הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר ריכוז בסקוואט-מה אפשר לעשות?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
יש לי בעיה קצת מוזרה לדעתי-אני לא מרוכז בזמן הסקוואטים,ואפילו משקלים נמוכים יחסית עולים קשה מאוד.
הדבר מונע ממני להתקדם רחוק,והמשקל המקסימלי שלי בתרגיל לא עבר 112.5 קילו,מעל זה זה מרגיש כלכך כבד.
פעם עשיתי סט עם המשקל הזה ולא הצלחתי לקום באחת החזרות,לא היה על מה להוריד את המוט כי עבדתי חופשי,אז ישר מרוב טיפשותי שמתי את אחת הברכיים לתמיכה על הרצפה,עד שאחד המאמנים עזר לי להוריד את המוט,כל זה קרה כי לא הייתי מרוכז,וכתוצאה מכך פציעה שבגללה נאלצתי להפסיק במשקל הזה.

בכל אופן,יש לכם משהו להציע שיפתור?
זה פשוט לא יאמן שכל פעם אני בא לעשות סט ונכנס מתחת למוט,אני משום מה מרגיש אדיש למשקל ולא מרוכז.;maeq

עייף אולי? נסה לדאוג לשינה טובה ולאכול טוב (לא יותר מדי קרוב לאימון יכול להכביד על הבטן כן?) ושתה קפה לפני או כל קפאין אחר

אני רוצה להגיד קפאין, אבל היו לי מספיק אימונים שהקפאין גרם לי להיות יותר מדי פעיל כזה וגרם לי להתפרע עם הטכניקה. אבל תנסה מינונים שונים של קפאין ותראה מה עובד לך

אני אישית לפני איזה סקוואט כבד שם Disturbed - Indestructible וממש בא מוכן לסט אם הרבה מאוד אגרסיביות ומתרכז בסט, אבל זה רק אני תנסה אולי גם עלייך זה יפעל כמובן שלא חייב אם מוזיקה כזאת אתה יכול משהו שפשוט מקפיץ אותך.

• פותח/ת השרשור
אני לוקח קפאין לפני כל אימון,כל פעם כדור של 200 מג,והיום גם הוספתי לזה טירוזין.
אני בא ערני לאימון וישן מספיק,מבחינת אוכל אני קצת מעל הנטראלי כי רק סיימתי חיטוב,אבל המשקלים הנוכחיים גם בהתאם,ככה שהיחס כמו שצריך.
מוזיקה?
אני מתאמן קבוע עם דת' מטאל באוזניות שעושה את העבודה יופי,אבל רק לא בסקוואטים.
לא יודע מה הסיבה לזה,אבל אין לי את הראבק הזה כשאני נכנס לסקוואט,יש סוג של אדישות במקום וחוסר ריכוז.
מר. ג'אק בדרך אלי,אולי הוא יעזור?

אני אישית לפני איזה סקוואט כבד שם Disturbed - Indestructible וממש בא מוכן לסט אם הרבה מאוד אגרסיביות ומתרכז בסט, אבל זה רק אני תנסה אולי גם עלייך זה יפעל כמובן שלא חייב אם מוזיקה כזאת אתה יכול משהו שפשוט מקפיץ אותך.

איזה שיר :( היום נכנסתי איתו לשיא בסקוואט,
אולי תנסה לאכול יותר, ולפני שאתה נכנס לסט, פשוט תתרכז רק בסט,
אם אתה אומר בעצמך שאתה אדיש לפני שאתה נכנס, אז אל תהיה ככה .. פשוט תמצא משהו שיתן לך ראבק

• פותח/ת השרשור
זאת בדיוק הבעיה,אני שבוז להכנס לסקוואט,לא יודע למה,אבל אני מרגיש תמיד שכלכך לא בא לי לעשות אותו כשאני בפועל עומד מול הראק!:(

אין הרבה מה לעשות,אתה מודע לזה שהכל בראש שלך? לא תזונה ולא עייפות ,רק חוסר מוטיבציה /אהבה לתחום.
תנסה אולי הפסקה שבוע מאימונים תבוא עם הרבה יותר מוטיבציה לאימון.

יש לי בעיה דומה, אני יכול להיכשל לעיתים בסט חימום מרוב חוסר ריכוז
ולא פעם מאבד את הספירה במהלך הסט
רק שאני דווקא עם מוטיבציה לסקוואט מבחינתי כל שאר התרגילים הם רק תירוץ
קפאין וטירוזין לא ממש משנים משהו אם הג`אק ישנה משהו (למרות שלא נראה לי) תעדכן בבקשה

אני מניח שאתה יכול לנסות הרחת אמוניה.. (אני אישית לא רואה את עצמי נותן סנפה במכון )

אולי תבקש מאיזה מאמן או מישהו שמתאמן איתך שיהיה לידך בסטים הכבדים ויתן לך
קצת ראבקק..

• פותח/ת השרשור
אוקי,היום באתי לאימון אחרי 3 שעות שינה בלילה שהתלוו ב-11 שעות עבודה.
לקחתי 200 מ"ג קפאין ו1.5 ג' טירוזין,שמתי Parkway Drive באוזניות,והאימון היה אחד הטובים שהיו לי איי פעם!
המשקלים עפו(אפילו שהם לא המקסימליים,הם עדיין יותר גדולים מהאימונים הקודמים שבהם הם בקושי עלו).

מצאתי את הנוסחא!😃

קובע קסקט, או קפוצ'ון-מגביל לך שדה ראיה וממרכז אותך. כן,תצחקו,מותר.
דבר נוסף- הפסקת דיאלוג פנימי בראש- זה כבר קטע של הכנות נפשיות.
אוזניות בנוסף לקובע יכול לעזור

אוקי,היום באתי לאימון אחרי 3 שעות שינה בלילה שהתלוו ב-11 שעות עבודה.
לקחתי 200 מ"ג קפאין ו1.5 ג' טירוזין,שמתי Parkway Drive באוזניות,והאימון היה אחד הטובים שהיו לי איי פעם!
המשקלים עפו(אפילו שהם לא המקסימליים,הם עדיין יותר גדולים מהאימונים הקודמים שבהם הם בקושי עלו).

מצאתי את הנוסחא!😃
אמרת דת' מטאל... פארקוואי דרייב זה לא דת' :nono:

• פותח/ת השרשור
חזרתי למאסה ושוב התחלתי SS,והפעם צבא לא מגביל אותי מלהתקדם.

2PAC,בד"כ זה דת' אבל הפעם הלכתי על קצת מטאלקור,גם לאמב אוף גאד זורם לפעמים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית