הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למסה

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום, אני מתחיל מסה ובניתי לי עכשיו תפריט. תגובות בבקשה אם הוא בסדר, יש משהו לשנות וכו', בניתי אותו אחרי המאמר לעלייה במסה.

אני שוקל 67,
גובה 170,
גיל 15.9,
BMR אחרי הכפלה ב1.2: 2150

התפריט:

כוס קורנפלקס
3 ביצים מטוגנות עם כף שמן
גביע יוגורט יופלה 1.5% שומן
15 ענבים
משמש
אפרסק
כפית וחצי מיונז קל
1.2 כוסות אורז לבן מבושל
חזה עוף מטוגן עם כפית שמן זית
30 גרם מיקס אגוזים
לחמניה לבנה
פיתה
8 פרוסות לחם מקמח מלא
קופסה טונה במים
300 מ"ל חלב 3% (כוס וחצי)
כף גבינת שמנת 3% שומן

קלוריות:
2757.
חלבון:
142 גרם.
שומן:
74 גרם.

תודה.

חח לא שמתי לב שהוא רשם חלבון, לפי דעתי 75 גרם שומן זה יותר מידי כי זה יוצא בערך 30% שומן, לפי דעתי צריך לקחת בין 25-20, אבל כן בכללי זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
תוריד שומן ל50 גרם
חלבון ל~140
וכל השאר פחמימה

תסביר למה. בייחוד מה ה-2 גרם חלבון עודף גורם, ולמה להוריד ל-50 גרם שומן.

מצטרף לשאלה.. חישבתי את הנתונים כמו שכתוב במאמר.. 2 גרם פחות או יותר זה כבר מזערי ולא חשוב..

---------- התגובה התווספה ב 16:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:45 ----------

חח לא שמתי לב שהוא רשם חלבון, לפי דעתי 75 גרם שומן זה יותר מידי כי זה יוצא בערך 30% שומן, לפי דעתי צריך לקחת בין 25-20, אבל כן בכללי זה בסדר.

אז תעשה חישוב כי זה יוצא פחות מ25% שומן..

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול לעזור לי להוריד לחם מהתפריט ולהוסיף פחמימות בדרך אחרת אני יומיים עם התפריט ולא מצליח לאכול כל כך הרבה פחמימות.. ואני לא צריך גיינר אני לא איזה שחיף או משהו.. פשוט הייתי עכשיו בחיטוב ואכלתי 1700 קלוריות קשה לי פתאום לאכול ככה..

מישהו יכול לעזור לי להוריד לחם מהתפריט ולהוסיף פחמימות בדרך אחרת אני יומיים עם התפריט ולא מצליח לאכול כל כך הרבה פחמימות.. ואני לא צריך גיינר אני לא איזה שחיף או משהו.. פשוט הייתי עכשיו בחיטוב ואכלתי 1700 קלוריות קשה לי פתאום לאכול ככה..

אתה יכול לאכול אורז,שיבולת שועל,כוסמת לא חסר מוצרים בעלי אחוז פחמימות גבוה

אתה יכול סתם להכניס ג'אנק אם לא אכפת לך. אוראו, סניקרס, חטיפים למיניהם. ואם אין לך בעיה עם חלב אז זו גם אפשרות

snickers1.jpg

🙌 🙌 🙌 🙌

• פותח/ת השרשור
אם ממש קשה לך אז אפשר לאכול ממתקים.

אתה יכול סתם להכניס ג'אנק אם לא אכפת לך. אוראו, סניקרס, חטיפים למיניהם. ואם אין לך בעיה עם חלב אז זו גם אפשרות

אבל הבעיה עם היא השומן.. זה לא יהיה יותר מידי שומן ליום?
אני לא רוצה סתם לפוצץ אותי בשומן וכמו שעשיתי פעם קודמת לעלות בחודשיים 20 קילו עם מסת שריר של ליצן. (רק שפעם קודמת עשיתי תוכנית ליצנית שהביא מדריך בחד"כ ועכשיו אני עושה SS)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית