הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקור אצל הדיאטטית

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
בגלל הרבה חפירות של אמא שלי החלטנו ללכת לדיאטטית שתסביר לנו (יותר נכון לה) מזה אבקת חלבון ואיך אוכלים בכלל.
אז באנו אליו אמא שלי שאלה אותו לגביי האבקת חלבון אז מה הוא אמר?
הוא אמר שכמעט בכל האבקות חלבון שמים סטרואידים וצריך לבדוק לפי התווית אם יש שמה או אין 😣
ועוד דבר לגביי הגבינה הצהובה הוא אמר לי שבגלל שיש שמה הרבה שומן רווי אז אסור לאכול את זה:😣
ואותו הדבר גם לגביי הביצים(אני אוכל רק 3 ביום)
קיצר אין על מי לסמוך ממש התאכזבתי ממה ששמעתי כמובן שלא התווכחתי כי אני מבין שאי אפשר לעשות אם זה כלום.😵

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
18:)

---------- התגובה התווספה ב 10:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------

בזבוז זמן וכסף ..בן כמה אתה אחי?

בזבוז זמן זה כן אבל לא שילמתי גרוש כי זה מכללית בגלל שיצאו לי בדיקות דם על הפנים אז הרופא משפחה שלך אותי לדיאטטית.

תגיד לו שאני מביא לו 5000 שקל על כל קופסא עם סטרואידים. והוא מביא לי 50 על כל קופסא בלי.

נערך לאחרונה:
אתה בן 18 ואתה צריך רשות מאמא שלך לקחת אבקת חלבון ? וואוו..

חחחחחחחח אם דיאטנית הייתה אומרת לי דבר כזה הייתי צוחק לה בפנים אומר לה שהיא מבינה בתזונה כמו שהכלב שלי מבין בכדורגל.

וEMZ הציע דיל טוב, במקומך הייתי הולך לשם שוב ומציע לה/לו את אותו הדיל

• פותח/ת השרשור
תגיד לו שאני מביא לו 5000 שקל על כל קופסא עם סטרואידים. והוא מביא לי 50 על כל קופסא בלי.
🤡
אתה בן 18 ואתה צריך רשות מאמא שלך לקחת אבקת חלבון ? וואוו..
לא, אני לא צריך רשות פשוט אמא שלי בתור אמא דואגת רוצה לדעת מה אני מכניס לגוף, למרות שאחרי הדיאטטית הזאת אני כנראה לא יראה יותר חדר כושר ולא רק חלבונים(בכל זאת זה סטרואידים:jester:)
חחחחחחחח אם דיאטנית הייתה אומרת לי דבר כזה הייתי צוחק לה בפנים אומר לה שהיא מבינה בתזונה כמו שהכלב שלי מבין בכדורגל.

וEMZ הציע דיל טוב, במקומך הייתי הולך לשם שוב ומציע לה/לו את אותו הדיל

תכלס רציתי להגיד לה את זה וגם להביא לה אתר שיכול לעזור לה WWW.LBS.CO.IL אבל אז חשבתי בשביל מה אני צריך את זה, שהיא תחייה באשליה ושלא תוכל גבינה צהובה בזמן שאני מריץ טוסטים אם ביצה גבינה צהובה ועוד כמה דברים שהם לא בריאים:hoel

לא, אני לא צריך רשות פשוט אמא שלי בתור אמא דואגת רוצה לדעת מה אני מכניס לגוף, למרות שאחרי הדיאטטית הזאת אני כנראה לא יראה יותר חדר כושר ולא רק חלבונים(בכל זאת זה סטרואידים:jester:)

עצוב מאוד לשמוע שככה היא מנהלת לך את החיים...
ראה ערך mummy's boy
זה לא שאתה בן 7.. אתה בן 18!

• פותח/ת השרשור
בן 18 ואמא שלך מנהלת לך את החיים?? כזה דבר לא שמעתי מלא זמן...

עצוב מאוד לשמוע שככה היא מנהלת לך את החיים...
ראה ערך mummy's boy
זה לא שאתה בן 7.. אתה בן 18!

זה לא ניהול זה יותר המלצה, תשמע אמא זאת אמא היא תמיד תדאג.
אבל תכלס אני יכול לעשות מה בראש שלי

חבל שאין באבקות חלבון סטרואידים...
300 שקל ל-2.3 קילו כשיש לך סטרואידים בילת-אין, וואלה שווה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית