עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל יום, כל ארוחה לפני האימון עם פסטה/אורז/תפוח אדמה..אתם משלבים מספר פעמים בשבוע?
חזה הודו הוא הזול ביותר, הבשר של הודו קשה ושונה משל עוף שהרבה יותר רך.איזה חלקים דלים בשומן וזולים יחסית?
תנו גם מתכונים אם יש
שאלה נוספת, באיזה מאכלים יש ברזל חוץ מבשר?
אתה מרביץ אנטריקוטים בקיצור?כל יום כל ארוחה שניה
ומה רע בשומן בבשר?
תאכל הרבה בשר אדום, הרבה.
אתה מרביץ אנטריקוטים בקיצור?
תודה על התשובות:kiss3:כל יום, כל ארוחה לפני האימון עם פסטה/אורז/תפוח אדמה..
חזה הודו הוא הזול ביותר, הבשר של הודו קשה ושונה משל עוף שהרבה יותר רך.
כשיש תקציב/מצב רוח אני קונה לי כתף בקר אם אני לא טועה זה 2%- 3%.
את החזה עוף והודו אני "מכבס" במים רותחים, למים אני מוסיף כמה כפות של מרק עוף וקצת כמון יוצא לא רע.
לכתף בקר יש המון מתכונים ברשת צריך זמן המון מצרכים השקעה וסבלנות.
קטניות:שעועית, אפונה, פול, חומוס, עדשים.
אגוזים, ירקות עליים, אברים פנימיים (בעיקר הכבד העשיר בברזל ווטימין A), בשר אדום, בשר עוף, דגים,טחינה, ברוקולי, אבוקדו, פירות יבשים; קינואה, דבשה, בורגול.
😆רגע רגע רגע, מה אתה אמרת
הסטייק בא קר או שהסטייק בקר?
איזה בקר? טחון נגיד בספגטי בולונז בא בטוב? האמת שאני חי על חזה עוף, טונה וחלב אז גם אני רוצה להכניס קצת בשר מעניין.לא, בקר.
רגע רגע רגע, מה אתה אמרת
הסטייק בא קר או שהסטייק בקר?
😣😣כתף מס' 6, זה הכי נטול שומן שתמצא.
מעולה בבישול \ סיר לחץ.
אור אתה טועה, בשר מס' 6 נקרא פילה מדומה, הוא מכיל הרבה שומן, נתחים מס' 11 (סינטה) ו 12 (פילה), הינם החלקים הכי דלים בשומן, לכן לא ניתן לבשל אותם לאורך זמן, אלא רק על הגריל או בצליה מהירה בשילוב מחבת ותנור.
אור אתה טועה, בשר מס' 6 נקרא פילה מדומה, הוא מכיל הרבה שומן, נתחים מס' 11 (סינטה) ו 12 (פילה), הינם החלקים הכי דלים בשומן, לכן לא ניתן לבשל אותם לאורך זמן, אלא רק על הגריל או בצליה מהירה בשילוב מחבת ותנור.