הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS?

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום, אני עכשיו ירדתי בערך ל14% שומן מ22%+ עם תוכנית FBW (עם 26 סטים) כמו שהמליצו לי ועכשיו אני רוצה להתחיל במסה, וממה שהבנתי ממליצים פה על התוכנית SS, ראיתי את המאמר בפורטל על ה- SS ובאמת מספיקה לי תוכנית עם 3 תרגילים ו-7 סטים בשביל לעלות במסה ולהתחזק? או שעדיף 5x5 או תוכנית אחרת.. אני רוצה להתחיל בתוכנית החדשה ממחר, תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
תתחיל מSS ואז מתי שכבר אתה מרגיש מציתה אותה אתה יכול ללכת על תוכנית לינארית כמו 5X5

ולעשות כמו שהיא כתובה מאמר בפורטל?

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

או להוסיף תרגילים\ סטים זה ניראה לי ממש קצת..7 סטים אני אחרי רבע שעה כבר בבית..

תעשה בדיוק כמו בפורטל אל תוסיף תרגילי זר כי זה יכול לפגוע באתאוששות.
תעשה מנוחה מספקת בין סט לסט ולא תסיים אחרי רבע שעה.

• פותח/ת השרשור
חזרתי עכשיו מהאימון.
סקוואטים התחלתי לעשות רק ליפני חודש על מוט ריק אז אני רק בהתחלה ..

אימון A:
סקוואטים:
56x 5
66x 5
70x 6 הייתי יכול גם 75 +..
בנץ':
56x 5
66x 5
70x 4 בחזרה החמישית לא יודע מה קרה לי איבדתי ריכוז לשנייה אז המדריך עזר לי טיפה.
מתח רחב:
סט ראשון 18.
סט שני הוספתי משקולת 10 קילו ועשיתי 8 זרקתי אותה ועשיתי עוד 2.
סט שלישי הוספתי משקולת 10 קילו ועשיתי 6 חזרות זרקתי ועשיתי עוד 2.

אימון הבא הולך להיות פעם ראשונה שלי עם דדליפט ניראה מה יהיה..

תקרא את המאמר המקיף על התכנית בפורטל. מומלץ גם לקרוא את הספר ולראות את ה-DVD של התכנית. אתה יכול למצוא הורדות שלהם דרך חיפוש פשוט בגוגל.

בהתחלה האימונים הם קצרים אבל אח"כ כשמגיעים למשקלים כבדים (מהר מאוד) האימונים יתארכו אל מעבר לשעה בקלות.

בא לי לרשום לך "דגשים" וכ'ו אבל הכל נמצא במדריך על התכנית "שאלות ותשובות".

• פותח/ת השרשור
תקרא את המאמר המקיף על התכנית בפורטל. מומלץ גם לקרוא את הספר ולראות את ה-DVD של התכנית. אתה יכול למצוא הורדות שלהם דרך חיפוש פשוט בגוגל.

בהתחלה האימונים הם קצרים אבל אח"כ כשמגיעים למשקלים כבדים (מהר מאוד) האימונים יתארכו אל מעבר לשעה בקלות.

בא לי לרשום לך "דגשים" וכ'ו אבל הכל נמצא במדריך על התכנית "שאלות ותשובות".

לספר ול-DVD אין תרגום נכון? ומה זה משקלים כבדים..
קראתי את המאמר של המדריך לתוכנית מה שלא הבנתי זה מתי המשקלים נחשבים להיות כבדים ומתי להוסיף את התרגילי עזר באיזה שלב? וכמה זמן אני צריך לבצע את התוכנית?

נערך לאחרונה:
לספר ול-DVD אין תרגום נכון? ומה זה משקלים כבדים..
קראתי את המאמר של המדריך לתוכנית מה שלא הבנתי זה מתי המשקלים נחשבים להיות כבדים ומתי להוסיף את התרגילי עזר באיזה שלב? וכמה זמן אני צריך לבצע את התוכנית?

התשובות לשאלות האלה נמצאות במאמר, זה מראה שלא קראת.

• פותח/ת השרשור
שאלה: כמה זמן עליי לדבוק בתוכנית הזאת?
"עד שהיא מפסיקה לעבוד" היא תגובה מתסכלת אחת. זו דרך פשטנית מאוד לתאר את הדברים וננסה לתאר זאת בצורה רחבה יותר כך שנוכל להצביע על שיטה שתוכל לעזור לך להתמודד עם הצרכים של מתאמן מתקדם יותר בתכנון האימונים שלו. כפי שצויין קודם, רק 2 ריסטים בסקוואט ואולי 1 בדדליפט יצטרכו להתבצע לפני שמגיע הזמן להתקדם הלאה. יתכן שתזדקק לריסט בפרס מספר פעמים לפני שתחליף את התוכנית. כל עוד הסקוואט והדדליפט מתקדמים, אין צורך לשנות את התוכנית. אם אתה צריך ריסט גדול כמו שמתואר, או אם נתקעת בתרגיל מספר פעמים, לאחר שווידאת שזה לא נובע מדברים אחרים (תזונה, מנוחה, עליה מהירה מדי במשקלים, הוספת תרגילים לא נחוצים), הגיע הזמן לעבור הלאה.

ולתרגילי עזר יש תת פרק שלם כולל תשובה למתי מוסיפים אותם.

אתה לא קראת את המאמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית