למעונייני שחקני Game of Thrones

חחח הו שיט חתך ביד! אני רק מקווה שהוא ימשיך לצילומים של העונה הבאה...

אתה עוקב אחרי הסדרה?

---------- התגובה התווספה ב 16:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:37 ----------

בטח זה על מה שקרה בפרק האחרון 🤘

---------- התגובה התווספה ב 16:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:38 ----------

ואגב מי שעוקב. אחת השחקניות מהפרק האחרון היא שחקנית פורנו בעברה

יסלחו לי חסידי הסדרה, אבל כמה שחקנים שם לא יודעים לשחק בשיט, שלא לדבר על לשחק בסדרה שכל דמות בה היא ורסטילית ולא פלקט מהלך.

כמו סרסיי שיש לה בדיוק הבעת פנים אחת וצורת דיבור אחת (זה עצבן אותי כבר בסרט של טרי גיליאם לפני חמש שנים). או דניאריס, שהיא פשוט שחקנית גרועה אבל לקחו אותה כי אין לה בעיה להראות את הציצים שלה בכל רגע נתון. או סנסה, שהדמות שלה בסדרה מחווירה לעומת הספר. או קאל דרוגו, שזה פשוט בדיחה מה שעשו ממנו. כשחושבים על זה, אפשר לספור את השחקנים הטובים שם על יד אחת. זה לא נראה כמו הפקה של HBO, זה נראה כמו הפקה של הולמרק.

כמו סרסיי שיש לה בדיוק הבעת פנים אחת וצורת דיבור אחת (זה עצבן אותי כבר בסרט של טרי גיליאם לפני חמש שנים). או דניאריס, שהיא פשוט שחקנית גרועה אבל לקחו אותה כי אין לה בעיה להראות את הציצים שלה בכל רגע נתון. או סנסה, שהדמות שלה בסדרה מחווירה לעומת הספר. או קאל דרוגו, שזה פשוט בדיחה מה שעשו ממנו. כשחושבים על זה, אפשר לספור את השחקנים הטובים שם על יד אחת. זה לא נראה כמו הפקה של HBO, זה נראה כמו הפקה של הולמרק.
דרוגו גיי לחלוטין.
סנסה דווקא די כמו בספר - נערה אהבלה שבהמשך תגלה שהחיים הם לא סרט נסיכות.

דרוגו גיי לחלוטין.
סנסה דווקא די כמו בספר - נערה אהבלה שבהמשך תגלה שהחיים הם לא סרט נסיכות.

בספר היא עוד איכשהו מתוארת כחמודה אבל אהבלה, בסדרה היא פעורה רצח, מזכירה לי בנות 14 מרמת אביב.

אני ראיתי פרק ראשון ולא המשכתי. בזבוז זמן עם ציצים פה ושם.
זה תלוי בז'אנרים האהובים עלייך.

נערך לאחרונה:
הסדרה הכי קשה שיצא לי לראות עד כה. כמה מידע הם מכניסים בפרק אחד זה לא להאמין >< קשה לעקוב

ולאלו שאין להם מושג על מה מדובר....
כדאי לנסות תסידרה?

כדאי, למרות שהרבה יותר כדאי לקרוא את הספרים. הפרקים הולכים ונעשים מעניינים יותר בסדרה, ומדי פעם זה מתפוצץ בפרצוף בצורה לא ממש רגילה להוליווד. ויש שם בכל זאת כמה שחקנים טובים.

אני ראיתי פרק ראשון ולא המשכתי. בזבוז זמן עם ציצים פה ושם.
זה תלוי בז'אנרים האהובים עלייך.

אני אוהב את הז'אנר עם הציצים...אבל במה מדובר (בגדול), 'הסטוריה'? מד"ב?

כדאי, למרות שהרבה יותר כדאי לקרוא את הספרים. הפרקים הולכים ונעשים מעניינים יותר בסדרה, ומדי פעם זה מתפוצץ בפרצוף בצורה לא ממש רגילה להוליווד. ויש שם בכל זאת כמה שחקנים טובים.

נדמה לי שכתבת פה שזה של HBO ככה שזה כבר מעודד...כמה עונות כבר שודרו?

ולאלו שאין להם מושג על מה מדובר....
כדאי לנסות תסידרה?

כדאי מאוד, וכדאי לנסות כמה פרקים לפחות כי המתח מתגבש לאט לאט.
זאת עונה ראשונה ועד עכשיו שודרו 9 פרקים, כל פרק באורך שעה.
אני חושב שבערך בהבדל של שבועיים אחרי השידור בארה"ב יש שידור ביס ערוץ 13

אכן יש בעיה בסדרה.
היא מאוד דומה לספרים, ויש קטעים שאנשים שלא קראו יתקשו להבין מי למה וכמה.
אבל עדיין ממליץ לראות

---------- התגובה התווספה ב 20:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:04 ----------

אני אוהב את הז'אנר עם הציצים...אבל במה מדובר (בגדול), 'הסטוריה'? מד"ב?

נדמה לי שכתבת פה שזה של HBO ככה שזה כבר מעודד...כמה עונות כבר שודרו?

העונה הראשונה עומדת להסתיים ככל הנראה בפרק הבא, ויש כבר חוזה לעונה שניה.

ראיתי 4 פרקים באנגלית עד עכשיו אבל אין זמן להמשיך... סדרה די קשה אבל לא יותר מידי

סיריו - הדמות האהובה עלי

מקווה שרואים אותו מתישהו בהמשך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית