מאימון לאימון / שבועי
אבל בבנץ' אני תקוע. בסט ה2-3 אני כבר גמור, הגוף רועד ומתקשה לעלות את המוט

כשאני מסיים את הסט אני מרגיש טוב ולא מרגיש שהתעייפתי אבל בסט הבא אני כבר לא אצליח לעשות אפילו 4 חזרות שלא לדבר על לעלות משקל.
אחרי האימון אני לא מרגיש ששרירי החזה תפוסים במיוחד וזה מרגיש כאילו אני נקרע בתרגיל על פארש.
מה יכולה להיות הבעיה?

יכול מאד להיות.על מה אתה ממליץ?בינתיים נאחזתי בזה. אני עוד מעט סוגר 10 שנים של אימוני חד"כ

אני ממליץ על מה שסטוארט מקרוברט ממליץ ואתה זוכר לא נכון. 220 דדליפט, 180 סקוואט ו 140 בנץ'.
סגרתי 12 שנים של אימונים בחדר כושר. צעיר!

להיפך אם לחצת עם "גב וידיים" אז אתה ניצלת יותר שרירים והפקת יותר כוח (החזה עובד בכל מקרה לא ניתן לבטל אותו בלחיצת חזה)

זה שנתקעת אומר שכנראה צריך לתכנן את האימון והפירודיצזיה קצת יותר טוב (אני מאמין שההתאוששות שלך זה לא הבעיה)
אתה אומר שתיתן לי שיטה?אני יבצע אחד לאחד ואני יכול להתקדם משמעותית בלחיצה? אני חולם על עוד 10% לטוטל-מציאותי?

או ש"סביב 200%" זה משהו בין 150 ל-250. מה זה 50% לכאן או לכאן.

חלש עד חלש מאד

אתה אומר שתיתן לי שיטה?אני יבצע אחד לאחד ואני יכול להתקדם משמעותית בלחיצה? אני חולם על עוד 10% לטוטל-מציאותי?

הוא לא יכול לתת לך שיטה בלי לדעת כלום על איך התאמנת בעבר, איך אתה מתאמן עכשיו ובלי לראות איך אתה לוחץ בכלל.

^ חוץ ממה שאלכס אמר (בעיקר בנוגע לאיך אתה לוחץ)
אני מאמין שאם תעשה סבב של גלן פנדלי לפי האקסל אחד לאחד הכל יתקדם יפה

(דבר אחד צריך לשנות זה במקום הלחיצה בשיפוע באימון אמצע שבוע לעשות פרס)

http://madcow.wackyhq.com/geocities/5x5_Program/Periodized_5x5.htm

נערך לאחרונה:
נערך לאחרונה:
נכון, אין ספק שהכמות היא באמת עלובה לנתוניו.

אבל עדיין זה סוג של ניחוש עד כמה הלחיצות היו משתפרות אם בכלל בעקבות תוספת חלבון לתפריט.

נכון, אין ספק שהכמות היא באמת עלובה לנתוניו.

אבל עדיין זה סוג של ניחוש עד כמה הלחיצות היו משתפרות אם בכלל בעקבות תוספת חלבון לתפריט.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

😵🤡😵🤡

סוג של ניחוש ?
שמעת על הדואל פאקטור מודל ?

יש סבירות גבוהה שהלחיצות ישתפרו
וכדי שהתוכנית תצליח (כל תוכנית) צריך לדאוג להתאוששות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

😵🤡😵🤡

סוג של ניחוש ?

אחייייייייייייייייי
אבל הוא מצליח להתקדם בלחיצותבלינארית ועוד בשיח החיטובב
כנראה שהוא מבין אחושקשוקהההההה
גלן פנדליי זה תוכנית קקה, יותר טוב לעשות לינארית וחיטוב מאשר גלו פנדליי ומאסההההההה

המקרה הפרטי שלי הוא לא רלוונטי לדיון. (וקשה מאוד לומר שאני מתקדם בחיטוב בתרגילים החשובים)

ולא רמזתי או טענתי שהגלן תוכנית גרועה. הציניות לא במקום.

נערך לאחרונה:

😵🤡😵🤡

סוג של ניחוש ?

אני אשמח אם תוכל לפרט על התיאוריה בהקשר של הלחיצות (עבודה) והתזונה.

אני אשמח אם תוכל לפרט על התיאוריה בהקשר של הלחיצות (עבודה) והתזונה.

זה מופיע בהתחלה של PPST
ולגבי התזונה זה מופיע בפרק על אוברטריינינג ואובר ריצ'ינג
הוא כותב שם הכל על התאוששות

בלי תדאוג להתאוששות לא תהיה התקדמות באף תוכנית

תקרא שם

אחוזים זה בולשיט
לראות בן אדם שהוא 2 מטר לוחץ 200% מהמשקל גוף זה דיי נדיר,ואני בספק אם יש כאלה טבעיים,לגבי בן אדם שהוא 1.70 הרבה יותר קל לו,כנ"ל בכל התרגילים...

לפי דעתי זה שיקול אישי של כל אחד,אבל כן צריך להיות חזק לפני השימוש בחומרים כדי להצדיק את השימוש בהם

אחוזים זה בולשיט
לראות בן אדם שהוא 2 מטר לוחץ 200% מהמשקל גוף זה דיי נדיר,ואני בספק אם יש כאלה טבעיים,לגבי בן אדם שהוא 1.70 הרבה יותר קל לו,כנ"ל בכל התרגילים...

לפי דעתי זה שיקול אישי של כל אחד,אבל כן צריך להיות חזק לפני השימוש בחומרים כדי להצדיק את השימוש בהם

אבל סטס אמר רק החל מ200% משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית